Η διαφορά τους από ότι βλέπω στο site της conti είναι ότι τα δικά σου είναι εξαιρετικά στο δρόμο αλλά δεν κάνουν για χιόνι λάσπη και πάγο που κάνουν τα άλλα
Η διαφορά τους από ότι βλέπω στο site της conti είναι ότι τα δικά σου είναι εξαιρετικά στο δρόμο αλλά δεν κάνουν για χιόνι λάσπη και πάγο που κάνουν τα άλλα
Προτεινω το ContiCrossContact UHP . . .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 02-02-11 στις 20:24
Αυτά ακριβώς κοιτούσα πριν λίγο
Γιατί δεν προτείνεις τα Conti4x4Contact για κάποιον που θέλει να κινηθεί ΚΑΙ στο χιόνι?
Όχι ότι τα CrossContact UHP δεν είναι καλά απλά ρωτάω, δεν ξέρω
Το UHP ειναι οτι νεοτερο εχει βγει για SUV . . .
Το Conti4x4Contact ειναι πολυ ποιο θορυβοδες απο το UHP (ασχετα που παλαιοτερα το conti4x4contact ηταν απο τα αθορυβα ελαστικα) η τεχνολογια προχωραει. . .
Στην ουσια κανουν την ιδια δουλεια . . .
Εχω βαλει σε αρκετα SUV το συγκεκριμενο ελαστικο και μου εχουν
πει τα καλυτερα σε ολους τους τομεις . . .
Περα του οτι το UHP ειναι ασσυμετρο και το αλλο οχι . . .
Ειναι φανταστικο το ποσο μαλακο ειναι αυτο το ελαστικο ακομα και σε
διαστασεις 20 ιντσων παραμενει το ιδιο . . .
Σταθη . . .
Το ContiCrossContact™ UHP κατέλαβε την πρώτη θέση σε μια πρόσφατη σειρά δοκιμών ελαστικών εκτός δρόμου που οργανώθηκε από το γερμανικό περιοδικό Auto Zeitung (τεύχος 9/09). Υπερασπίστηκε τα πρωτεία του απέναντι σε πέντε ανταγωνιστικά μοντέλα και συγκέντρωσε σαφές προβάδισμα εφτά μονάδων στη συνολική βαθμολογία. Το περιοδικό δοκίμασε ελαστικά στη διάσταση 235/55 R 17 σε ένα BMW X3. Στη δοκιμή συμμετείχαν προϊόντα Ευρωπαίων, Αμερικανών, Ιαπώνων και Κορεατών κατασκευαστών.
Συνολική βαθμολογία για το ContiCrossContact™ UHP: "Νικητής δοκιμής"
Εκτίμηση των δοκιμαστών:
"Συνεχίζει να κρατάει τη θέση του ανάμεσα στα κορυφαία και δεν παρουσιάζει κανένα μειονέκτημα"
αρα το συμπέρασμα φερνει πιο πολυ στα conti cross contact uhp. ομως έχω διαβάσει και για τα καινουργια pirelli scorpion verde. oικολογικό,ακουγεται καλό. το έχει δοκιμάσει κανείς? παντως μιας και αρκετοί έχουμε τα str με το αστεράκι (δηλ. συνιστώμενο απο τη BMW) καλό είναι να το ψάξουμε..
To θέμα μας είναι οτι στο Μpack έχει διαφορετική διάσταση η πίσω ζάντα - είναι πιο φαρδιά οπότε 235 δεν παίζει με τίποτα!
εγω ακόμα ψάχνω πάντως. Τις καλύτερες τιμές που έχω βρεί( θερινά λάστιχα)
είναι το Dunlop SP sport 01 στα 810 και Michelin Diamaris στα 850.
Κανένας άλλος??
και κάτι για πιο ειδικούς - έχω βρεί από Γερμανία τα Dunlop με ένδειξη ταχύτητας Η -210χλμ (τα μπροστινα) αρκετά φθηνά. Μια που ποτέ δεν πηγαίνω με τόσα - 180 έχω πιάσει βέβαια - λέτε να έχω πρόβλημα λόγω και του βάρους του οχήματος??
Μετά από ψάξιμο βρηκα στο Camskill τα FALKEN Ziex TZ01 - έχουν καλές κριτικές είναι και A/S και τιμή σούπερ - περίπου 500¤. Μάλλον θα τα παραγγείλω ! Τα εχει δοκιμάσει κανείς?
Για M Pack σε 18άρες είναι πολύ καλή η τιμή πάντως!
Απλά δεν ξέρω το λάστιχο...
Γενικά τα falken είναι καλό οικονομικό λάστιχο, γι΄αυτό που λες μόνο αυτό βρήκα:
https://www.tyretest.com/4x4_reifen/...z01/index.html