όχι τώρα Θωμά, σε 1-2 χρόνια θα έχουμε νοιώσει ΟΛΟΙ πολύ καλά στο πετσί μας ...πόσο "ευρω-πέη"... είμαστε... (και στα μάτια των υπόλοιπων, πραγματικών Ευρωπαίων)
όχι τώρα Θωμά, σε 1-2 χρόνια θα έχουμε νοιώσει ΟΛΟΙ πολύ καλά στο πετσί μας ...πόσο "ευρω-πέη"... είμαστε... (και στα μάτια των υπόλοιπων, πραγματικών Ευρωπαίων)
Thomelef (01-02-11)
Μας εχουν παρει χαμπαρι εδω και χρονια οι υπολοιποι ευρωπαιοι ,,το θεμα ειναι να καταλαβουν τα ελληνικα κορακια οτι πλεον πρεπει να σταματησουν να μας κοροιδευουν,,,,,,,,,, ο ελληνας δεν θα αντεξει ακομα για πολυ καιρο πιεσμενος δεν θα αντεξει να πληρωνει βατοπεδια και γαμους στα παρισια ,,,ειδομεν
"Θέλω να ανοίξω ένα τυροπιτάδικο!
Επειδή όμως δεν έχω λεφτά, θα ήθελα όσοι περνούν έξω από τον χώρο που σκοπεύω να ανοίξω το τυροπιτάδικο, να μου πληρώνουν τις τυρόπιτες που δεν μπορώ προς το παρόν να τους πουλήσω, έτσι ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα (π.χ. ύστερα από 2 χρόνια) να μπορώ να τους πουλώ τυρόπιτες (τις οποίες
φυσικά και πάλι θα πληρώνουν)!
Όχι, δεν είμαι βλαμμένος, απλά προσπαθώ να ακολουθήσω την ίδια πετυχημένη πρακτική των κοινοπραξιών που έχουν αναλάβει τα έργα οδοποιίας στο εθνικό μας δίκτυο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη συνδρομή σας και επιφυλάσσομαι για την παρασκευή πολύ νόστιμων εδεσμάτων όταν θα είμαι έτοιμος!"
Δεν ειναι δικο μου,μου το εστειλαν με mail
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Σε πιανω αδιαβαστο, αλλα καλα εκανες και το ξαναγραψες. Αξιζει το κοπο να το θυμομαστε
Kostas_1 (04-02-11)
Dr. Yamastura (04-02-11), NickE60 (04-02-11)
Και να σου πω και κάτι, από την στιγμή που ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί και κυρίως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙ ώστε να τον κουνήσει ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και κάνει ό,τι κάνει. (πυροδοτικό μύνημα είναι, μην το πάρεις στραβά)
Στις ειδήσεις το μεσημέρι στο ράδιο άκουσα ότι θα γίνει κάποια τροπολογία για αυτούς που αρνούνται να πληρώσουν διόδια και για κάποιους άλλους που πάλι δεν πληρώνουν.
Δεν το πρόλαβα όλο αλλά μήπως έχει ακούσει κανείς τίποτα;
NickE60 (04-02-11), Stefanos_Cool (04-02-11)
Από το αποψινό δελτίο ειδήσεων (...) του μεγάλου καναλιού " η κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει τροπολογία, ώστε τα στοιχεία των πολιτών που συλλέγονται στους σταθμούς διοδίων και που δεν πληρώνουν το αντίτιμο της διελευσης, θα είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε έχει έννομο συμφέρον να τα ζητάει¨".
Χωρίς σχόλια![]()
oldcarskickass (04-02-11)
Τώρα είναι που θα γίνει της ποπης... να δεις που οι φασαρίες στην Ελλάδα θα αρχίσουν από τα διόδια ..και από τον τρόπο αντιμετώπισης/εκμετάλλευσης των κατόχων αυτοκινήτων από κράτος/εταιρίες "εκμετάλλευσης"....
oldcarskickass (04-02-11)