sympether with chiefτης
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Thomelef (07-02-11)
Για το θεμα του βηματος ειμαι ακομα μπερδεμενος..
Εχω κανει μετρησεις με μακρυ και κοντο βημα σε αναλογο θρεντ και τα αποτελεσματα ηταν υπερ του μαμα βηματος. Υποστηριξα πως το κοντο ειναι τελικα πιο αργο.
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ...... μετα απο επισκεψη στις Σερρες τον προηγουμενο Οκτωβριο αρχισα να αμφισβητω τα στοιχεια της τηλεμετριας που εχω αναρτησει...Οχι πως ειναι ψευτικα μιας και το pbox δε κανει λαθη...Ομως οι συνθηκες περιβαλλοντος επηρεαζουν οπως θερμοκρασια , υγρασια , ασφαλτος , λαστιχα ...
Και καταληγω.....ο χρονος επιταχυνσης με το κοντο βημα στις Σερρες, ειναι πολυ μικροτερος σε σχεση με το μακρυ βημα...Βεβαια οι συνθηκες ηταν διαφορετικες και παλι..
Οποτε ή γινεται πατημα με δυο αυτοκινητα διαφορετικου βηματους αλλα με ιδια χαρακτηριστικα
ή γινονται μετρησεις στο pbox με το ιδιο αυτοκινητο ,στο ιδιο μερος ,την ιδια ωρα...με διαφορετικο βημα....λιγο δυσκολο..!
Το κοντο βημα σου δινει την αισθηση πως επιταχυνεις σαν παλαβος...Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
NickE60 (07-02-11)