Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: Συνεργασία BMW-PSA

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν αντιλέγω...αν πάρουμε και το παράδειγμα της άουντι όμως, που έχει τρομερό
    αγωνιστηκό υπόβαθρο, θα δούμε πως τα βρωμόγκαζα τους, δεν μεταφέρουν ούτε
    στο χιλιοστό την αίσθηση που έπαιρναν οι βετεράνοι του audi motorsport...δυστηχώς
    νομίζω πως πρως τα εκεί οδεύει και το σημερινό division με όλη αυτή την τεχνολογία
    bi-turbo που θέλει να λανσάρει...όποιοι έχουν οδηγήσει τα μέχρι τώρα ///Μ μπορούν
    να καταλάβουν τι θέλω να πώ...anyway, είναι συζήτηση που έχει γίνει πολές φορές
    και εγώ το έκανα για άλλη μια φορά οφ τόπικ...pls continue with the original thread.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν αντιλέγω...αν πάρουμε και το παράδειγμα της άουντι όμως, που έχει τρομερό
    αγωνιστηκό υπόβαθρο, θα δούμε πως τα βρωμόγκαζα τους, δεν μεταφέρουν ούτε
    στο χιλιοστό την αίσθηση που έπαιρναν οι βετεράνοι του audi motorsport...δυστηχώς
    νομίζω πως πρως τα εκεί οδεύει και το σημερινό division με όλη αυτή την τεχνολογία
    bi-turbo που θέλει να λανσάρει...όποιοι έχουν οδηγήσει τα μέχρι τώρα ///Μ μπορούν
    να καταλάβουν τι θέλω να πώ...anyway, είναι συζήτηση που έχει γίνει πολές φορές
    και εγώ το έκανα για άλλη μια φορά οφ τόπικ...pls continue with the original thread.
    Σ'αυτό εχεις δικιο ! Ομως οι καλές εποχές των Ε30 //Μ , Audi Quatro , Ford Escord MKII κλπ κλπ πέρασαν ανεπιστρεπτί. Δυστυχώς !!
    Οσοι τις εζησαν, πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ τυχερούς !!!

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP