Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγχαρητήρια τον ΜΟΥΦΑ πρωταθλητή!!!
    Μουφα πρωταθλητης δεν ειναι και το ξερεις
    Εγω θα σταθω σε αυτα ρεζιλικια που κανουν οι οπαδοι της ομαδας μου σε καποια παιχνιδια στο Καραίσκακη και θα πω ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
    Οσο για το ματς σκατα ο ΠΑΟ στο πρωτο ημιχρονο,δυο φορες σκατα ο ΟΣΦΠ στο δευτερο και το χ να ειναι μια χαρα αποτελεσμα και για τους δυο!!!!
    Για τις αμφισβητουμενες φασεις θα τις δω και θα τοποθετηθω αργοτερα

2. The Following 4 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

bill_m3 (19-02-11), mitsos_chania (19-02-11), NickE60 (19-02-11), Vasilis (19-02-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θα σταθω σε αυτα ρεζιλικια που κανουν οι οπαδοι της ομαδας μου σε καποια παιχνιδια στο Καραίσκακη και θα πω ΑΙΣΧΟΣ!!!!!
    Οσο για το ματς σκατα ο ΠΑΟ στο πρωτο ημιχρονο,δυο φορες σκατα ο ΟΣΦΠ στο δευτερο και το χ να ειναι μια χαρα αποτελεσμα και για τους δυο!!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε τον κακομοιρη τον Λετο ,γνωρισε και αυτος την αχαριστια οπως ο τρανος Ριβαλντο....

και δυστυχως το καφριλικο οπαδιλικι μεταδιδεται και στις νεαροτερες ηλικιες με κατι τετοια...
    Δεν μπορουν να χασουν ,πρεπει με το ζορι να κερδιζουν και ειναι και περηφανοι μετα

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

NickE60 (19-02-11), Nino (19-02-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ειδα τις φασεις στη Νova
    Που το ειδε το οφσαιτ ο φουστης;
    Μιραλας δεν ειδε κιτρινη για την φανελα.
    Τοροσιδης βρισκει η μπαλα στο χερι μετα την κεφαλια και το ειδα για προθεση.
    Λετο κανει φαουλ με προθεση,του την ψιλοχωνει ο Τοροσιδης και μετα απο δεκα δευτερα τη πεφτει!!!!

ΑΥΤΑ απο εμενα για τις φασεις......

Ειπαμε γαυρος ειμαι οχι μακακας.....

7. The Following 4 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (19-02-11), Kostas_1 (20-02-11), mitsos_chania (20-02-11), Κωνσταντίνος (19-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειδα τις φασεις στη Νova
    Που το ειδε το οφσαιτ ο φουστης;
    Μιραλας δεν ειδε κιτρινη για την φανελα.
    Τοροσιδης βρισκει η μπαλα στο χερι μετα την κεφαλια και το ειδα για προθεση.
    Λετο κανει φαουλ με προθεση,του την ψιλοχωνει ο Τοροσιδης και μετα απο δεκα δευτερα τη πεφτει!!!!

ΑΥΤΑ απο εμενα για τις φασεις......

Ειπαμε γαυρος ειμαι οχι μακακας.....
    χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα είδες Αλέξη που βλέπουμε τις φάσεις με διαφορετικό μάτι ??? Εγώ είδα να του τη χώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με ΜΙΣΟΣ ...άλλο αν τον πιάνει ξώφαλτσα και του παίρνει λίγο χρόνο του Λέτο να σκεφτεί ότι η φάση σηκώνει κόκκινη και καθυστερεί να πέσει... Στις φάσεις αυτές μετράει η πρόθεση.!!!!!!!!!!!! ....και καλό θα ήταν να του κόψουν τη μπάλα μετά από αυτό που έκανε...

...και τον είχα σε εκτίμηση το τσογλάνι τον Τοροσίδη ...και μετά περιμένουμε από τους νέους να γίνουν πρώτα φίλαθλοι και μετά οπαδοί.. Πως?? Όπως τους δασκαλεύει ο κάθε Τοροσίδης??

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα είδες Αλέξη που βλέπουμε τις φάσεις με διαφορετικό μάτι ??? Εγώ είδα να του τη χώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με ΜΙΣΟΣ ...άλλο αν τον πιάνει ξώφαλτσα και του παίρνει λίγο χρόνο του Λέτο να σκεφτεί ότι η φάση σηκώνει κόκκινη και καθυστερεί να πέσει... Στις φάσεις αυτές μετράει η πρόθεση.. και καλό θα ήταν να του κόψουν τη μπάλα μετά από αυτό που έκανε... και τον είχα σε εκτίμηση το τσογλάνι τον Τοροσίδη
    Εισαι υπερβολικος... Νικο,σε ολο το ματς σαν τα κοκορια εκαναν οι δυο τους και εαν δεν πηξει το μυαλο τους για το ελληνικο πρωταθλημα καλοι ειναι!!!!!

Α ξεχασα να αναφερθω στον παληκαρα τον Μητροπουλο και σαν παιχτης την ιδια αποψη ειχα για αυτον τον Ραμπο!!!!!

Παντως και με το σημερινο (αδικο απο πλευρας διαιτησιας) παιχνιδι, πρεπει να παραδεχτεις οτι ο ΟΣΦΠ ειναι ενα κλικ καλυτερος σαν ομαδα κατα την διαρκεια ολης της χρονιας

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εισαι υπερβολικος... Νικο,σε ολο το ματς σαν τα κοκορια εκαναν οι δυο τους και εαν δεν πηξει το μυαλο τους για το ελληνικο πρωταθλημα καλοι ειναι!!!!!

Α ξεχασα να αναφερθω στον παληκαρα τον Μητροπουλο και σαν παιχτης την ιδια αποψη ειχα για αυτον τον Ραμπο!!!!!

Παντως και με το σημερινο (αδικο απο πλευρας διαιτησιας) παιχνιδι, πρεπει να παραδεχτεις οτι ο ΟΣΦΠ ειναι ενα κλικ καλυτερος σαν ομαδα κατα την διαρκεια ολης της χρονιας
    Αλέξη, επειδή σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα μετράει ..σήμερα έδωσαν .........απο λάθος...... άλλο ένα μουφα πρωτάθλημα στον ολυμπιακό για να λέει στις επόμενες γενιές οτι έχει τα περισσότερα...

Θέλω να δω την τιμωρία από την επιτροπή διαιτησίας, μετά από αυτά τα αίσχη, στον επόπτη αλλά και στον διαιτητή που δεν έβλεπαν καλά σήμερα γιατί είχαν κοκκινίσει τα μάτια τους!!! Θα τους πετάξουν έξω κλοτσηδόν??? και μετά από αυτό ..θέλω να δω με τι σπίτια θα βρεθούν μετά από 1-2 χρόνια... αλλά και που θα εργάζονται....

11. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

A8hnaios (19-02-11), Samaro (19-02-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αλέξη, επειδή σε αυτά τα παιχνίδια το αποτέλεσμα μετράει ..σήμερα έδωσαν .........απο λάθος...... άλλο ένα μουφα πρωτάθλημα στον ολυμπιακό για να λέει στις επόμενες γενιές οτι έχει τα περισσότερα...

Θέλω να δω την τιμωρία από την επιτροπή διαιτησίας στον επόπτη αλλά και στον διαιτητή που δεν έβλεπαν καλά σήμερα γιατί είχαν κοκκινίσει τα μάτια τους!!! Θα τους πετάξουν έξω κλοτσηδόν??? και μετά από αυτό ..θέλω να δω με τι σπίτια θα βρεθούν μετά από 1-2 χρόνια...
    Νικο θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη που θα εισαι ποιο ηρεμος.....
    Θα σου επαναλαβω ομως οτι το πρωταθλημα δεν ειναι μουφα και το ξερεις γιατι δεν κρινετε απο ενα παιχνιδι.
    Εαν ΕΠΑΝΑΛΒΑΝΩ εαν, ειναι να καθαρισει μια για παντα το ποδοσφαιρο (παραγοντες-διαιτησια-οπαδοι)στην Ελλαδα, ΝΑΙ ας ξεκινησει απο την ομαδα μου με οποιες συνεπειες

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε τον κακομοιρη τον Λετο ,γνωρισε και αυτος την αχαριστια οπως ο τρανος Ριβαλντο....

και δυστυχως το καφριλικο οπαδιλικι μεταδιδεται και στις νεαροτερες ηλικιες με κατι τετοια...
    Δεν μπορουν να χασουν ,πρεπει με το ζορι να κερδιζουν και ειναι και περηφανοι μετα
    Για το Ριβαλντο +1000000000,για τον Λετο
    Για το καφριλικο οπαδιλικι που αναφερεις,δυστυχως ετσι ειναι !!!!!

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μαρινακης δηλωση.

«Γιατί είστε έτσι; Κέρδισε ο Ολυμπιακός και θέλω να σας βλέπω χαρούμενους. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίζει στο 92Ά; Σήμερα κερδίσαμε 2-1 αντί για 5-1.»

Ωραιος ο προεδρας, πες-πες θα με ψησε και εμενα.....μωρε τους πατησαμε του βαζελους !!!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP