Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 40

Θέμα: Ο άνθρωπος που είπε τον Κολοκοτρώνη Gay!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή Ο άνθρωπος που είπε τον Κολοκοτρώνη Gay!

Μερική άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα δε μπορώ να καταλάβω αν όλα θυσιάζονται στο βωμό των χρημάτων ή τα κίνητρα τους είναι πολύ ποιο βαθιά αυτό που διάβασα με "έβγαλε απο τα ρούχα μου" το ξέσπασμα του Τράγκα εμένα προσωπικά με εκφράζει απόλυτα.

https://www.newsday.gr/article/24706...olokotrone-gay
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

2. The Following 4 Users Say Thank You to tsagio For This Useful Post:

nikos1400 (02-02-11), oldcarskickass (02-02-11), Vasilis (02-02-11), z3 2.2 (02-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

να τον ξυλωσουν τον π@$%στη! που θελει να λεγετε κ ιστορικος-δημοσιογραφος!

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τόσα πουστ@ριά έχει κάθε μέρα η τηλεόραση και αυτοί λένε για τον Κολοκοτρώνη gay. Μαλλον καποιοι προσπαθούν να δείξουν μεγάλους ήρωες ώς ομοφιλόφιλους για να φανούν και αυτοί ίσοι και να χαθούν μέσα στην μάζα και να σταματήσουν να είναι δαχτυλοδειχτουμενοι

5. The Following 7 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

alexm (02-02-11), Dathanaso (03-02-11), gant (02-02-11), NickE60 (02-02-11), nikos1400 (02-02-11), Vasilis (02-02-11), z3 2.2 (02-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τόσα πουστ@ριά έχει κάθε μέρα η τηλεόραση και αυτοί λένε για τον Κολοκοτρώνη gay. Μαλλον καποιοι προσπαθούν να δείξουν μεγάλους ήρωες ώς ομοφιλόφιλους για να φανούν και αυτοί ίσοι και να χαθούν μέσα στην μάζα και να σταματήσουν να είναι δαχτυλοδειχτουμενοι
    ετσι ειναι με τις αδερφες! καλα τα λες!

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ενταξει, μην κανουμε χαρακτηρισμους....
    Αμα δε σε πειραζουν οι ανθρωποι.

Αλλα μην θελουν να το βγαλουν και φυσιολογικο αυτο το πραμα.
    Δεν ειναι.

Και στα σχολεια τωρα τι σκατα διδασκουν?

Ακουω διαφορα.

Τι γινεται, οργανωμενο σχεδιο ειναι ολο αυτο?
    Πανε να διαλυσουν τον Ελληνισμο και τις Αρετες των Ελληνων??
    Και δικοι μας Ελληνες μεσα? (πολιτικοι κλπ)

κακες εποχες...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ακουω διαφορα.

κακες εποχες...
    Θα σου πω εγω τι διδασκουν σημερα στο δημοτικο ....Δεν ξερω για γυμνασιο και λυκειο .... Εχε λιγο υπομονη να μεγαλωσει λιγο η κορη μου να σου πω Στην β' Δημοτικου που πάει η κόρη μου και την διαβαζω ..... Τους μαθαίνουν για τον ΑΡΜΠΕΝ απο την Αλβανια και την ΤΣΕΣΜΕ απο την Τουρκια , που ο ΑΡΜΠΕΝ ( ακουσον ακουσον ) επεσε το δοντακι του και το πηρε η γιαγια του και το πεταξε στα κεραμυδια να το παει το καλο το πνευμα και να φερει καινουργιο ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !!!!! Εμεις δηλαδη που μεγαλώσαμε με τα ιδια εθιμα και παραδοσεις μαλλον ειμαστε Αλβανοι ...Σωστα ????
    Μαθαινουν κι'αλλα για τη Τσεσμε και τι κανουν στην Τουρκια σε αναλογες περιπτωσεις .....
    Αραγε στην Αλβανια μαθαινουν οτι εμεις 25η Μαρτιου εχουμε εθνικη επετειο ?
    Στην Τουρκια ξερουν τιποτα για το 1821 περαν τοπυ οτι ειναι μια ημερομηνια ???
    Γιατι το δικο μου παιδι να πρεπει να μαθει τι κανουν οι Τουρκαλβανοι στην πατριδα τους και να μην μαθει οτι καποτε ο παπους μου αρμεγε τα προβατα για να ζησει τα παιδια του και πως στην Μακεδονια εχουν εκεινο το εθιμο και στην πελοποννησο το αλλο εθιμο κτλ ???
    Το εκανα θεμα σε γνωστο μου δασκαλο και δεν ηξερε τι να μου απαντησει ... Απλα εσκυψε το κεφαλι και μου ζητησε να αλλαξουμε κουβεντα γιατι δεν θα βγει ακρη ..... Σωστος ητανε .... Αφου και εγω που τα βλεπω καθε μερα στα βιβλια του παιδιου μου , ΔΕΝ κανω τιποτα παρα μονο λεω μεσα μου " Α ρε καθικια και να ημουνα εγω στα πραματα " και τελος .... Αντι να βουτηξω ενα ματσουκι και ν'αρχισω .... Δεν το κανω ομως γιατι οι καλοι μας δημοσιογραφοι θα με βγαλουν τρελο και επικυνδυνο για τους γυρω μου και τα παιδια μου και θα με φαει το μαυρο σκοταδι για παντα . Οποτε ...ΔΕΝ κανω τιποτα και θα λουστω με οτι θα με ποτισουν ....

Και κατι τελευταιο .... Εμενα με λένε Κωστα , απο 'δω μεσα ξερω τον Βασίλη , τον Νικο , τον Γιωργο , τον Βαγγελη , τον Σπυρο και απο τους γειτονες μου ξερω την Μαρια και την κυρα Τασία , ονομασα την κόρη μου Κατερινα - Παναγιωτα και τον πατερα μου τον λένε Δημητρη .....
    Στο βιβλιο της κόρης μου ΟΛΑ τα παραπάνω ονοματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..... Αντιθετως υπαρχει ο ΑΡΜΠΕΝ που ειπαμε και παραπάνω , η ΤΣΕΣΜΕ , η Γαληνη , ο Πλατωνας και ο Θεμιστοκλής , ονοματα που τωρα τελευταια τ'ακουω σε ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να τα εχουν δωσει ....

Περαστικα μου

Υ.Γ Οσο τωρα για το παλικαρακι παραπάνω που λεει οτι λεει για τον Κολοκοτρωνη ..... Λυπαμαι αλλα δεν θα ασχοληθω με το ατομο τους και τις μ%^&κιες που γραφει γιατι ειπαμε και παραπάνω .... Αν ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΟΥΜΕ στους καλούς μας δημοσιογραφους θα ειμαστε λαθος και παρανοηκοι και δεν θα βρουμε δικιο ποτε ...Οποτε .... ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη E39COMP : 02-02-11 στις 15:57
    Μνημόσυνο με ΞΕΝΑ κόλυβα ....

9. The Following 6 Users Say Thank You to E39COMP For This Useful Post:

Dathanaso (03-02-11), GEORGE316 (03-02-11), NickE60 (02-02-11), nikos1400 (02-02-11), Samaro (02-02-11), Vasilis (02-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενταξει, μην κανουμε χαρακτηρισμους....
    Αμα δε σε πειραζουν οι ανθρωποι.

Σωστα.....αλλά φρόνιμα δεν κάθονται.....εχουμε και τη Λαζοπουλάρα που ακόμα το κραταει "μανιάτικο" που την....στειλανε φαντάρο, σε καθε πρωινάδικο έχουμε και τον ....επίτιμο π@@@@στη, έχουμε την Καπουτζίδου που κανει σουξε μεγάλο.....μια χαρά παραδείγματα....τώρα και ο Κολοκοτρώνης π@@@στης....γιατι έτσι θέλουμε....έχουμε Δημαρχάρες, Υπουργάρες, Βουλευτάρες, Μητροπολιτάρες, Πρωθυπουργάρες και ΄΄οτι ...άααρες θες!! Να δω που θα βρώ να δώσω την κόρη μου όταν έρθει η ώρα....θα μου φέρει κανα "πηδηχτό" και θα φύγουν παρέα απο το παράθυρο

Αλλα μην θελουν να το βγαλουν και φυσιολογικο αυτο το πραμα.
    Δεν ειναι.

Μια χαρά φυσιολογικό στο χουνε βγάλει ήδη....όπως φυσιολογικά πάνε να μας επιβληθούν ΟΛΕΣ οι φωνασκούσες μειοψηφίες οι οποίες εαν τύχει και τους γίνει και κανα γιουργιο φωνάζουνε την Κουρτοβικ να μας κανει ντα.....

Κατ'αρχας να ψηφίζουν στα δεκαπενταμελή......μετά τα κλεινουν τα παιδιά σε ένα Ασυλο να ψηφίζουν τον πρύτανη, μετά τον τοπικό κομματάρχη....μετά συνδικάλες στο δημόσιο....

Μετά ο Κακλαμάνης Δήμαρχος, ο Ψινάκης σύμβουλος, η αλεπού γιατρός κ.ο.κ

Ακουω διαφορα.

Κλεισε τ'αυτιά σου....ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!

Διάβασε λίγο Ιστορία που δεν διδασκεται και εάν έχεις παιδιά προσπάθησε να τους την μάθεις:

Προτείνω: Σολων Γρηγοριάδης (δεν έχει σημασία οτι ανήκει πολιτικά στο ΚΚΕ...η ιστορία είναι σαν την πουτάνα!! θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει)

α) Δεκέμβριος 1944 - Το ανεξήγητο λάθος
    β) Ο Εμφύλιος 1946 - 1949
    γ) Μετά τον Εμφύλιο

Μόλις διαβασεις τα ανωτέρω θα δείς ποιοι τα γουστάρουν τα....ξινά.....με διεθνισμούς, δήθεν αντι-σωβινισμούς και αντι-εθνικισμούς...

κακες εποχες...
    Ναι....γιατι κάποιοι που ....βρωμάνε αντί να πα να πλυθούν προσπαθούν να πείσουν κι εμας οτι νο νερό και το σαπούνι είναι κακό πράμα......κυρίως το σαπούνι γιατι παρέα με σχοινί κάνει θαύματα!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ECO 3-4-8 : 02-02-11 στις 16:25

11. The Following User Says Thank You to ECO 3-4-8 For This Useful Post:

nikos1400 (02-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν μπορω να παρω θεση για το αν ηταν αντρακλας η ομοφυλοφιλος ο Κολοκοτρονης.
    Δεν αντιλλαμβανομαι ομως τι σχεση εχουν οι ερωτικες προτιμισεις του Κολοκοτρονη και του Μεγαλου Αλεξανδρου με τη προσφορα τους στην Ελλαδα.
    Τελικα η Ελλαδα τρωει τα παιδια της η τα παιδια της Ελλαδος την ξεσκιζουν;
    Δεν ειναι δυνατον να επιδιωκουμε την προβολη μας πετοντας βλακειες.
    Για να μας προσεξουν και να μας ακουσουν σιγουρα θα υπαρχει και καποιος σωστος τροπος.

Τελος αν καποιος δε νιωθει και πολυ αντρας ας αφησει στην ησυχια του και το Κολοκοτρονη και τον Μεγα Αλεξανδρο.

Προτινω στους ομοφυλοφιλους ''ιστορικους'' να ασχολουνται με τον κεμαλ.

13. The Following 5 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

chief (04-02-11), manos///3 (03-02-11), stavr (03-02-11), tamtamcafe (03-02-11), Vasilis (02-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ECO 3-4-8 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι....γιατι κάποιοι που ....βρωμάνε αντί να πα να πλυθούν προσπαθούν να πείσουν κι εμας οτι νο νερό και το σαπούνι είναι κακό πράμα......κυρίως το σαπούνι γιατι παρέα με σχοινί κάνει θαύματα!!!
    Sorry για το κακοεπεξεργασμενο post......τα ανωτέρω δεν είναι του Νικου....οι απαντήσεις είναι δικές μου...SORRY NICK προσπάθησα να το διορθώσω με edit αλλα δεν τα κατάφερα....

15. The Following User Says Thank You to ECO 3-4-8 For This Useful Post:

nikos1400 (02-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Α και να μην το ξεχασω....πριν απο καμια 90 αρια χρόνια ο παππούς μου και η γιαγιά μου είχανε βγεί βόλτα για μαλί της γριάς στην παραλία της Σμύρνης.....ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ, κόσμος μια κατάσταση χάλια....είχε ωραίο καιρό βλέπεις........

Ε μπερδευτήκανε λίγο και βρεθήκανε ο ένας στη Ρόδο και η άλλη στην Πάρο......

και ξεχάσανε και τις οδοντόβουρτσές τους......

Γι αυτό όταν πάτε βόλτα στη Γλυφάδα.....π.χ πάρτε μαζί και καμιά αλλαξια....ποτέ δεν ξερεις.....

17. The Following 2 Users Say Thank You to ECO 3-4-8 For This Useful Post:

gnx (02-02-11), nfot (02-02-11)

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP