Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 53

Θέμα: Λεζαντες...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα εγώ που είμαι και πιτσιρικάς παρότι έχω ακριβό σπορ αμάξι (πεζό 106) ούτε την έχω δει ούτε πουλαω μούρη απλά έτσι είμαι! Απλά στο θέμα αυτοκίνητο υπάρχουν πολύ χειρότερες κατηγορίες οδηγών όπως αυτοί που νοικιάζουν ακριβά αυτοκίνητα για σ.κ, αυτοί που δανείζονται αμάξια από φίλους συγγενείς επειδή το δικό τους δεν μετράει στις δεσποινιδες, και οι τύποι που δεν εχουν λεφτά να φάνε αλλά το πορσε πορσε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 15-02-11 στις 19:18

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα εγώ που είμαι και πιτσιρικάς παρότι έχω ακριβό σπορ αμάξι (πεζό 106) ούτε την έχω δει ούτε πουλαω μούρη απλά έτσι είμαι! Απλά στο θέμα αυτοκίνητο υπάρχουν πολύ χειρότερες κατηγορίες οδηγών όπως αυτοί που νοικιάζουν ακριβά αυτοκίνητα για σ.κ, αυτοί που δανείζονται αμάξια από φίλους συγγενείς επειδή το δικό τους δεν μετράει στις δεσποινιδες, και οι τύποι που δεν εχουν λεφτά να φάνε αλλά το πορσε πορσε.
    διθεσιο... αφου δεν βαζεις τριτο ατομο μεσα

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

συμφωνω με ολους αλλα ας βαλουμε και μια αλλη παραμετρο μεσα...

αμα ανηκεις ομως στην κατηγορια των παιδιων ωπου δυσκολα τα βγαζουν περα, και με αρκετη βεβαιοτητα πολυ δυσκολα (για πολλους και διαφορους λογους που δεν θα αναλυσω) θα καταφερουν ποτε να παρουν ενα σπιτι η ενα ακριβο αμαξι...και καποιος αλλος εχει αυτη την συμπεριφορα που αναφερω (απεναντι σε ενα τετοιο ανθρωπο)..δηλαδη να δειχνεται μεσα απο το αμαξι, ρολοι, κινητο, παπουτσι, ρουχα κτλ κτλ.. σε μια τετοια περιπτωση πως αντιδρας???γιατι ειναι ωραιο να μιλαμε εκ του ασφαλους...αλλα αν τα πραγματα δεν ηταν τοσο ροδινα θα ημασταν τοσο ανωτεροι ωστε να μην ασχοληθουμε???

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP