Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 22 από 22

Θέμα: Ερωτηση για Ρουλεμαν & Μουαγιε Hyundai

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

logistakos οταν εισαι με km αν βγαλεις ταχυτητα και το αφησεις να ρολλαρει βουιζει??? τα ρουλεμαν να τα αλλαξεις γιατι ειναι επικινδυνο, αν ειναι στα τελευταια τους οι τροχοι εχουν μποσικα και φερνουν βουητο, πηγαινε στην skf το ενα μαγαζι ειναι πανω στην καβαλας να σου πουν τιμες μονο για ανταλλακτικα ή παρε τηλ..
    επειδη ο κλαδος δεν εχει και λιγα λαμογια να βρισκεται την μεση λυση σε συνεργεια εκτος αντιπροσωπειας (εξαιρεση αν εχετε γνωστο), δεν ειναι ουτε καλο να ζητανε οτι να ναι αλλα ουτε καλο να παιρνουν ψυχουλα καθως επειδη ειναι λαμογια απο καπου θα βγαλουν! Αν πηγαινεται σε μηχανικους εκτος αντιπροσωπειας ή γνωστους να αγοραζετε παντα τα ανταλλακτικα σας και να υπαρχει καποιος ελεγχος!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 14-02-11 στις 17:46

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    logistakos οταν εισαι με km αν βγαλεις ταχυτητα και το αφησεις να ρολλαρει βουιζει??? τα ρουλεμαν να τα αλλαξεις γιατι ειναι επικινδυνο, αν ειναι στα τελευταια τους οι τροχοι εχουν μποσικα και φερνουν βουητο, πηγαινε στην skf το ενα μαγαζι ειναι πανω στην καβαλας να σου πουν τιμες μονο για ανταλλακτικα ή παρε τηλ..
    επειδη ο κλαδος δεν εχει και λιγα λαμογια να βρισκεται την μεση λυση σε συνεργεια εκτος αντιπροσωπειας (εξαιρεση αν εχετε γνωστο), δεν ειναι ουτε καλο να ζητανε οτι να ναι αλλα ουτε καλο να παιρνουν ψυχουλα καθως επειδη ειναι λαμογια απο καπου θα βγαλουν! Αν πηγαινεται σε μηχανικους εκτος αντιπροσωπειας ή γνωστους να αγοραζετε παντα τα ανταλλακτικα σας και να υπαρχει καποιος ελεγχος!
    Ειναι αληθεια οτι μπορω να "καταλαβω" στο αμαξι ποσα αλλα πραγματα και λεπτομερειες αν τρεχει κατι, αλλα τα ρουλεμαν δε λεει να τα "πιασει" το αυτι μου ή δεν τα καταλαβαινω εγω. Χαζος ειμαι?! Εχει ενα ψιλοβουητο στη νεκρα με χιλιομετρα, αλλα πρεπει να συγκεντρωθω για να το ακουσω και παλι εγω νομιζω οτι ειναι απλα απ'την κυληση στον δρομο.. αλλα δεν ξερω..

Προς το παρων αλλαξαμε τα ρουλεμαν μπροστα. Αλλα σιγουρα θελουν αλλαγη και τα μουαγιε (οπως ειχαν ξαναπει κ εκεινοι) γιατι πλεον στο φρεναρισμα, συγκεκριμενα κατα τα τελευταια μετρα στην ακινητοποιηση, ακουγεται ενα σαααν γδαρσιμο να το πω αλλα οχι ακριβως ετσι, απο εκει πισω..
    Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για αυτη τη στιγμη, 280 ευρω ρε παιδια....... συγνωμη αλλα γ*μω τα ρουλεμαν μου δηλαδη.......

Θα επικοινωνησω με το μαγαζι που μου ειπες spar και με ενα αλλο συνεργειο που μου προτεινε ενας φιλος απο εδω. Και βλεπουμε. Σας ευχαριστω πολυ!

[σημειωση για την συζητηση: το συνεργειο που το πηγαινω, ειναι εξειδικευμενο και εξουσιοδοτημενο. μονο hyundai.]
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 14-02-11 στις 18:39

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP