Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: καταναλωση Ζ4 35is vs 116 auto

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

ενα δυνατο μοτερ , με ηρεμη οδηγηση σαφως κ εχει πολυ μικρη καταναλωση οταν υποχρεωνεται να τραβηξει ενα Α φορτιο

σε σχεση με ενα μικροτερο μοτερ το οποιο χρειαζεται περισσοτερο πατημα στο γκαζι για να τραβηξει το ιδιο φορτιο!

αυτο μου χαν πει τα παιδια που μου τοποθετησαν τον 3λιτρο!

σε νορμαλ ταξιδια θα δεις χαμηλοτερη καταναλωση απο οτι με το 2λιτρο , κ αυτο γιατι δεν χρειαζεται να ''πιεσεις'' το μοτερ για να τραβηξει τα συγκεκριμενα κιλα!

...για κανε ομως πως τσιμπας το τουρμπο ή εγω τον κομπρεσσορα (εστω για πλακα)χεχεχε
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

aristent (21-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενα δυνατο μοτερ , με ηρεμη οδηγηση σαφως κ εχει πολυ μικρη καταναλωση οταν υποχρεωνεται να τραβηξει ενα Α φορτιο

σε σχεση με ενα μικροτερο μοτερ το οποιο χρειαζεται περισσοτερο πατημα στο γκαζι για να τραβηξει το ιδιο φορτιο!

αυτο μου χαν πει τα παιδια που μου τοποθετησαν τον 3λιτρο!

σε νορμαλ ταξιδια θα δεις χαμηλοτερη καταναλωση απο οτι με το 2λιτρο , κ αυτο γιατι δεν χρειαζεται να ''πιεσεις'' το μοτερ για να τραβηξει τα συγκεκριμενα κιλα!

...για κανε ομως πως τσιμπας το τουρμπο ή εγω τον κομπρεσσορα (εστω για πλακα)χεχεχε
    εχεις δικιο Βασιλη , αλλα σκεψου οτι ο ασσος με αυτα τα χλμ δουλεβει μεταξυ 2700 και 3000 στροφες περιπου....ακριβως μεσα στην οικονομικη του περιοχη...
    Ενταξει για το Ζ...ουτε καν καταλαβαινει το φορτιο σε αυτα τα χλμ....μεσα στην αθηνα δεν πεφτω κατω απο τα 13 με τιποτα

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις δικιο Βασιλη , αλλα σκεψου οτι ο ασσος με αυτα τα χλμ δουλεβει μεταξυ 2700 και 3000 στροφες περιπου....ακριβως μεσα στην οικονομικη του περιοχη...
    Ενταξει για το Ζ...ουτε καν καταλαβαινει το φορτιο σε αυτα τα χλμ....μεσα στην αθηνα δεν πεφτω κατω απο τα 13 με τιποτα

στην προσπεραση ειναι ολο το παιχνιδι νομιζω εγω κ στις αυξομειωσεις ταχυτητας!

στανταρ φυσικα στις περιπτωσεις που σε ''κοβει'' ο προπορευομενος , τσιμπαει λιγο παραπανω!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP