Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

διαβασα με προσοχη ολες τις απαντησεις που δωθηκαν..
    δακρυσα λιγο με τη συγνωμη του βασιλη...ισως επειδη στο προσωπο του ειδα τον πατερα μου(ασχετα με την ηλικια...οχι βασιλη...δεν εισαι τοσο μεγαλος!!)
    δαγκωθηκα με την ιστορια του δημητρη γιατι εχω βρεθει και εγω εκει και τον νοιωθω...
    οι μεγαλυτεροι διηγηθηκαν το πως ξεκινησαν...τι δυσκολιες αντιμετωπισαν...τι δυσκολιες αντιμετωπιζουν ακομα...
    ειδα απογνωση και διαπιστωσα οργη απο τους νεοτερους...
    ο σκοπος που εγραψα αυτο το αρθρο δεν ειναι ουτε η κλαψα,ουτε ο πεσιμισμος,ουτε η απαισιοδοξια..
    ειναι η αφυπνηση!
    σπουδασα,εργαζομαι σε δυο δουλειες,συντηρω δυο σπιτια,βλεπω ταινιες,μαγειυρευω-τρωω,πινω καφε,πινω νερο,ομως ολα αυτα πλεον γινονται μηχανικα..νομιζω οτι ολοι μας,εχουμε καθισει στο πεζοδρομιο και βλεπουμε τη ζωη να περναει..
    μου ειπαν οτι η κοινωνια εξελισεται...προοδευει...
    εγω ξερω οτι προοδος και εξελιξη σημαινει κατι να γινεται καλυτερο...
    μπορει πριν 15 χρονια,αν ηθελα να μαθω την εννοια της λεξης βερμπαλιστης,να επρεπε να ανοιξω ενα λεξικο,να ψαξω στο β να αγανακτησω με το ποσο μικρα γγραμματα κανουν..σημερα σχεδον οποιοδηποτε κινητο εχει προσβαση στο ιντερνετ και μεσα σε μισο λεπτο διαβαζεις την εξηγηση...
    αυτο ειναι προοδος...ομως δε μου ειπαν οτι αυτη η προοδος συνοδευεται απο μια αποχαυνωση!!!
    εχω να ακουσω παιδια να παιζουν στο δρομο χρονια...και δε ζω στη μεση της τσιμισκη!!
    ακομα και οταν διαβαζα(πανελληνιες style) ακουγα τα παιδια που επαιζαν μπαλα στη γειτονια..."ελα ρε τουρμπο!!πετα τη μπαλα!!!!ελα να παιξουμε κρυφτο ρε σεις!!!οχι παλι μπαλα...γιατι δεν παιζουμε τζαιμι!!!ναι ναι τζαιμι!!!εγω χωριζω!!"
    σημερα απο παιδια που εχουν υψος οσο το ποδι μου ακουω μπινελικια...χοντρα μπινελικια...
    ποσοι θυμαστε την ταινια κοκτειλ με τον τομ κρουζ?
    η σκηνη που κατεβαινει η τυπισσα με το κορδονακι στο σκαφος..οταν την ειδε ο πατερας μου(βλεπαμε ολοι μαζι την ταινια)..ε...αντε παιδι μου...ωρα για υπνο...
    εχθες το πρωι στις 9;30 ειχα σε πρωινη ενημερωτικη εκπομπη ενα μοντελο να της κανουν μασαζ φορωντας,ενα ανυπαρκτο εσωρουχο και η μασατζου της θωπευε τα οπισθια!
    αυτο λετε προοδο?
    αυτο ονομαζετε εξελιξη?
    ανεργια...ανεργια...ανεργια.. .ακριβεια..ακριβεια...ακριβε ια...
    ???????????????μεχρι που?μεχρι ποσο?μεχρι ποτε??
    ευχομαι σε ολους μονο τα καλυτερα.
    δεν θα ευχηθω ομως δυναμη και κουραγιο...
    δυναμη και κουραγιο διναν οι προγονοι μας στη τουρκοκρατια....δυναμη κουραγιο και υπομονη εδιναν οι παππουδες μας στη κατοχη...
    εγω θα ευχηθω σε ολους καλα ξυπνητουρια!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Jimmakos (11-02-11), Leonidas_E39 (12-02-11), S8N (11-02-11), Vasilis (11-02-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαβασα με προσοχη ολες τις απαντησεις που δωθηκαν..
    δακρυσα λιγο με τη συγνωμη του βασιλη...ισως επειδη στο προσωπο του ειδα τον πατερα μου(ασχετα με την ηλικια...οχι βασιλη...δεν εισαι τοσο μεγαλος!!)
    δαγκωθηκα με την ιστορια του δημητρη γιατι εχω βρεθει και εγω εκει και τον νοιωθω...
    οι μεγαλυτεροι διηγηθηκαν το πως ξεκινησαν...τι δυσκολιες αντιμετωπισαν...τι δυσκολιες αντιμετωπιζουν ακομα...
    ειδα απογνωση και διαπιστωσα οργη απο τους νεοτερους...
    ο σκοπος που εγραψα αυτο το αρθρο δεν ειναι ουτε η κλαψα,ουτε ο πεσιμισμος,ουτε η απαισιοδοξια..
    ειναι η αφυπνηση!
    σπουδασα,εργαζομαι σε δυο δουλειες,συντηρω δυο σπιτια,βλεπω ταινιες,μαγειυρευω-τρωω,πινω καφε,πινω νερο,ομως ολα αυτα πλεον γινονται μηχανικα..νομιζω οτι ολοι μας,εχουμε καθισει στο πεζοδρομιο και βλεπουμε τη ζωη να περναει..
    μου ειπαν οτι η κοινωνια εξελισεται...προοδευει...
    εγω ξερω οτι προοδος και εξελιξη σημαινει κατι να γινεται καλυτερο...
    μπορει πριν 15 χρονια,αν ηθελα να μαθω την εννοια της λεξης βερμπαλιστης,να επρεπε να ανοιξω ενα λεξικο,να ψαξω στο β να αγανακτησω με το ποσο μικρα γγραμματα κανουν..σημερα σχεδον οποιοδηποτε κινητο εχει προσβαση στο ιντερνετ και μεσα σε μισο λεπτο διαβαζεις την εξηγηση...
    αυτο ειναι προοδος...ομως δε μου ειπαν οτι αυτη η προοδος συνοδευεται απο μια αποχαυνωση!!!
    εχω να ακουσω παιδια να παιζουν στο δρομο χρονια...και δε ζω στη μεση της τσιμισκη!!
    ακομα και οταν διαβαζα(πανελληνιες style) ακουγα τα παιδια που επαιζαν μπαλα στη γειτονια..."ελα ρε τουρμπο!!πετα τη μπαλα!!!!ελα να παιξουμε κρυφτο ρε σεις!!!οχι παλι μπαλα...γιατι δεν παιζουμε τζαιμι!!!ναι ναι τζαιμι!!!εγω χωριζω!!"
    σημερα απο παιδια που εχουν υψος οσο το ποδι μου ακουω μπινελικια...χοντρα μπινελικια...
    ποσοι θυμαστε την ταινια κοκτειλ με τον τομ κρουζ?
    η σκηνη που κατεβαινει η τυπισσα με το κορδονακι στο σκαφος..οταν την ειδε ο πατερας μου(βλεπαμε ολοι μαζι την ταινια)..ε...αντε παιδι μου...ωρα για υπνο...
    εχθες το πρωι στις 9;30 ειχα σε πρωινη ενημερωτικη εκπομπη ενα μοντελο να της κανουν μασαζ φορωντας,ενα ανυπαρκτο εσωρουχο και η μασατζου της θωπευε τα οπισθια!
    αυτο λετε προοδο?
    αυτο ονομαζετε εξελιξη?
    ανεργια...ανεργια...ανεργια.. .ακριβεια..ακριβεια...ακριβε ια...
    ???????????????μεχρι που?μεχρι ποσο?μεχρι ποτε??
    ευχομαι σε ολους μονο τα καλυτερα.
    δεν θα ευχηθω ομως δυναμη και κουραγιο...
    δυναμη και κουραγιο διναν οι προγονοι μας στη τουρκοκρατια....δυναμη κουραγιο και υπομονη εδιναν οι παππουδες μας στη κατοχη...
    εγω θα ευχηθω σε ολους καλα ξυπνητουρια!
    Eδω ρε Γιωργο ο κοσμος καιγεται και καθε μερα στα μεσημεριανα γελανε 10 βλακες και 10 ηλιθιες με οτι βλακεια μπορεις να φανταστεις!Αυτη ειναι η προοδος και η εξελιξη?Να βλεπουμε τον καθε χαχα να σχολιαζει και να αξιολογει το τι φορεσε ο καθε επωνυμος στην χθεσινοβραδυνη του εξοδο?Ετσι θα παμε μπροστα?Αν ειναι δυνατον πια...

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP