Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

kai giorgo ofeilo na sou po ena megalo euxaristo gia to thread sou .einai pragmati endeixi poly megalis esoterikis dynamis na moirasteis tis skepseis sou etsi. skepseis pou pithanotata oi perisooteroi tis exoun sto myalo tous kai den milane
    live free and drive hard

2. The Following 3 Users Say Thank You to atha For This Useful Post:

NickE60 (10-02-11), Vasilis (11-02-11), z3 2.2 (11-02-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά το πάμε off topic με 1000. Άλλα λέει ο Γιώργος. Είναι 30 χρόνων, δεν βρίσκει δουλειά, δεν βγαίνει οικονομικά ενώ κάνει οικονομία στα πάντα, αλλά δεν βλέπει και φως...
    αυτο ειναι και το πλεον λυπηρο.
    πως οτι και αν κανεις τωρα ξεκινας υπο του μηδενος.
    και δεν φταις για αυτο.
    μπορει να μην εισαι χρεωμενος απο σπαταλες του παρελθοντος,μπορει να μην χρωστας πουθενα ρ αδερφε αλλα με τους μισθους να μειωνονται και τα παντα γυρω μας να αυξανονται....δεν υπαρχει φως.

σου σκαει και η ανεργεια και σε αφηνει στο καναβατσο ζαλισμενο και ανημπορο να σηκωθει.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

4. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

NickE60 (10-02-11), Vasilis (11-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Επειδή σε βλέπω απελπισμένο άκου και μια ιστορία.....

είμαι 24.
    Η μάνα με βαριά κατάθλιψη 10 χρόνια τώρα, ο πατέρας άνεργος 3 χρόνια τώρα, ο αδερφός την ζωή του, γιαγιά παππούς στα @@ τους, ξαδέρφια στα @@ τους.
    Δουλεύω 3 χρόνια και συντηρώ το σπίτι μου, χρεώθηκα να φτιάξω ένα αμάξι και το πουλάω γιατί δεν μπορώ να το συντηρήσω, πατρικό δεν έχω πιά και είμαι στο νοίκι.
    Θές και άλλα?
    Βάλε ψυχιάτρους, φάρμακα, φαγητά, φώτα, νερά, τηλέφωνα.........
    Θές και άλλα?
    Βάλε βενζίνες, χρέη, ιστορίες.....

Αλλά ναι ρε φίλε κάνω όνειρα και στο πρώτο μπάμ που θα γίνει απο τους πρώτους θα μαι που θα τους ξεσκίσουν!
    Γιατί εγώ ξέρω τι θα πεί μεροκάματο και δουλειά!
    Ξέρω τι θα πεί να σε κυνηγάνε για τα χρέη!
    Ξέρω τι θα πεί δημόσια παιδεία και υγεία!
    Ξέρω τι θα πεί πείνα!
    Ξέρω τι θα πεί κρύο!

Ξέρω να ζήσω και μετα πολλά και με τα λίγα και ας μου λένε οτι φένομαι 30 χρονών και ασπρίζουν τα μαλλιά μου...... Αδιαφορώ, σχολείο μου είναι ο δρόμος και δάσκαλος ο πόνος που λέει και το άσμα..... Τουλάχιστον κανείς δεν έχει να μου πεί οτι τα τρόω απο τον μπαμπά και είμαι χλεχλές!

Φιλικά Μητσάκος!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 10-02-11 στις 23:33

6. The Following 16 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

bill_m3 (11-02-11), fanisk (11-02-11), GEO316 (11-02-11), GEORGE316 (11-02-11), giannis_compact (11-02-11), joseph (11-02-11), katsaraios (10-02-11), Konstantinos E60 (11-02-11), Kostas_1 (11-02-11), Leonidas_E39 (12-02-11), nikos-Mpacket (13-02-11), Nino (11-02-11), S8N (10-02-11), stavr (11-02-11), Vasilis (11-02-11), z3 2.2 (11-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δημήτρη (Ζ3) όπως λες, παίρνουν σειρά κι άλλοι που ήταν σωστότατοι σε όλες τις υποχρεώσεις τους...

Προσωπικά ασχολούμαι με επιγραφές καταστημάτων και γενικότερα διαφημιστικές κατασκευές. Σε πληροφορώ πως όποιος συνάδελφος δεν έχει πελάτες εταιρίες καυσίμων, τηλεφωνίας, τράπεζες, δήμους και γενικότερα δημόσιο ..πάει για κλείσιμο!
    Τον κλάδο μας αυτή τη στιγμή αυτές οι κατηγορίες πελατών τον συντηρούν ..και όπως καταλαβαίνεις ..πολύ λίγοι και τρανοί έχουν τέτοιους πελάτες..
    Τα μαγαζιά του κόσμου που είναι οι κύριοι πελάτες εμάς των μικρών του χώρου όχι δεν ανακαινίζονται όπως γινόταν κάθε τόσο, ή ανοίγουν καινούρια, αντιθέτως κλείνουν το ένα μετά το άλλο, ειδικά τον τελευταίο χρόνο γίνεται μάχη.... Τα τηλέφωνα πλέον χτυπάνε για να πάμε να κατεβάσουμε επιγραφές, όχι για να βάλουμε... και το εντελώς τρελό είναι πως ο δήμαρχος Αθηναίων με την ανάληψη της δημαρχίας αποφάσισε πως πρέπει να κατέβουν όλες οι επιγραφές που στηρίζονται στο κτίριο και προβάλλουν κάθετα στο δρόμο, όλες, ανεξαρτήτως μεγέθους!! (ελάχιστα καταστήματα δεν έχουν μια τέτοια) ..γιατί λέει φαίνονται από το δρόμο και αποσπούν την προσοχή των οδηγών!!!! ...για αυτούς είναι προτιμότερο να οδηγείς με στριμμένο το κεφάλι για να βρεις ένα κατάστημα παρά να το βρίσκεις εύκολα κοιτάζοντας μπροστά...... πήγαν συνεργεία του δήμου σε πελάτες μου και τους είπαν πως αν δεν τις βγάλουν εντός 15 ημερών, θα βάλει ο δήμος ιδιωτικά συνεργεία να τις βγάλουν και θα τους στείλουν το λογαριασμό πρόστιμο+συνεργεία ..οι άνθρωποι είναι εκτός τόπου και χρόνου..
    ...Γι αυτό λέω πως δεν υπάρχει ελπίδα να διορθωθεί η κατάσταση. Άνθρωποι που ζουν από τα κρατικά ταμεία και δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους (μιλάμε για δουλειά ..όχι για δημόσιες σχέσεις..) και που δεν μπορεί να τους κουνήσει κανένας από τη θέση τους, παίρνουν τέτοιες αποφάσεις σε τέτοιους καιρούς.... Τα άτομα είναι κανονικά στον κόσμο τους

..όχι βέβαια ότι το βάζουμε κάτω, ψάχνουμε τρόπους να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε γιατί τα πράγματα είναι πολύ άσχημα...

8. The Following 6 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

joseph (11-02-11), katsaraios (11-02-11), Konstantinos E60 (11-02-11), Leonidas_E39 (12-02-11), S8N (10-02-11), z3 2.2 (11-02-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..όχι βέβαια ότι το βάζουμε κάτω, ψάχνουμε τρόπους να δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε γιατί τα πράγματα είναι πολύ άσχημα...
    ετσι μπραβο!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Γαλουχηθηκα μικρος απο μια μανα η οποια ηταν μικρη σε ηλικια στην κατοχη --μου ελεγε διαφορες ιστοριες που ειχαν να κανουν με την ανευρεση φαγητου λιγες κλεμενες πατατες λιγο λαδι---οταν αργοτερα αρρωστησε μου ελεγε μικρη δεν ειχα να φαω τωρα που εχω δεν μπορω ,,,κοντραστ συναισθηματων,,,

ως ωριμος τωρα εγω με την οικογενεια μου σε πληρη αναπτυξη ,,,σπουδες της μεγαλης κορης μου (τελιωνει φετος το πανεπιστημιο) και την μικρη με προφισενσι και λυκειο ,,,

αναρωτιεμαι............

μηπως ζουμε σε κατοχη και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι?
    μηπως ειμαστε πολυ ρομαντικοι?
    μηπως χασαμε το τσαγανο μας?

Καλα κανουν τα παιδια μας και εχουν απαιτησεις γιατι ζουν σε μια ευρωπαικη χωρα στην Ελλαδα μας ,,που φωναξε τους Γ κλας αλλοδαπους να φανε ψωμι και να κανουν τον Ελληνα εργατη αφεντικο (αγροτη και εργολαβο ) παντου δυσδισανε και τωρα γελανε με μια ελλαδα να αργοπεθαινει ,,,,,

καπου διαβασα οτι ψηφιζουν τον συγκεκριμενο πολιτικο 1.000.000 κοσμος ..ποιοι τον ψηφιζουν ομως ? μηπως ολοι αυτοι που εχουν κατι πισω απο το μυαλο τους (διορισμους στα κανακαρια τους κλπ)??

Το μελλον αβεβαιο και ειναι η καλυτερη εποχη των γερολαδαδων τωρα ,,,γεμιζουν τα υπογεια με "τροφιμα" αλλα κοιτανε και πισω τους,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

οργη λαου φωνη Θεου

ευχαριστω

11. The Following User Says Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

Jimmakos (11-02-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα ποστ των S8N και Ptboul δεν εχω να προσθεσω τιποτα.
    Ειναι και ατομα που εκτιμω ιδιαιτερα και ακομα και μια λεξη τους για μενα ειναι πολυ σημαντικη.

Θα σταθω ομως στο ποστ του φιλου μας του Skyline IS.
    Aπ οτι βλεπω ειναι μολις 20 χρονων και με εκανε να νιωσω λιγακι αβολα.
    Και εξηγουμαι.
    Ποτε δεν ειχα καμια σημαντικη οικονομικη ανεση αλλα δεν μου ελειψε τιποτα οσο μεγαλωνα.
    Ειχα την τυχη οταν ξεκινησα να δουλευω στα 18 μου (επισημα) να μην χρειαζεται να δινω λεφτα στο σπιτι και να μπορω να διαχειριζομαι τις 80.000δρχ (το 1997) οπως ηθελα.

Δουλευοντας σα το σκυλι καταφερα να εχω μηχανακια,βολτες,ταξιδια,υ ικα αγαθα και διαφορα αλλα.
    Ειχα την τυχη ζησω τα 90΄s απο πλευρα μουσικης και γενικοτερης κουλτουρας.
    Ποιος ξεχναει το υπεροχο Ροδον και τις συναυλιες εκει (Αθηνα)
    Τις "Τρυπες" και τις αξεχαστες συναυλιες τους....

Με κανα δυο-τρια χιλιαρικα ειχες λεφτα για βενζινες,τσιγαρα,μπυρες και κανα φαι νωρις το ξημερωμα.
    Περασα υπεροχα χρονια με φοβερα γλεντια και κρεπαλες,με καταχρησεις και με αναμνησεις που δεν σβηνουν με τιποτα.
    Ειχα δουλεια και δεν ειχα και λογο να δινω λεφτα στο σπιτι μου.

Τωρα...τα παιδια που ειναι 20 χρονων? Για εμας τους λιγο μεγαλυτερους αυτα τα παιδια γεννηθηκαν στις αρχες της δεκαετιας του 90 !!!
    Νομιζω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να νιωσουν εστω και λιγο απο αυτην αυρα που εζησα εαγω και οι αλλοι συνομιληκοι μου.
    Θα μου πεις η νεολεα θα ζησει και θα ζησει και μια χαρα αλλα νομιζω οτι αυτα που ζησαμε οι σημερινοι 30+ δεν θα μπορεσουν.

Ξεκινανε μεσα στην μαυριλα αυτα παιδια ρε γαμωτο...
    Περιμενω σχολια και απο τους 30+ αλλα και απο τους 20+
    Φιλε μου συμφωνω απολυτα σε οσα λες!Σε καθε σημειο του ποστ σου ειδα οτι εχουμε τις ιδιες αποψεις!Το οτι εμεις οι νεοι θελουμε να ζησουμε την ζωη που ζησατε εσεις!Ειμαι τωρα στο 3ο ετος της σχολης μου και απο τη στιγμη που αρχισε η κριση σκεφτομαι καθημερινα το τι θα κανω στη ζωη μου και αν θα μπορεσω ποτε να εχω προσωπικο εισοδημα!Το συζητω με συνομηλικους φιλους και σκεφτονται κι αυτοι το ιδιο!Πως μπορει να προοδευσει μια κοινωνια-πολιτικη-οικονομια εαν σε αυτην κυριαρχει η ματαοδοξια,η αγωνια και το αγχος για το αυριο και ποσο μαλλον οταν αυτα τα σκεφτονται 20 χρονοι οπως εγω και ο καθε 20χρονος που εχει το μυαλο στο κεφαλι του και σκεφτεται λιγο το τι θα κανει στη ζωη του και δε σκεφτεται απλα πως θα περασει καλα σα φοιτητης με τα λεφτα που του στελνει ο πατερας του!Ολοι μας σκεφτομαστε με απαισιοδοξια το αυριο και οτι τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα!Σημερα οι τιμες ολων των προ'ι'οντων και των υπηρεσιων εχουν απογειωθει..Απο την αλλοι οι μισθοι πεφτουν και η ανεργια εχει φτασει στο ψηλοτερο επιπεδο της τελευταιας 10ετιας!Ο κοσμος τα βλεπει ολα αυτα...Και οπως ειπα παραπανω απαισιοδοξει!Αρα,πως θα παμε μπροστα?Το κρατος προσπαθει επιβαλλοντας φορους,αυξανοντας τιμες και ταυτοχρονα απολυοντας εργαζομενους να παρει μια ανασα απο το χρεος!Ο κοσμος,ομως,ειναι μεχρι το λαιμο!Δεν εχει να δωσει!Τι θα γινει οταν δε θα εχει να δωσει τιποτα και το κρατος θα προσπαθησει να επιβληθει λοιπον??

13. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

Jimmakos (11-02-11), z3 2.2 (11-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

διαβασα με προσοχη ολες τις απαντησεις που δωθηκαν..
    δακρυσα λιγο με τη συγνωμη του βασιλη...ισως επειδη στο προσωπο του ειδα τον πατερα μου(ασχετα με την ηλικια...οχι βασιλη...δεν εισαι τοσο μεγαλος!!)
    δαγκωθηκα με την ιστορια του δημητρη γιατι εχω βρεθει και εγω εκει και τον νοιωθω...
    οι μεγαλυτεροι διηγηθηκαν το πως ξεκινησαν...τι δυσκολιες αντιμετωπισαν...τι δυσκολιες αντιμετωπιζουν ακομα...
    ειδα απογνωση και διαπιστωσα οργη απο τους νεοτερους...
    ο σκοπος που εγραψα αυτο το αρθρο δεν ειναι ουτε η κλαψα,ουτε ο πεσιμισμος,ουτε η απαισιοδοξια..
    ειναι η αφυπνηση!
    σπουδασα,εργαζομαι σε δυο δουλειες,συντηρω δυο σπιτια,βλεπω ταινιες,μαγειυρευω-τρωω,πινω καφε,πινω νερο,ομως ολα αυτα πλεον γινονται μηχανικα..νομιζω οτι ολοι μας,εχουμε καθισει στο πεζοδρομιο και βλεπουμε τη ζωη να περναει..
    μου ειπαν οτι η κοινωνια εξελισεται...προοδευει...
    εγω ξερω οτι προοδος και εξελιξη σημαινει κατι να γινεται καλυτερο...
    μπορει πριν 15 χρονια,αν ηθελα να μαθω την εννοια της λεξης βερμπαλιστης,να επρεπε να ανοιξω ενα λεξικο,να ψαξω στο β να αγανακτησω με το ποσο μικρα γγραμματα κανουν..σημερα σχεδον οποιοδηποτε κινητο εχει προσβαση στο ιντερνετ και μεσα σε μισο λεπτο διαβαζεις την εξηγηση...
    αυτο ειναι προοδος...ομως δε μου ειπαν οτι αυτη η προοδος συνοδευεται απο μια αποχαυνωση!!!
    εχω να ακουσω παιδια να παιζουν στο δρομο χρονια...και δε ζω στη μεση της τσιμισκη!!
    ακομα και οταν διαβαζα(πανελληνιες style) ακουγα τα παιδια που επαιζαν μπαλα στη γειτονια..."ελα ρε τουρμπο!!πετα τη μπαλα!!!!ελα να παιξουμε κρυφτο ρε σεις!!!οχι παλι μπαλα...γιατι δεν παιζουμε τζαιμι!!!ναι ναι τζαιμι!!!εγω χωριζω!!"
    σημερα απο παιδια που εχουν υψος οσο το ποδι μου ακουω μπινελικια...χοντρα μπινελικια...
    ποσοι θυμαστε την ταινια κοκτειλ με τον τομ κρουζ?
    η σκηνη που κατεβαινει η τυπισσα με το κορδονακι στο σκαφος..οταν την ειδε ο πατερας μου(βλεπαμε ολοι μαζι την ταινια)..ε...αντε παιδι μου...ωρα για υπνο...
    εχθες το πρωι στις 9;30 ειχα σε πρωινη ενημερωτικη εκπομπη ενα μοντελο να της κανουν μασαζ φορωντας,ενα ανυπαρκτο εσωρουχο και η μασατζου της θωπευε τα οπισθια!
    αυτο λετε προοδο?
    αυτο ονομαζετε εξελιξη?
    ανεργια...ανεργια...ανεργια.. .ακριβεια..ακριβεια...ακριβε ια...
    ???????????????μεχρι που?μεχρι ποσο?μεχρι ποτε??
    ευχομαι σε ολους μονο τα καλυτερα.
    δεν θα ευχηθω ομως δυναμη και κουραγιο...
    δυναμη και κουραγιο διναν οι προγονοι μας στη τουρκοκρατια....δυναμη κουραγιο και υπομονη εδιναν οι παππουδες μας στη κατοχη...
    εγω θα ευχηθω σε ολους καλα ξυπνητουρια!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

15. The Following 4 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Jimmakos (11-02-11), Leonidas_E39 (12-02-11), S8N (11-02-11), Vasilis (11-02-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να γραψω εδω, αν καποιος εχει προβλημα με το νοικι του,με το ρευμα του,με τη δουλεια του,με την υγεια του, σιγουρα τα λογια μου ΔΕΝ τρωγονται ουτε βοηθουν και πολυ πολυ...

Η ζωη εχει γινει πολυ δυσκολη, και οπως ειπε και ο φιλος μου ο giamma ο καθενας ειναι μονος του.....ΑΛΛΑ μη χανετε το θαρρος σας.... ΟΛΑ θα φτιαξουν...........αλλωστε αυτο θελουν και καποιοι....την αβεβαιοτητα που ειναι χειροτερη απο το φοβο

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι οποτε μα οποτε λεμε '''Δοξα Το Θεο'' ΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ.....

17. The Following 5 Users Say Thank You to optostyle For This Useful Post:

Jimmakos (11-02-11), Kostas_1 (11-02-11), m-power_01 (11-02-11), Ptboul (11-02-11), Vasilis (11-02-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαβασα με προσοχη ολες τις απαντησεις που δωθηκαν..
    δακρυσα λιγο με τη συγνωμη του βασιλη...ισως επειδη στο προσωπο του ειδα τον πατερα μου(ασχετα με την ηλικια...οχι βασιλη...δεν εισαι τοσο μεγαλος!!)
    δαγκωθηκα με την ιστορια του δημητρη γιατι εχω βρεθει και εγω εκει και τον νοιωθω...
    οι μεγαλυτεροι διηγηθηκαν το πως ξεκινησαν...τι δυσκολιες αντιμετωπισαν...τι δυσκολιες αντιμετωπιζουν ακομα...
    ειδα απογνωση και διαπιστωσα οργη απο τους νεοτερους...
    ο σκοπος που εγραψα αυτο το αρθρο δεν ειναι ουτε η κλαψα,ουτε ο πεσιμισμος,ουτε η απαισιοδοξια..
    ειναι η αφυπνηση!
    σπουδασα,εργαζομαι σε δυο δουλειες,συντηρω δυο σπιτια,βλεπω ταινιες,μαγειυρευω-τρωω,πινω καφε,πινω νερο,ομως ολα αυτα πλεον γινονται μηχανικα..νομιζω οτι ολοι μας,εχουμε καθισει στο πεζοδρομιο και βλεπουμε τη ζωη να περναει..
    μου ειπαν οτι η κοινωνια εξελισεται...προοδευει...
    εγω ξερω οτι προοδος και εξελιξη σημαινει κατι να γινεται καλυτερο...
    μπορει πριν 15 χρονια,αν ηθελα να μαθω την εννοια της λεξης βερμπαλιστης,να επρεπε να ανοιξω ενα λεξικο,να ψαξω στο β να αγανακτησω με το ποσο μικρα γγραμματα κανουν..σημερα σχεδον οποιοδηποτε κινητο εχει προσβαση στο ιντερνετ και μεσα σε μισο λεπτο διαβαζεις την εξηγηση...
    αυτο ειναι προοδος...ομως δε μου ειπαν οτι αυτη η προοδος συνοδευεται απο μια αποχαυνωση!!!
    εχω να ακουσω παιδια να παιζουν στο δρομο χρονια...και δε ζω στη μεση της τσιμισκη!!
    ακομα και οταν διαβαζα(πανελληνιες style) ακουγα τα παιδια που επαιζαν μπαλα στη γειτονια..."ελα ρε τουρμπο!!πετα τη μπαλα!!!!ελα να παιξουμε κρυφτο ρε σεις!!!οχι παλι μπαλα...γιατι δεν παιζουμε τζαιμι!!!ναι ναι τζαιμι!!!εγω χωριζω!!"
    σημερα απο παιδια που εχουν υψος οσο το ποδι μου ακουω μπινελικια...χοντρα μπινελικια...
    ποσοι θυμαστε την ταινια κοκτειλ με τον τομ κρουζ?
    η σκηνη που κατεβαινει η τυπισσα με το κορδονακι στο σκαφος..οταν την ειδε ο πατερας μου(βλεπαμε ολοι μαζι την ταινια)..ε...αντε παιδι μου...ωρα για υπνο...
    εχθες το πρωι στις 9;30 ειχα σε πρωινη ενημερωτικη εκπομπη ενα μοντελο να της κανουν μασαζ φορωντας,ενα ανυπαρκτο εσωρουχο και η μασατζου της θωπευε τα οπισθια!
    αυτο λετε προοδο?
    αυτο ονομαζετε εξελιξη?
    ανεργια...ανεργια...ανεργια.. .ακριβεια..ακριβεια...ακριβε ια...
    ???????????????μεχρι που?μεχρι ποσο?μεχρι ποτε??
    ευχομαι σε ολους μονο τα καλυτερα.
    δεν θα ευχηθω ομως δυναμη και κουραγιο...
    δυναμη και κουραγιο διναν οι προγονοι μας στη τουρκοκρατια....δυναμη κουραγιο και υπομονη εδιναν οι παππουδες μας στη κατοχη...
    εγω θα ευχηθω σε ολους καλα ξυπνητουρια!
    Eδω ρε Γιωργο ο κοσμος καιγεται και καθε μερα στα μεσημεριανα γελανε 10 βλακες και 10 ηλιθιες με οτι βλακεια μπορεις να φανταστεις!Αυτη ειναι η προοδος και η εξελιξη?Να βλεπουμε τον καθε χαχα να σχολιαζει και να αξιολογει το τι φορεσε ο καθε επωνυμος στην χθεσινοβραδυνη του εξοδο?Ετσι θα παμε μπροστα?Αν ειναι δυνατον πια...

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP