-
Ολοι μας εχουμε την ιστορια μας αυτη που δειχνει τι και πως ειμαστε τωρα αλλα και απο που εχουμε ξεκινησει.....οι περισσοτεροι καλως η κακως εχουμε ξεκινησει απο πολυ χαμηλα....οπως και εγω που για Σαββατοβραδο ως νιοπαντρος με τη γυναικα μου καναμε μια βολτα μεσα στην πολη με το φιατακι μας και σταματουσαμε για εναν γυρο με πιτα απ'ολα και μια κοκα-κολα ο καθενας μας και μετα σπιτι!!!Αυτο ηταν η εξοδος μας για αρκετο καιρο!!!....δεν στεναχωριομουν τοτε (1990-1994)γιατι δεν ειχα μια,αλλα γιατι δεν εβλεπα τοτε πως θα μπορουσα να εχω στο μελλον κατι αξιολογο.....
Ηταν για μενα τοτε το μελλον αχανες/ασαφες/αγνωστο κλπ.
Σημερα εκτιμω πολυ οσα εχω και τα οποια εχω καταφερει με πολυ κοπο/δουλεια /αγχος.
Προσπαθω να μεταδωσω αυτη τη εκτιμηση για τα αγαθα και στα παιδια μου οχι για να κανουν αυτοσκοπο την αποκτηση υλικου πλουτου και τις διαφορες ανεσεις, αλλα για να μην θεωρηθει τιποτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!
Αυτο που θελω να πω στα νεα παιδια του φορουμ ειναι να μην προδικαζουν το μελλον και να μην εγκαταλειπουν τα ονειρα τους....οσο και αν μας παει κοντρα, εμεις θα παλεψουμε!!!αυτο θελω να ακουω!!!
.....πολλες φορες εχω ακουσει μεγαλυτερους μου να λενε για τον πολεμο και για τα χρονια φτωχειας που εχουν περασει....και ενω εγω δεν εχω περασει τιποτε απ'ολα αυτα,αναρωτιομουν πως τα δικα μου προβληματα φαινοταν τοτε βουνο????!!!....αλλα ετσι ειναι δεν κοιταμε ουτε πισω ουτε κατω,κοιταμε ψηλα και θελουμε ενα καλυτερο Σημερα και ενα καλυτερο Αυριο!!!και καλα κανουμε το αξιζουμε ολοι μας!!!
-
The Following 5 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:
katsaraios (10-02-11), Konstantinos E60 (11-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (11-02-11), Skyline_IS (10-02-11)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP