λοιπόν...για άλλη μια φορά, ας ξαναπούμε...το 3.91 το φοράω εδώ και ένα ενάμιση χρόνο.
το αμάξι μου είναι smg. το μοναδικό πρόβλημα του στο συγκεκριμένο σαζμάν, είναι πως
στην αυτόματη λειτουργεία, στο s6, αν πάς να σπάσεις το αμάξι, δεν θα αλλάξει ποτέ μα
ποτέ ταχύτητα...αυτό γίνεται, γιατί το σαζμάν σε αυτές της συνθήκες, είναι προγραμματισμένο
βάση του χιλιομετρητή, όπου αν δεν φτάσει σε κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα, δεν αλλάζει
ποτέ...δλδ. απο την στιγμή που η δευτέρα σου είναι προγραμματισμένη να αλλάξει σε
τρίτη στα 100 χιλιόμετρα, λόγο κοντύτερου βήματος πλέον δεν τα φτάνει ποτέ, άρα δεν
αλλάζει και ποτέ...κατά τα άλλα, με νορμάλ οδήγηση ακόμα και στο αυτόματο, το σαζμάν
θα αλλάξει κανονικά και στις 3,000 και στις 4.000 κτλ κτλ...αν κάποιον τον ενοχλεί αυτό
το πράγμα, τότε εταιρείες όπως η ντίναν, δίνουν πρόγραμμα όπου δηλώνουν νέα
χιλιόμετρα ανά ταχύτητα και το σαζμάν δουλεύει κανονικότατα και στο αυτόματο με wot.
το βρίσκω λίγο άχρηστο, αλλά ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά...στην manual
λειτουργία, δεν υπάρχει, ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. όσον αφορά την απόδοση τώρα,
εγώ θα πώ πως με τα δικά μου μάτια, με το ίδιο αμάξι, στον ίδιο δρόμο, με τις ίδιες συνθήκες,
το διαφορικό δούλεψε καλύτερα έναντι του 3.62. σημείωση πως εγώ στροφάρω στις 8200.
δεν ξέρω αν μετράει, αλλά αρχίζω να πιστεύω με αυτά που διαβάζω, πως ίσως η αύξηση
στροφών να κάνει και την διαφορά...απο εκεί και πέρα, αυτό που έχω να πώ είναι πως
είναι απολαυστικότατο και για χρήση πίστας και για μπάντες, μιάς και είσαι πιο γεμάτος
παντού και ανεβάζεις πιο γρήγορα απο τις μεσαίες μέχρι ψηλά...επίσεις διαφορά στην
κατανάλωση, δεν βλέπεις καμμία, μιάς και είσαι μια ταχύτητα πάνω...σε ταξίδι θα δείς
μια διαφορά. πχ αν πείγαινες σταθερά με 160 και 4.000 στροφές, πλέον θα πειγαίνεις με
160 με 4.500 - 4.600...
αν αξίζει ή όχι???για μένα ναι...έχω στην αποθήκη κομπλέ το 3.62 και δεν μπαίνω καν στον
κόπο να σκεφτώ να το ξαναβάλω...ελπίζω να σε καλύπτει αυτό το ποστ...τπτ άλλο δεν
υπάρχει να ειπωθεί για το συγκεκριμένο θέμα...αυτά είναι όλα τα θέματα με το κοντύτερο
διαφορικό και τπτ άλλο.