Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 107

Θέμα: ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ?3.91

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν βρεθηκε καποια εξηγηση (λες και ηταν 100% σιγουρο οτι το αμαξι θα κερδιζε σε καροτσες) και καποιοι ειπαν "επειδη ειναι smg ισως γι αυτο να μην δουλευει" . Μετα η κουβέντα αυτη εγινε "επειδη ειναι smg γι αυτο δεν δουλευει"

Μ@λακιες δηλαδη. Δεν ειπε κανεις οτι πιθανον να εφταιγε το σετ απ του αυτοκινητου μου ή οτιδηποτε αλλο... Καρφωτό το smg εφταιγε...H ευκολη δικαιολογία.
    Για να ξεκαθαρίσω παραδεχομαι οτι απλα εχω ακουσει οτι δεν θα δουλεψει σε smg δεν το ξερω αυτο,κατα δευτερον ηταν να το βαλω και εγω στο δικο μου smg και μετα απο συζητησεις και 2-3 τηλεφωνα που με πηραν καποια παιδια (που δεν τα ηξερα να με αποτρεψουν απο την αγορα αυτου) εννοειται δεν το εβαλα ! !Παντως το ακουω παρα πολυ λογικο με κοντοτερο βημα να χασει λιγακι στην ευθεια εαν σκεφτεις οτι θα πεσεις στροφες αλλαζοντας ταχυτητα και ο αλλος θα ειναι ακομα εκει ψηλα και θα σου κανει την διαφορα!!
    Γνωμη μου..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως το ακουω παρα πολυ λογικο με κοντοτερο βημα να χασει λιγακι στην ευθεια εαν σκεφτεις οτι θα πεσεις στροφες αλλαζοντας ταχυτητα και ο αλλος θα ειναι ακομα εκει ψηλα και θα σου κανει την διαφορα!!
    Γνωμη μου..
    και εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και ειναι λογικη σκεψη αφου εισαι περισσοτερα δευτερα στα ψηλα και περισσοτερη ωρα στο οφελιμο.
    Ισως σε συνδιασμο αυξηση κοφτη στροφων και ελαφρυ βολαν το αμαξι να γινεται πιο γρηγορο.
    Ομως και αυτο δεν σημαινει οτι ειναι αποκληστικα το διαφορικό που εκανε την δουλεια.
    Ακομη και απο μονο του ενα ελαβρυ βολάν ή απο μονη της η αυξηση του οριου στροφων κανει το αμαξι πιο γρηγορο (λογο του οτι εισαι περισσοτερη ωρα στο οφέλιμο κατι που ειναι αναποδο με την θεωρια του κοντου διαφορικου)

Το θεμα smg η μανουαλ δεν εχει να κανει με το διαφορικό ομως.
    M3 CSL

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να ξεκαθαρίσω παραδεχομαι οτι απλα εχω ακουσει οτι δεν θα δουλεψει σε smg δεν το ξερω αυτο,κατα δευτερον ηταν να το βαλω και εγω στο δικο μου smg και μετα απο συζητησεις και 2-3 τηλεφωνα που με πηραν καποια παιδια (που δεν τα ηξερα να με αποτρεψουν απο την αγορα αυτου) εννοειται δεν το εβαλα ! !Παντως το ακουω παρα πολυ λογικο με κοντοτερο βημα να χασει λιγακι στην ευθεια εαν σκεφτεις οτι θα πεσεις στροφες αλλαζοντας ταχυτητα και ο αλλος θα ειναι ακομα εκει ψηλα και θα σου κανει την διαφορα!!
    Γνωμη μου..
    Και ολοι οι γνωστοι σου που σε αποτρεπουν να μην βαλεις ειναι επειδη εισαι SMG? Αν ησουν manual θα ελεγαν το ιδιο? Δεν κατηγορω εσενα, εσυ καλα κανεις και ψαχνεσαι να δεις αν αξιζει η οχι, αλλα εχει επικρατησει η made in Greece αποψη οτι το κοντο δουλευει στα χειροκινητα και οχι στα SMG. Και βεβαια χωρις αποδειξεις απο τους ειδημονες-ειδικους για το που το στηριζουν αυτο.
    Το αν θα βαλεις η οχι (και το τι ακριβως κερδιζεις/χανεις και που) οπως πολυ σωστα ειπε ο Χριστοφορος δεν εχει να κανει με το αν εισαι manual η SMG. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MILTOS M3 E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αααααααααα τωρα λειτουργησε ο εγκεφαλος μου σωστα ( δεν ειχε σωστα αβανσ μαλλον)χαχαχαχα επιδει λεμε ποντικι ο ενας τον αλλον σορυ αλλα καταλαωα λαθος.....ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΡΟ
    Νάσαι πάντα καλά φίλε Μίλτο !!
    Ευχομαι να τα πουμε σύντομα απο κόντά!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

λοιπόν...για άλλη μια φορά, ας ξαναπούμε...το 3.91 το φοράω εδώ και ένα ενάμιση χρόνο.
    το αμάξι μου είναι smg. το μοναδικό πρόβλημα του στο συγκεκριμένο σαζμάν, είναι πως
    στην αυτόματη λειτουργεία, στο s6, αν πάς να σπάσεις το αμάξι, δεν θα αλλάξει ποτέ μα
    ποτέ ταχύτητα...αυτό γίνεται, γιατί το σαζμάν σε αυτές της συνθήκες, είναι προγραμματισμένο
    βάση του χιλιομετρητή, όπου αν δεν φτάσει σε κάποια συγκεκριμένα χιλιόμετρα, δεν αλλάζει
    ποτέ...δλδ. απο την στιγμή που η δευτέρα σου είναι προγραμματισμένη να αλλάξει σε
    τρίτη στα 100 χιλιόμετρα, λόγο κοντύτερου βήματος πλέον δεν τα φτάνει ποτέ, άρα δεν
    αλλάζει και ποτέ...κατά τα άλλα, με νορμάλ οδήγηση ακόμα και στο αυτόματο, το σαζμάν
    θα αλλάξει κανονικά και στις 3,000 και στις 4.000 κτλ κτλ...αν κάποιον τον ενοχλεί αυτό
    το πράγμα, τότε εταιρείες όπως η ντίναν, δίνουν πρόγραμμα όπου δηλώνουν νέα
    χιλιόμετρα ανά ταχύτητα και το σαζμάν δουλεύει κανονικότατα και στο αυτόματο με wot.
    το βρίσκω λίγο άχρηστο, αλλά ο καθένας μπορεί να το βλέπει διαφορετικά...στην manual
    λειτουργία, δεν υπάρχει, ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. όσον αφορά την απόδοση τώρα,
    εγώ θα πώ πως με τα δικά μου μάτια, με το ίδιο αμάξι, στον ίδιο δρόμο, με τις ίδιες συνθήκες,
    το διαφορικό δούλεψε καλύτερα έναντι του 3.62. σημείωση πως εγώ στροφάρω στις 8200.
    δεν ξέρω αν μετράει, αλλά αρχίζω να πιστεύω με αυτά που διαβάζω, πως ίσως η αύξηση
    στροφών να κάνει και την διαφορά...απο εκεί και πέρα, αυτό που έχω να πώ είναι πως
    είναι απολαυστικότατο και για χρήση πίστας και για μπάντες, μιάς και είσαι πιο γεμάτος
    παντού και ανεβάζεις πιο γρήγορα απο τις μεσαίες μέχρι ψηλά...επίσεις διαφορά στην
    κατανάλωση, δεν βλέπεις καμμία, μιάς και είσαι μια ταχύτητα πάνω...σε ταξίδι θα δείς
    μια διαφορά. πχ αν πείγαινες σταθερά με 160 και 4.000 στροφές, πλέον θα πειγαίνεις με
    160 με 4.500 - 4.600...
    αν αξίζει ή όχι???για μένα ναι...έχω στην αποθήκη κομπλέ το 3.62 και δεν μπαίνω καν στον
    κόπο να σκεφτώ να το ξαναβάλω...ελπίζω να σε καλύπτει αυτό το ποστ...τπτ άλλο δεν
    υπάρχει να ειπωθεί για το συγκεκριμένο θέμα...αυτά είναι όλα τα θέματα με το κοντύτερο
    διαφορικό και τπτ άλλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (06-02-11), m-power_01 (06-02-11), manos///3 (06-02-11), NickE60 (06-02-11), steliosm46 (06-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    στην αυτόματη λειτουργεία, στο s6, αν πάς να σπάσεις το αμάξι, δεν θα αλλάξει ποτέ μα
    στο Α5 πρεπει να εννοείς συμπε...
    M3 CSL

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

στο Α5 πρεπει να εννοείς συμπε...
    ??????
    sympether with chiefτης

/

Rides
    0

Προεπιλογή

Το S6 ειναι για τις χειροκίνητες αλλαγες ρε συμπε..Ετσι κι αλλιώς εκει δεν αλλαζει μονο ουτε στον κόφτη.
    Στον κοφτη της αυτοματης λειτουργίας εχει πρόβλημα απο μονο του με το κοντό διαφορικό.
    Στο Α5 δηλαδη και οχι στο S6
    M3 CSL

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το S6 ειναι για τις χειροκίνητες αλλαγες ρε συμπε..Ετσι κι αλλιώς εκει δεν αλλαζει μονο ουτε στον κόφτη.
    Στον κοφτη της αυτοματης λειτουργίας εχει πρόβλημα απο μονο του με το κοντό διαφορικό.
    Στο Α5 δηλαδη και οχι στο S6
    πωπωπω τι είσαι εσύ ρε...καταλαβαίνεις πλεόν τις τραγικά πολές γνώσεις που
    έχω γύρω απο το Μ3 και προσπαθείς με κάθε τρόπο να βρείς κάτι για να με
    διορθώσεις...παπαπα...
    sympether with chiefτης

/

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν πειραζει ρε συμπε..
    λιγες γνωσεις εσυ, ακομη πιο λιγες εγω.
    τουλάχιστον συμπληρωνουμε ο ένας τον αλλο.
    M3 CSL

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP