Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 88

Θέμα: Θανατηφόρο ατύχημα Ε92 Μ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    H Kωνσταντινα ειναι απο τους ελαχιστους οδηγους που οδηγει 600 χλμ ως τις Σερρες για να μπει στη πιστα για λιγα λεπτα και μετα παλι πισω για Αθηνα...

Ενω αλλοι εσκαγαν με τα καλογυαλισμενα τους αυτοκινητα ωστε να βρουν κ@υλομενους για κοντρα εξω απο τη πιστα....
    Φίλε μου το έγραψα για σέρρες,γιατί καποιος που πάει πίστα δεν θα είναι και ο πιο αργός οδηγός γενικά στην καθημερινότητα.Καλά κάνει και πάει και επιβάλλεται για μένα να ξεδίνεις σε πίστες και όχι στο δρόμο.
    UP YOURS!

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gardelic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου το έγραψα για σέρρες,γιατί καποιος που πάει πίστα δεν θα είναι και ο πιο αργός οδηγός γενικά στην καθημερινότητα.Καλά κάνει και πάει και επιβάλλεται για μένα να ξεδίνεις σε πίστες και όχι στο δρόμο.
    Εδω το γενικευεις και δεν ειναι σωστο.....Εχεις εμπειρια μαλλον γι' αυτο το λες...

Τουλαχιστον οσοι πηγαινουν πιστα ειναι πολυ καλυτεροι οδηγοι!
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gardelic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όμως δυό παλιοί γνωστοί μου οδηγοί αγώνων, σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο Ελλάδικό χώρο, στην πόλη μέσα πήγαινα σαν κότες.
    Το σλόγκαν του ενός μάλιστα ήταν, ότι σε αναβάσεις τρέχω μόνος στην διαδρομή, σε αγώνες ταχύτητας, ασφάλτινα η χωμάτινα ραλλύ οδηγώ με άλλους 40,50,80 που λίγο πολύ γνωρίζω τι κάνουν και προς την ίδια φορά, στο δρόμο όμως είμαι με εκατοντάδες απρόβλεπτους.
    Φυσικά αυτοί για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα που λέμε, ο τρίτος αέρα πατέρα όπου λάχει, κάποτε το χασε σε μια στροφή (ένα καντετ GTE), και μπήκε στην κρεββατοκάμαρα μιας μονοκατοικίας (υπήρχαν ακόμη τέτοιες) και σταμάτησε μπροστά στο κρεββάτι των έντρομων ενοίκων που είχαν ξαπλώσει για μεσημεριανό υπνάκο.
    Η γνώμη μου είναι πως σε άδειο δρόμο ναι στις κοντρίτσες ναι στα πατήματα ναι στα παντλίκια, όχι όμως μέσα σε κίνηση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratos : 04-02-11 στις 15:14 Αιτία: ...
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

4. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Dimzan (04-02-11), Thomelef (04-02-11)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι όμως δυό παλιοί γνωστοί μου οδηγοί αγώνων, σε επίπεδο πρωταθλητισμού στο Ελλάδικό χώρο, στην πόλη μέσα πήγαινα σαν κότες.
    Το σλόγκαν του ενός μάλιστα ήταν, ότι σε αναβάσεις τρέχω μόνος στην διαδρομή, σε αγώνες ταχύτητας, ασφάλτινα η χωμάτινα ραλλύ οδηγώ με άλλους 40,50,80 που λίγο πολύ γνωρίζω τι κάνουν και προς την ίδια φορά, στο δρόμο όμως είμαι με εκατοντάδες απρόβλεπτους.
    Φυσικά αυτοί για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα που λέμε, ο τρίτος αέρα πατέρα όπου λάχει, κάποτε το χασε σε μια στροφή (ένα καντετ GTE), και μπήκε στην κρεββατοκάμαρα μιας μονοκατοικίας (υπήρχαν ακόμη τέτοιες) και σταμάτησε μπροστά στο κρεββάτι των έντρομων ενοίκων που είχαν ξαπλώσει για μεσημεριανό υπνάκο.
    Η γνώμη μου είναι πως σε άδειο δρόμο ναι στις κοντρίτσες ναι στα πατήματα ναι στα παντλίκια, όχι όμως μέσα σε κίνηση.

καπως ετσι συμπεριφερομαστε ολοι λιγο πολυ...

στο χωριο μου ειδικα που εχει ορατοτητα και χωραφια δεξια αριστερα δεν τιθεται θεμα...

6. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

gant (04-02-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP