-
Γαλουχηθηκα μικρος απο μια μανα η οποια ηταν μικρη σε ηλικια στην κατοχη --μου ελεγε διαφορες ιστοριες που ειχαν να κανουν με την ανευρεση φαγητου λιγες κλεμενες πατατες λιγο λαδι---οταν αργοτερα αρρωστησε μου ελεγε μικρη δεν ειχα να φαω τωρα που εχω δεν μπορω ,,,κοντραστ συναισθηματων,,,
ως ωριμος τωρα εγω με την οικογενεια μου σε πληρη αναπτυξη ,,,σπουδες της μεγαλης κορης μου (τελιωνει φετος το πανεπιστημιο) και την μικρη με προφισενσι και λυκειο ,,,
αναρωτιεμαι............
μηπως ζουμε σε κατοχη και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι?
μηπως ειμαστε πολυ ρομαντικοι?
μηπως χασαμε το τσαγανο μας?
Καλα κανουν τα παιδια μας και εχουν απαιτησεις γιατι ζουν σε μια ευρωπαικη χωρα στην Ελλαδα μας ,,που φωναξε τους Γ κλας αλλοδαπους να φανε ψωμι και να κανουν τον Ελληνα εργατη αφεντικο (αγροτη και εργολαβο ) παντου δυσδισανε και τωρα γελανε με μια ελλαδα να αργοπεθαινει ,,,,,
καπου διαβασα οτι ψηφιζουν τον συγκεκριμενο πολιτικο 1.000.000 κοσμος ..ποιοι τον ψηφιζουν ομως ? μηπως ολοι αυτοι που εχουν κατι πισω απο το μυαλο τους (διορισμους στα κανακαρια τους κλπ)??
Το μελλον αβεβαιο και ειναι η καλυτερη εποχη των γερολαδαδων τωρα ,,,γεμιζουν τα υπογεια με "τροφιμα" αλλα κοιτανε και πισω τους,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
οργη λαου φωνη Θεου
ευχαριστω
-
The Following User Says Thank You to Atsa linos For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ