Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ειδα τις φασεις στη Νova
Που το ειδε το οφσαιτ ο φουστης;
Μιραλας δεν ειδε κιτρινη για την φανελα.
Τοροσιδης βρισκει η μπαλα στο χερι μετα την κεφαλια και το ειδα για προθεση.
Λετο κανει φαουλ με προθεση,του την ψιλοχωνει ο Τοροσιδης και μετα απο δεκα δευτερα τη πεφτει!!!!
ΑΥΤΑ απο εμενα για τις φασεις......
Ειπαμε γαυρος ειμαι οχι μακακας.....![]()
A8hnaios (19-02-11), Kostas_1 (20-02-11), mitsos_chania (20-02-11), Κωνσταντίνος (19-02-11)
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα είδες Αλέξη που βλέπουμε τις φάσεις με διαφορετικό μάτι ??? Εγώ είδα να του τη χώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με ΜΙΣΟΣ ...άλλο αν τον πιάνει ξώφαλτσα και του παίρνει λίγο χρόνο του Λέτο να σκεφτεί ότι η φάση σηκώνει κόκκινη και καθυστερεί να πέσει... Στις φάσεις αυτές μετράει η πρόθεση.!!!!!!!!!!!! ....και καλό θα ήταν να του κόψουν τη μπάλα μετά από αυτό που έκανε...
...και τον είχα σε εκτίμηση το τσογλάνι τον Τοροσίδη...και μετά περιμένουμε από τους νέους να γίνουν πρώτα φίλαθλοι και μετά οπαδοί.. Πως?? Όπως τους δασκαλεύει ο κάθε Τοροσίδης??
![]()
Εισαι υπερβολικος... Νικο,σε ολο το ματς σαν τα κοκορια εκαναν οι δυο τους και εαν δεν πηξει το μυαλο τους για το ελληνικο πρωταθλημα καλοι ειναι!!!!!
Α ξεχασα να αναφερθω στον παληκαρα τον Μητροπουλοκαι σαν παιχτης την ιδια αποψη ειχα για αυτον τον Ραμπο!!!!!
Παντως και με το σημερινο (αδικο απο πλευρας διαιτησιας) παιχνιδι, πρεπει να παραδεχτεις οτι ο ΟΣΦΠ ειναι ενα κλικ καλυτερος σαν ομαδα κατα την διαρκεια ολης της χρονιας![]()
Αλέξη, επειδή σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα μετράει ..σήμερα έδωσαν .........απο λάθος...... άλλο ένα μουφα πρωτάθλημα στον ολυμπιακό για να λέει στις επόμενες γενιές οτι έχει τα περισσότερα...
Θέλω να δω την τιμωρία από την επιτροπή διαιτησίας, μετά από αυτά τα αίσχη, στον επόπτη αλλά και στον διαιτητή που δεν έβλεπαν καλά σήμερα γιατί είχαν κοκκινίσει τα μάτια τους!!! Θα τους πετάξουν έξω κλοτσηδόν??? και μετά από αυτό ..θέλω να δω με τι σπίτια θα βρεθούν μετά από 1-2 χρόνια... αλλά και που θα εργάζονται....
Νικο θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη που θα εισαι ποιο ηρεμος.....
Θα σου επαναλαβω ομως οτι το πρωταθλημα δεν ειναι μουφα και το ξερεις γιατι δεν κρινετε απο ενα παιχνιδι.
Εαν ΕΠΑΝΑΛΒΑΝΩ εαν, ειναι να καθαρισει μια για παντα το ποδοσφαιρο (παραγοντες-διαιτησια-οπαδοι)στην Ελλαδα, ΝΑΙ ας ξεκινησει απο την ομαδα μου με οποιες συνεπειες![]()
Αλέξη είμαι πολυ ήρεμος ρε συ. Το πρωτάθλημα ξεγραμμένο το είχα και ξέρεις πολύ καλά ότι ούτε φανατίκλα έχω ούτε και γήπεδο πατάω ποτέ, αλλά ρε φίλε βλέπω το ίδιο έργο 10 χρόνια..... Τι Κοκκαλης? Τι Μαρινάκης? χέρι με χέρι έγινε η αλλάγή, αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.. ..Ο στόχος είναι ένας...πάση θυσία..... βαρέθηκα... και όχι ..έτσι δεν αξίζει να παίρνετε πρωταθλήματα... δεν ξέρω αν διαφωνείς..![]()
edit: επίσης, τα πρωταθλήματα τελειώνουν με παιχνίδια που κερδίζονται ή χάνονται στον αγωνιστικό χώρο, όχι στα τηλέφωνα ή τα καλά εστιατόρια..
Μου λες πως το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από ένα παιχνίδι και πως έχεις παίξει φέτος την καλύτερη μπάλα ενώ ξέρεις πως τα περισσότερα παιχνίδια τα έχεις πάρει με ένα γκολ διαφορά στο 85+ ..και με ζμπρώξιμο... αλλά εν πάσει περιπτώσει, ΟΚ να το δεχτώ! Άλλα παιχνίδια δεν υπάρχουν? Το πήρατε με τη σουπερομαδα (που δεν μπορεί να κερδίσει "καθαρά" τις Σέρες και το Βόλο) απο τον Ιανουάριο??
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή με τα υπόλοιπα παιχνίδια? Όποιος περνάει από Καραϊσκάκη πρέπει υποχρεωτικά να χάνει ...επειδή εσείς παίζετε γενικώς την καλύτερη μπάλα?? ακόμα κι αν σε κερδίζει??? ΟΚ..! αν είναι έτσι ρε φίλε, τότε ας μην γίνονται οι αγώνες στο Καραϊσκάκη. Ας μαζεύονται οι παράγοντες ΟΣΦΠ και αντιπάλου ομάδας σε κανα καφενείο Κυριακή πρωί ..να βάζουν 5 υπογραφές πως.. ξέρω γω ...λόγω ανωτέρας βίας ή αδυναμίας, το παιχνίδι το κερδίζει ο ολυμπιακός ..να τελειώνει εκεί και να μην το κουράζουμε με αγώνες και διαιτησίες... μα σοβαρά μιλάμε τώρα???
και να σου κάνω και μια τελευταία ερώτηση (για να καταλάβεις την έννοια του "μούφα" πρωταθλητής) ...αν έληγε το παιχνίδι 1-2, όπως θα έπρεπε, θα είχατε σίγουρο κανένα πρωτάθλημα??? Και τι θα γινόταν στο καραϊσκάκη μετά την λήξη?? Θα μαζεύαμε νεκρούς?? αφού ακόμα και που καταφέρατε και κερδίσατε, ξεσπάσατε σε αυτούς που έχασαν... αυτό είναι τρομοκρατία, είναι κατάντια... ώστε να βλέπουν όποιοι είναι να παίξουν εκει μέσα, παίκτες ή διαιτητές, πως με τον ένα ή τον αλλο τρόπο θα πρέπει το παιχνίδι να κερδηθεί ...κι αν τολμήσουν οι άλλοι να παίξουν για να κερδίσουν, θα φάνε και ξύλο στο τέλος, γιατί η "καμόρα" πρέπει να κυριαρχεί και να το δείχνει..
paganis (20-02-11)
Μαρινακης δηλωση.
«Γιατί είστε έτσι; Κέρδισε ο Ολυμπιακός και θέλω να σας βλέπω χαρούμενους. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίζει στο 92Ά; Σήμερα κερδίσαμε 2-1 αντί για 5-1.»
Ωραιος ο προεδρας, πες-πες θα με ψησε και εμενα.....μωρε τους πατησαμε του βαζελους !!!!
![]()