Σελίδα 110 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1060100108109110111112120 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.091 έως 1.100 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

και κατι αλλο συμαντικο (για μενα) που ξεχασα να αναφερω, τι κεραια χρειαζετε αυτος ο δεκτης? αν ειναι σαν αυτην που εχει η αναλογικη tv θα με προβληματισει αρκετα μπορω να πω, οτι να ναι ειναι , δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορα σχεδια αλλα αυτην που ειδα απο κοντα στην σαλονικα δεν λεει με τιποτα, υπαρχει καποιος τροπος να μην φαινετε καθολου???? λεω μηπως..............

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    και κατι αλλο συμαντικο (για μενα) που ξεχασα να αναφερω, τι κεραια χρειαζετε αυτος ο δεκτης? αν ειναι σαν αυτην που εχει η αναλογικη tv θα με προβληματισει αρκετα μπορω να πω, οτι να ναι ειναι , δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορα σχεδια αλλα αυτην που ειδα απο κοντα στην σαλονικα δεν λεει με τιποτα, υπαρχει καποιος τροπος να μην φαινετε καθολου???? λεω μηπως..............
    Δημήτρη αν εννοείς αυτές που είχαμε δει μαζί ήταν από ψηφιακό δέκτη και ναι ήταν πολύ χάλια άλλα πλέον οι κεραίες δεν έχουν καμία σχέση πάλι είναι δυο αλλά πολύ διακριτικές και το βασικότερο σε μαύρο χρώμα.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

3. The Following User Says Thank You to tsagio For This Useful Post:

dimtz (17-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

παλικαρια να λαβετε υποψην σας 2 λεπτομεριες αν προχωρησετε σε αυτη την αγορα!!
    1 90% θα περασουν τελωνειο
    2 μην περιμενετε να παραλαβετε πριν παο 1.5 μηνα!!!!

καθυστερουν παρα πολυ να παραδωσουν απο χωρες εκτος ευρωπης και πλεον σταματανε ολα τελωνειο!!!δειτε μηπως βρητε κατι απο αγγλια γερμανια

5. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

Dathanaso (18-02-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γειά σου Δημήτρη.
    Ο Γνωστός προμηθευτής στην Θεσσαλονίκη, ισχυρίζεται πάντως ότι η καταλληλότερη κεραία για τον ψηφιακό δέκτη που εμπορεύεται ο ίδιος, η απαίσια εμφανισιακά κεραία της συσκευασίας, είναι μοόδρομος για απροβλημάτιστη λήψη.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

7. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

dimtz (18-02-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    παλικαρια να λαβετε υποψην σας 2 λεπτομεριες αν προχωρησετε σε αυτη την αγορα!!
    1 90% θα περασουν τελωνειο
    2 μην περιμενετε να παραλαβετε πριν παο 1.5 μηνα!!!!

καθυστερουν παρα πολυ να παραδωσουν απο χωρες εκτος ευρωπης και πλεον σταματανε ολα τελωνειο!!!δειτε μηπως βρητε κατι απο αγγλια γερμανια
    ναι μαλλον

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γειά σου Δημήτρη.
    Ο Γνωστός προμηθευτής στην Θεσσαλονίκη, ισχυρίζεται πάντως ότι η καταλληλότερη κεραία για τον ψηφιακό δέκτη που εμπορεύεται ο ίδιος, η απαίσια εμφανισιακά κεραία της συσκευασίας, είναι μοόδρομος για απροβλημάτιστη λήψη.
    γεια σου φιλε μου Γιωργο, η αληθεια ειναι οτι δεν προκειτε να βαλω τετοια καγκουρια (κεραια) στο οχημα, προτιμω να εχω λιγη απωλεια ληψης παρα τετοιο πραμα, ο Κωστας (tsagio) εχει αναφερει πιο πανω για κεραιες οι οποιες ειναι οκ σαν μεγεθος πιστευω και στην ληψη αλλα και στο χρωμα, το κακο για μενα ειναι (σημερα το εμαθα) οτι τα ψηφιακα εδω Κοζανη θα μπουνε μετα το 2013 ετσι λενε, αστα να πανε δηλ, μεχρι τοτε θα εχουν βγει καλυτεροι δεκτες, θα δω τι θα κανω μαλλον θα παρω μια κεραια σαν του Κωστα για αναλογικη tv και την καμερα πισω που μου προτεινε παλι ο Κωστας (δοκιμασμενα πραγματα δηλ) να τα περασω μαζι να μην εχω συνεχεια ραβε ξηλωνε

edit μια απορια, υπαρχει περιπτωση οι κεραιες απο την tv να μπουνε στο πισω τζαμι???

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

edit μια απορια, υπαρχει περιπτωση οι κεραιες απο την tv να μπουνε στο πισω τζαμι???
    Δημήτρη μπαίνει στο πίσω τζάμι αλλά θα χρειαστείς μια μεγάλη προέκταση και δε ξέρω αν αυτό επηρεάζει στο σήμα. τοποθέτησε την μπροστά και στο κάτω μέρος του μπαμπριζ όσο ποιο χαμηλά γίνετε εκεί την έχω εγώ και είναι πάρα πολύ διακριτική.

11. The Following User Says Thank You to tsagio For This Useful Post:

dimtz (18-02-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημήτρη μπαίνει στο πίσω τζάμι αλλά θα χρειαστείς μια μεγάλη προέκταση και δε ξέρω αν αυτό επηρεάζει στο σήμα. τοποθέτησε την μπροστά και στο κάτω μέρος του μπαμπριζ όσο ποιο χαμηλά γίνετε εκεί την έχω εγώ και είναι πάρα πολύ διακριτική.
    Κωστα Καλημερα
    Εχεις βαλει ψηφιακη?
    αν ναι σε ενδεχομενο ταξιδι σου εκτος θεσ/νικης χρειαζονται επαναπρογραμματισμο οι σταθμοι της τηλεορασης?
    γιατι στο αναλογικο νομιζω οτι απο Πολη σε Πόλη θελει προγραμματισμο.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα Καλημερα
    Εχεις βαλει ψηφιακη?
    αν ναι σε ενδεχομενο ταξιδι σου εκτος θεσ/νικης χρειαζονται επαναπρογραμματισμο οι σταθμοι της τηλεορασης?
    γιατι στο αναλογικο νομιζω οτι απο Πολη σε Πόλη θελει προγραμματισμο.
    Καλημέρα Διονύση αναλογική έχω και είναι έτσι όπως τα λες δεν αποθηκεύει τους σταθμούς και κάθε φορά σκαναρει για να τους βρει. Ο Δημήτρης ρωτάει για την αναλογική κεραία.

14. The Following User Says Thank You to tsagio For This Useful Post:

Dathanaso (18-02-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με την ψηφιακη γνωριζει κανενας αν ισχυει το ιδιο?

Σελίδα 110 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1060100108109110111112120 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP