Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: 1ο service x3!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Moschato-Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spyrosK Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον φίλε Νιno στο δικό μου το παρουσίασε σχεδον απο την αρχη, κατι τα παπουτσια των παιδιων (3 μικρά) μπες-βγες γδαρθηκε και ειναι και μπεζ και σιγα σιγα εγινε μια αηδία. απευθύνθηκα στο Σφακιανακη και καπως στο ποδι, μου απαντησαν οτι δεν δικαιολογειται αλλαγή λογω φθοράς στην εγγύηση.δεν επεμεινα κι εγω και αν και πηραν foto για να τις στειλουν υποτιθεται στη Γερμανία, δεν μου απάντησαν, ποτε παρα μόνο μετα απο αρκετα δικά μου τηλ.(εξ ου και η μετρια εμπειρία που ανεφερα και πιο πανω απο το service-εξυπηρέτηση απο το συγκεκριμενο dealer). μια προχειρη αλλά καπως ικανοποιητική λύση μου εδωσαν στην επισημη αντιπροσωπεία Λαμίας που βρεθηκα τη Πρωτοχρονιά, όπου ναι μεν κι αυτοι αποκλεισαν να αλλαχθει στην εγγύηση,αλλα το έτριψαν με υγρο-καθαριστικό και εφυγε η βρομιά και το πολυ ξεφτισμα, σα να εφυγε ολο η εξωτερικη "μεμβρανη". τελος παντων τωρα δεν του δινω και πολυ σημασία ετσι κι αλλιως "παλιώνει" σιγα-σιγα και οι φθορες θα υπαρχουν...
    Καλημέρα σας φίλοι BMWδάκιες...

Σπύρο,

Και γω το πήρα από Σφακιανάκη-Κηφισίας (γιατί μόνο αυτός είχε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που ήθελα & πήρα), αλλά δεν θα με ξαναδούν ποτέ!
    Ποιότητα μαγαζιού, μηδέν! (εκτός του πωλητή μου -Σαράντης-, αλλά με μικρή όμως διαφορά...)

Ήξερα από πριν την Athens Car (316-'02), μένω & Νότια οπότε κανείς λόγος να τρέχω αλλού.

Και ο Spanos έίναι (πιο) κοντά μου, αλλά κι οι δικοί του ακόμα πελάτες, στην Athens Car πάνε για service...

Τέλειος κανείς φυσικά (αλλά & τι είναι στην Ελλάδα μας...), αλλά συγκριτικά καλύτεροι από τους άλλους...

Αυτά......

2. The Following 2 Users Say Thank You to Jorgos For This Useful Post:

Kostas_1 (18-02-11), spyrosK (18-02-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP