Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Με ολες αυτες τις καταθεσεις ψυχης...

το μονο που μπορω να νοιωσω ειναι ΑΒΟΛΑ κ ΑΣΧΗΜΑ!

Σαν 40αρης κ γω σημερα, εζησα, απολαυσα, γλεντησα , περασα ομορφα!
    Με λυπει το γεγονος να βλεπω νεους ανθρωπους με τετοιες σκεψεις!

Με φοβιζει το γεγονος οτι μεγαλωνω παιδι!

Που θα παει σ αυτον τον κοσμο?

Η γυναικα μου θελει κ αλλα..οχι ενα...πολλα!Πως?...την προσγειωνω!

Στεναχωριεμαι ακομα περισσοτερο γιατι νοιωθω συνυπευθυνος για αυτο που αντιμετωπιζετε οι νεοτεροι...ισως κ το παιδι μου!

Ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ ρε παιδια!

Δεν ξερω τι θα μπορουσα να κανω σημερα για να επανορθωσω!

...ας ελπισουμε οτι δεν θα σας (για τους νεους μιλαω) εγκαταλειψει ο Θεος!

Ουδεν κακο...αμιγες καλου...!

για να δουμε...εχει ο Θεος!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

2. The Following 7 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

bill_m3 (11-02-11), GEORGE316 (11-02-11), joseph (11-02-11), Konstantinos E60 (11-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (10-02-11), z3 2.2 (11-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με ολες αυτες τις καταθεσεις ψυχης...

το μονο που μπορω να νοιωσω ειναι ΑΒΟΛΑ κ ΑΣΧΗΜΑ!

Σαν 40αρης κ γω σημερα, εζησα, απολαυσα, γλεντησα , περασα ομορφα!
    Με λυπει το γεγονος να βλεπω νεους ανθρωπους με τετοιες σκεψεις!

Με φοβιζει το γεγονος οτι μεγαλωνω παιδι!

Που θα παει σ αυτον τον κοσμο?

Η γυναικα μου θελει κ αλλα..οχι ενα...πολλα!Πως?...την προσγειωνω!

Στεναχωριεμαι ακομα περισσοτερο γιατι νοιωθω συνυπευθυνος για αυτο που αντιμετωπιζετε οι νεοτεροι...ισως κ το παιδι μου!

Ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ ρε παιδια!

Δεν ξερω τι θα μπορουσα να κανω σημερα για να επανορθωσω!

...ας ελπισουμε οτι δεν θα σας (για τους νεους μιλαω) εγκαταλειψει ο Θεος!

Ουδεν κακο...αμιγες καλου...!

για να δουμε...εχει ο Θεος!
    Μηπως να μας δωσεις το κομπρεσσορατο για καμια βολτα???
    (Ας κανουμε και λιγη πλακα μεσα σε ολη αυτη τη μαυριλα!)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μηπως να μας δωσεις το κομπρεσσορατο για καμια βολτα???
    (Ας κανουμε και λιγη πλακα μεσα σε ολη αυτη τη μαυριλα!)
    μακαρι να το πηγαινα κ γω...(νομιμα ) κ να σε πηγαινα κ σενα φιλε μου.....

..γιατι ως γνωστον...γυναικα κ αμαξι δεν δανειζονται!!!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

5. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Lambros46 (10-02-11), Nick bmwlover (10-02-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ο Ελληνας ειναι porsche, Αραχωβα, Μυκονο και μπουζουκια....
    οσο και να φαινομαι εκτος χορου, δουλευα μια περιοδο απ το πρωι ως το βραδυ. Δεν την φοβαμαι την δουλεια και ας δουλευω ολη μερα για να τρωω μονο, Φτασαμε βεβαια σε σημειο οτι κανουμε να εχουμε ενα νταβατζη πανω απ το κεφαλι μας, οτι δεν μπορουμε να αποφυγουμε απλα το ανεχομαστε, οτι μπορουμε ομως να ξερετε οτι πρεπει να αγωνιστουμε! Ενα παραδειγμα ειναι η ολη φαση με τα διοδια, (ναι σε καποια φαση γινεται μοδα) απλα ειναι ενα κινημα που στο τελος πιστευω θα φερει αποτελεσμα... Καποιοι ειδαν οτι ανεχομαστε πολλα και φτασαμε σε σημειο να εχουν αρχισει οι υπερβολες.
    Οσο παιδια για τα τζαμπατζηδες και ρεμαλια που εχουμε ακουσει κατα καιρους... οταν τον χοντρο τον ψηφιζουν 1.000.000 συμπολιτες μας τοτε οχι μονο ρεμαλια του εχουν δωσει το δικαιωμα να μας λεει αλλα και να μας γ..σει οποτε θελει!θ μου πειτε εγω και συ δεν το ψηφισαμε ναι ωραια μεχρι εδω, απλα την επομενη φορα που θα σας το παιξει καποιος πρασινοφρουρος ή δειτε τον χοντρο ριχτε του ενα γιαουρτι 0%.

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα παιδια που δουλεψαν στην ζωη τους εχουν μαθει να εκτιμουν πραγματα..Οπως εγω και καποιοι αλλοι που δουλεψαμε εκτιμαμε τα πραγματα και αντιμετωπιζουμε αλλιως την ζωη..Βλεπω συνφοιτητες μου ειναι καθε μερα παρτυ και καφεδακι..Μα για αυτο δεν προκειται ποτε να στεριωσεις φραγκο,γι αυτο μετεπειτα θα παρεις δανεια για χλιδατο σπιτι,για ενα χλιδατο αμαξι και να εισαι πρωτη μουρη στα μπουζουκια και στα κλαμπ ασχετως που τα εσοδα τους ειναι παρα πολυ μικροτερα σε σχεση με τα εξοδα.Γιατι γαλουχηθηκαν και εμαθαν να ζουν ως ποζεροι.

8. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

giannis_compact (11-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά το πάμε off topic με 1000. Άλλα λέει ο Γιώργος. Είναι 30 χρόνων, δεν βρίσκει δουλειά, δεν βγαίνει οικονομικά ενώ κάνει οικονομία στα πάντα, αλλά δεν βλέπει και φως...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως τα ιδια νοιωθω και εγω με σενα σε αυτο το θεμα.Δεν καταλαβαινω ποση μαποση αναισθησια εχουν καποιοι συνομιληκοι μας που δεν σεβονται τιποτα.Δεν σεβονται το οτι ο κωλος(μετα συγχωρησεως) των γονιων τους μπορει να γινεται καθε περα παξιμαδι για να τα βγαλουν περα...ΟΧΙ...πρεπει να πηγαινουνε σε κλαμπ καθε π-σ-κ,να παιρνουνε 3-4-5 ποτακια(ε βεβαια,το ενα δεν τους φτανει) και να χαλανε οσα χαλαω εγω σε μια ή δυο βδομαδες..αλλα οχι,εγω ειμαι ο πλουσιος που καταφερα μετα απο ποσες οικονομιες9απο την εκτη δημοτικου και δεν υπερβαλλω) να παρω το αμαξι που ηθελα,αντε να μου χαθειτε παλιοκομπλεξικοι..με εχουν κανει με τη συμπεριφορα τους οι περισσοτεροι,μολις με ρωτανε τι αμαξι εχω να κοιταω αλλου για να πω οτι εχω BMW.ε βεβαια,η BMW φαινεται,τα καμποσα ασκοπα ξοδεμενα λεφτα σε ποτα,ποκερ(ειναι και της μοδας για τους φοιτητες) δεν φαινονται πουθενα.
    Οι γονεις μου ειναι ελευθεροι επαγγελματιες και πλεον μετα απο ενα τεραστιο "δακωμα" απο πελατη δεν προκειται ποτε να ξαναρθουμε στα ισια μας.Αλλα δεν πειραζει,ποτε δεν εκανα μεγαλη ζωη.Εκτος αν μεγαλη ζωη για εναν 20χρονο θεωρειται δυο καφεδες τη βδομαδα και μια εκδρομη στο εξοχικο στη Τριπολη.
    Τελικα ομως προσπαθω να μην αποθαρρυνομαι.Θα τα βγαλουμε περα και αυτοι που ειχαν κακως καλωμαθει και αυτοι που εγιναν μαγκες στις πλατες ΜΑΣ πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι θα απογινουν.

Κριμα παντως.Πραγματικα δεν μου ειχαν περασει ποτε τετοιες σκεψεις απο το μυαλο και παντα ημουν αισιοδοξος.Συγχωρεστε τη φραση μου,αλλα πραγματικα,το μονο που βλεπω εγω σαν νεος ανθρωπος,ειναι ΣΚΑΤΑ.
    Aκριβως στο μυαλο μου ειστε ειδικα ο φιλος σπαρ βλεπω κατι υποψυφιους λογισταδες απο το πρωι ως το βραδυ εξω χωρις να υπολογιζουν εξοδα μαθηματα και τα συναφοι και περνανε 5-6 χρονια για να παρουν ενα ξεφτιλισμενο πτυχιο και εγω μηχανολογος μηχανικος τελειωνω σε τει και το μονο που ηθελα να ασχοληθω ειναι το αυτοκινητο και μου βγαινει η παναγια να διαβαζω ενα σωρο μαθηματα και στην τελικη να σου λενε αφου εχεις Bmw εχεις λεφτα εσυ τι να πω που βαδιζουν οι συνομιλικοι μας δεν ξερω η αναισθησια στο φουλ!

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο δεν λεω σε καμια περιπτωση οτι δεν σε καταλαβαινω,αλλα η ζωη ειναι γεματη ονειρα,φιλοδοξιες κ δυσκολιες απο τη στιγμη που γεννιομαστε,αυτες τις δυσκολιες πρεπει να τις αντιμετωπισουμε,να παλευουμε καθημερινα με την ελπιδα για κατι καλυτερο και οχι να το βαζουμε κατω γνωριζοντας οτι η κατασταση ειναι χαλια...
    Οποια και να ειναι η εκαστοτε κατασταση,δεν πρεπει να χασουμε την ελπιδα,το σθενος,τα ονειρα οτι θα βγαινουμε καθημερινα νικητες απο αυτο τον αγωνα!!!
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολοι μας εχουμε την ιστορια μας αυτη που δειχνει τι και πως ειμαστε τωρα αλλα και απο που εχουμε ξεκινησει.....οι περισσοτεροι καλως η κακως εχουμε ξεκινησει απο πολυ χαμηλα....οπως και εγω που για Σαββατοβραδο ως νιοπαντρος με τη γυναικα μου καναμε μια βολτα μεσα στην πολη με το φιατακι μας και σταματουσαμε για εναν γυρο με πιτα απ'ολα και μια κοκα-κολα ο καθενας μας και μετα σπιτι!!!Αυτο ηταν η εξοδος μας για αρκετο καιρο!!!....δεν στεναχωριομουν τοτε (1990-1994)γιατι δεν ειχα μια,αλλα γιατι δεν εβλεπα τοτε πως θα μπορουσα να εχω στο μελλον κατι αξιολογο.....

Ηταν για μενα τοτε το μελλον αχανες/ασαφες/αγνωστο κλπ.

Σημερα εκτιμω πολυ οσα εχω και τα οποια εχω καταφερει με πολυ κοπο/δουλεια /αγχος.

Προσπαθω να μεταδωσω αυτη τη εκτιμηση για τα αγαθα και στα παιδια μου οχι για να κανουν αυτοσκοπο την αποκτηση υλικου πλουτου και τις διαφορες ανεσεις, αλλα για να μην θεωρηθει τιποτε ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!

Αυτο που θελω να πω στα νεα παιδια του φορουμ ειναι να μην προδικαζουν το μελλον και να μην εγκαταλειπουν τα ονειρα τους....οσο και αν μας παει κοντρα, εμεις θα παλεψουμε!!!αυτο θελω να ακουω!!!

.....πολλες φορες εχω ακουσει μεγαλυτερους μου να λενε για τον πολεμο και για τα χρονια φτωχειας που εχουν περασει....και ενω εγω δεν εχω περασει τιποτε απ'ολα αυτα,αναρωτιομουν πως τα δικα μου προβληματα φαινοταν τοτε βουνο????!!!....αλλα ετσι ειναι δεν κοιταμε ουτε πισω ουτε κατω,κοιταμε ψηλα και θελουμε ενα καλυτερο Σημερα και ενα καλυτερο Αυριο!!!και καλα κανουμε το αξιζουμε ολοι μας!!!

13. The Following 5 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

katsaraios (10-02-11), Konstantinos E60 (11-02-11), Ptboul (11-02-11), S8N (10-02-11), Skyline_IS (10-02-11)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

nomizo paidia eixame xasei to basiko kanona tou pan metron ariston pou xrisimopoiousan oi arxaioi ellines ,apo ayti tin meria nomizo ayti i anampompoula kalo tha mas kanei san xora kai san axies stous polites tis . eixame xasei kathe axia kai o douleutaris anthropos itan kaymenos i malakas mia kai den boleuotan me ta diafora mesa .to simantiko einai na paroume mathimata apo ayto san polites tis ellados kai na stelnoume se stygni timoria opoiadipote diaploki , klepsia, forodiagygi , bolema kai ola ayta ta sixamera pou mas katantisan na leme ellinas kai na mas blepoun san kleftokotades oi alloi.
    poly fobamai ti metanasteusi apo tin ellada pia. edo exei gemisei ellines pollous pia gia polles douleies .paidia sta 20 kati morfomena ta perisotera pou afinoun ellades oikogeneies -gomenes gia mia douleia kai merokamato stin alli akri tis europis mia kai stin ellada den. to lypiro einai oti to 1960 efeuge kosmos gia ta ergostasia ergates . tora feugoun ptyxiouxoi pou i xora mas tous xreiazetai.

30 xronia mia xoufta kariolides mas katantisan epaites kai enas poustis fylaki den mpike akoma .

kai to megaly
    live free and drive hard

15. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

Ptboul (11-02-11)

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •