Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: Απορίες !!!‏

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ τον παραδόχομαι γιατί ήταν ο πιο "απίστευτος" (σε ικανότητα) "ψεύτης" που πέρασε ποτέ από την Ελληνική πολιτική σκηνή (τουλάχιστον στα δικά μου χρόνια) Ήταν ο άνθρωπος που είχε ένα φοβερό τρόπο να παρουσιάζει τα μειονεκτήματα των άλλων ως δικά του πλεονεκτήματα. Ο άνθρωπος που κατάφερε να κοροϊδέψει όλη τη φτωχολογιά δίνοντας της προσωρινή οικονομική δύναμη εκμεταλλευόμενος τις επιδοτήσεις της ΕΕ (την οποία πάντα κατηγορούσε) αλλά και εργασία με αντάλλαγμα την ψήφο ...υποθηκεύοντας το μέλλον των ίδιων των παιδιών της. Κατάφερε να "εξαγοράσει" ολόκληρη τη γενιά του Πολυτεχνείου, να τη χρησιμοποιήσει ως ασπίδα εναντίων των πολιτικών του αντιπάλων και τελικά να τη μετατρέψει σε γενιά που πλούτισε εις βάρος των υποστηρικτών της με ένα αθόρυβο τρόπο μέσα από υποτιθέμενους αγώνες. Κατάφερε να κάνει δικούς του όλους τους ισχυρούς ξεπουλώντας, ακόμα και χαρίζοντας τον οικονομικό και βιομηχανικό πλούτο της χώρας ..πάντα μέσα από υποτιθέμενους αγώνες, πολιτικές συνεργασίες και εικονικές θυσίες... ενίσχυσε οικονομικά με τα χρήματα των κρατικών οργανισμών τους μεγαλοεπιχειρηματίες του τύπου και της ενημέρωσης και τους χάρισε επανειλημμένα τεράστια χρέη κακοδιαχείρισης ...φέρνοντας με όλα αυτά τελικά την "αγελάδα" σε δρόμο χωρίς επιστροφή ....τώρα για τους άλλους που κυβέρνησαν για 3 από τα 20 χρόνια μέχρι το 01 που συντελέστηκε (για μένα) η καταστροφή την οποία πληρώνουμε σήμερα (με την είσοδο στο ευρώ), αλλά και από το 04 ως το 09 ...καλύτερα να μην τους σχολιάσω ..απαλλάσσονται λόγω βλακείας και ανικανότητας... συχαίνομαι τον εαυτό μου όταν σκέφτομαι πως τους έχω ψηφίσει και τους δύο...

(προσωπικές απόψεις)

2. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

A8hnaios (29-01-11), nikos-Mpacket (29-01-11), paganis (29-01-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP