Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 107

Θέμα: ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?3.91

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μητσο, απο το πολυ το ποπ κορν (καλαμποκι) που εχω φάει για το θεμα διαφορικου, ακουω, βλέπω, και διαβαζω για διαφορικο και κατι γινεται με το λαρυγγι μου.
    Ξεκινα απο μονο του και αυτόματα χωρις να το θέλω και κανει κο κο κο κο

Λες να επαθα κατι??
    Δεν ειναι τιποτα...ξεκινα τα λουκανικα και εσυ και θα δεις μεγαλη διαφορα. Μετα δεν θα σε απασχολουν ζητηματα και σκεψεις οπως το παραπανω. Σκεψου το αυτο που σου λεω, ειναι μια λυση στο προβλημα σου
    Back to topic λοιπον, βλεπω οτι ο βασιλιας πεθανε (κομμωτης-oddy) και ετοιμαζονται οι νεοι διαδοχοι. Subscribed και εγω να δουμε ποιος θα βγει

2. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

chief (07-02-11)

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MILTOS M3 E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα και απο μενα...εχω 2 μερες να μπω διοτι ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι της αδερφης μου (να ζησουμε να το θυμομαστε το κακομοιρο)και σημερα μου επετρεψαν να γυρισω σπτι μου.....

οσον αφορα τα 2 αμαξια (ΜΠΙΛΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗ) την ημερα που πατησανε το αμαξι του μπιλ δεν δουλεψε σωστα διοτι μετα απο καποιες δοκιμες που εκανε ειχε βραχει η χοανη μπροστα και δεν εμπενε αερας απο την εισαγωγη....

τωρα αν αναλογιστης σταματη οτι εσυ εισαι φπε (διαφορικο οπως βλεπουμε ολοι) και εχεις απο μαμα μ3 μια διαφορα 60+ κιλα διαφορα +18ΑΡΕΣ λογικο να περνας μ3 φπε(κομμωτη ποθ πλεον εχει πεσει πααααααρα πολυ)....με το καλο να το βγαλεις και να κανονισουμε ενα μαζεμα παλι οσα Μ3 θελουν 1 σταδιο (αλλα να δηλωσουμε τι και τι φοραμε οχι ν βγαινουνε ενα ενα π.χ οπως βολαν)...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ώπα...τι βλέπω???δηλώσεις απο κύπρο για σέρρες???ωραίο team θα είμαστε ρε...
    μανωλάκης - συμπεθερος - νίκος...άντε να μπορέσουμε να πείσουμε και τον βάγγο...
    συμπέ, αυτόν ψήστον εσύ ρε...πές του ότι θα έχει μια μέρα, μόνο 400άρια...έτσι θα
    έχετε όλο τον χρόνο να βγάλετε συμπέρασμα για το κοντό...
    υγ. ρε δημήτρη...τι δίαιτα κάνεις εσύ ρε???ίδιος με τον σεφ είσαι ρε φίλε...10 κιλά
    κάτωνα γράψεις, θα πρέπει να ψωνίζεις απο το ίδιο μαγαζί που ψωνίζει και ο ψάλτης...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ώπα...τι βλέπω???δηλώσεις απο κύπρο για σέρρες???ωραίο team θα είμαστε ρε...
    μανωλάκης - συμπεθερος - νίκος...άντε να μπορέσουμε να πείσουμε και τον βάγγο...
    συμπέ, αυτόν ψήστον εσύ ρε...πές του ότι θα έχει μια μέρα, μόνο 400άρια...έτσι θα
    έχετε όλο τον χρόνο να βγάλετε συμπέρασμα για το κοντό...
    υγ. ρε δημήτρη...τι δίαιτα κάνεις εσύ ρε???ίδιος με τον σεφ είσαι ρε φίλε...10 κιλά
    κάτωνα γράψεις, θα πρέπει να ψωνίζεις απο το ίδιο μαγαζί που ψωνίζει και ο ψάλτης...
    παιδες για ποτε λετε???
    ισως ανεβω και εγω σερρες!!
    δεν το εχω βαλει ποτε πιστα!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billarasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδες για ποτε λετε???
    ισως ανεβω και εγω σερρες!!
    δεν το εχω βαλει ποτε πιστα!!!
    απρίλιο βασίλη...έχει οργανώσει trackday ένα άλλο φόρουμ που είμαστε μέλη...
    αν ψήνεσαι να έρθεις, κάνε subscribe και εσύ, γιατί είναι μόνο για μέλη...
    trackdayspecial λέγεται...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Και σιγουρα ενα Σαββατο ή Κυριακη μεσα στο Μαρτιο!!!

Απλα επειδη ειναι κριμα να παμε και να βρεχει καλο ειναι να αποφασιστει 5-6 μερες πιο πριν , αφου υπαρχει δυνατοτητα 10 ημερης προβλεψης καιρικων φαινομενων...
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

8. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

Thomelef (07-02-11)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Για το θεμα του βηματος ειμαι ακομα μπερδεμενος..

Εχω κανει μετρησεις με μακρυ και κοντο βημα σε αναλογο θρεντ και τα αποτελεσματα ηταν υπερ του μαμα βηματος. Υποστηριξα πως το κοντο ειναι τελικα πιο αργο.

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ...... μετα απο επισκεψη στις Σερρες τον προηγουμενο Οκτωβριο αρχισα να αμφισβητω τα στοιχεια της τηλεμετριας που εχω αναρτησει...Οχι πως ειναι ψευτικα μιας και το pbox δε κανει λαθη...Ομως οι συνθηκες περιβαλλοντος επηρεαζουν οπως θερμοκρασια , υγρασια , ασφαλτος , λαστιχα ...

Και καταληγω.....ο χρονος επιταχυνσης με το κοντο βημα στις Σερρες, ειναι πολυ μικροτερος σε σχεση με το μακρυ βημα...Βεβαια οι συνθηκες ηταν διαφορετικες και παλι..

Οποτε ή γινεται πατημα με δυο αυτοκινητα διαφορετικου βηματους αλλα με ιδια χαρακτηριστικα
    ή γινονται μετρησεις στο pbox με το ιδιο αυτοκινητο ,στο ιδιο μερος ,την ιδια ωρα...με διαφορετικο βημα....λιγο δυσκολο..!

Το κοντο βημα σου δινει την αισθηση πως επιταχυνεις σαν παλαβος...Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

10. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

NickE60 (07-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MILTOS M3 E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα και απο μενα...εχω 2 μερες να μπω διοτι ειχα ενα ατυχημα με το αμαξι της αδερφης μου (να ζησουμε να το θυμομαστε το κακομοιρο)και σημερα μου επετρεψαν να γυρισω σπτι μου.....

οσον αφορα τα 2 αμαξια (ΜΠΙΛΑΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗ) την ημερα που πατησανε το αμαξι του μπιλ δεν δουλεψε σωστα διοτι μετα απο καποιες δοκιμες που εκανε ειχε βραχει η χοανη μπροστα και δεν εμπενε αερας απο την εισαγωγη....

τωρα αν αναλογιστης σταματη οτι εσυ εισαι φπε (διαφορικο οπως βλεπουμε ολοι) και εχεις απο μαμα μ3 μια διαφορα 60+ κιλα διαφορα +18ΑΡΕΣ λογικο να περνας μ3 φπε(κομμωτη ποθ πλεον εχει πεσει πααααααρα πολυ)....με το καλο να το βγαλεις και να κανονισουμε ενα μαζεμα παλι οσα Μ3 θελουν 1 σταδιο (αλλα να δηλωσουμε τι και τι φοραμε οχι ν βγαινουνε ενα ενα π.χ οπως βολαν)...

καταρχην ευχομαι να εισαι καλα γιατι απο οτι καταλαβα παλι επαιζες τα "συγκρουομενα"!!!

κατα δευτερον το εχω ξανα αναφερει αλλου αλλα θα στο πω και εδω!

πατησα με μπιλαρα...και παμε τα ιδια...στο ανεβα μας κοψανε,στο κατεβα ξεχασε να βαλει τις "γρηγορες" αλλαγες,στο ξανα ανεβα παμε κοπια! τελειωνω και ακουω μετα απο μια μερα οτι λογω οτι εκανε καποιες δοκιμες σε βρεγμενο εδαφος ειχε παρει νερα το φιλτρο,και δεχομαι προσκληση για δοκιμη.

μετα απο 2-3 μερες.......παταει ο μπιλαρας με τον κωστα απο καρδιτσα...με αποτελεσμα να πηγαινει κοπια! παταω εγω με κωστα...και πηγαιναμε κοπια αντε να ξεμυτιζε καποιος σε καποια αλλαγη και μετα παλι κοπια...

και ρωταω πατησαμε και οι δυο με το ιδιο αμαξι την ιδια μερα και ωρα και πηγαιναμε και οι 3 το ιδιο.....ειχε και εκει προβλημα η εισαγωγη;;;παλι ειχε παρει νερο και δεν τραβαγε σωστα;;;γιατι ειχανε περασει 3 μερες...λιακαδα ειχε!!!!

λοιποοοοοννννν δεν λεω...πολυ καλο το αμαξι του και πολυ καλη οδηγηση απο τον μπιλ γιατι ολα παιζουν ρολο σε ενα πατημα.....μακαρι γιατι εχω ριξει πολλα λεφτα με την αλλαγη του λουκ και το φανοπειο να μπορεσω να παρω καμια εισαγωγη αμμεσα,και ελα να δεις γλεντι σε ενα 0-700!!!!

οποτε αναμονη γιατι τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!! προς το παρον με τον μπιλ εχουμε 2 πολυ καλα φπε!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stamatis m3 e30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταρχην ευχομαι να εισαι καλα γιατι απο οτι καταλαβα παλι επαιζες τα "συγκρουομενα"!!!

κατα δευτερον το εχω ξανα αναφερει αλλου αλλα θα στο πω και εδω!

πατησα με μπιλαρα...και παμε τα ιδια...στο ανεβα μας κοψανε,στο κατεβα ξεχασε να βαλει τις "γρηγορες" αλλαγες,στο ξανα ανεβα παμε κοπια! τελειωνω και ακουω μετα απο μια μερα οτι λογω οτι εκανε καποιες δοκιμες σε βρεγμενο εδαφος ειχε παρει νερα το φιλτρο,και δεχομαι προσκληση για δοκιμη.

μετα απο 2-3 μερες.......παταει ο μπιλαρας με τον κωστα απο καρδιτσα...με αποτελεσμα να πηγαινει κοπια! παταω εγω με κωστα...και πηγαιναμε κοπια αντε να ξεμυτιζε καποιος σε καποια αλλαγη και μετα παλι κοπια...

και ρωταω πατησαμε και οι δυο με το ιδιο αμαξι την ιδια μερα και ωρα και πηγαιναμε και οι 3 το ιδιο.....ειχε και εκει προβλημα η εισαγωγη;;;παλι ειχε παρει νερο και δεν τραβαγε σωστα;;;γιατι ειχανε περασει 3 μερες...λιακαδα ειχε!!!!

λοιποοοοοννννν δεν λεω...πολυ καλο το αμαξι του και πολυ καλη οδηγηση απο τον μπιλ γιατι ολα παιζουν ρολο σε ενα πατημα.....μακαρι γιατι εχω ριξει πολλα λεφτα με την αλλαγη του λουκ και το φανοπειο να μπορεσω να παρω καμια εισαγωγη αμμεσα,και ελα να δεις γλεντι σε ενα 0-700!!!!

οποτε αναμονη γιατι τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!! προς το παρον με τον μπιλ εχουμε 2 πολυ καλα φπε!!!!
    ευχαριστω σταματη...νιωθω καλυτερα και ολας...!!!
    οσο για αυτο που λες οτι πατησατε υην ιδια μερα με το ιδιο αμαξι...
    οταν ειχαμε κανει το war M3 H EN ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ EIXE ΠΕΡΑΣΕΙ μιση μουρη στον τζεο...παταω εγω μαζι του και του ριχνω μισο κενο αν θυμαμαι καλα....παταω με geo παω κοποιο...και οοοοοοοοοοολα αυτα την ιδια μερα στης ιδιες συνθηκες.....

βρε παπαρα παρε τηλ πριν κανεις τιποτα στο λοοκ....
    πιστευω να μην εδωσες πολλα...αλαξες και φλας (εβαλες τα μαυρα σαν τα δικα μου?)

Rides
    0

Προεπιλογή

plaka plaka den exo parei flas!!!!

ematha psaxneis kapo gia enan filo sou?

exo kapo-port pagkaz- kai profylaktira mprosta

sorry gia to off topic!!!

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα