Ποτέ οδήγηση και αλκοόλ.-
To πιο σωστο που γραφτηκε απο τα παραπανω κατα τη γνωμη μου,εγω το τειρω εδω και χρονια τουλαχιστον απο κατι τετοιες στραβες που ειδα στο δρομο......επιπλεον ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ καποιον συγγενη καποιου απο εδω μεσα (χτυπα ξυλο) ΟΛΟΙ θα λεγαμε το .....@....ο @......καποια λαθη σε αυτη τη ζωη ειναι ασυγχωρητα.- και ποτο και οδηγηση ΠΟΤΕ.-
insane in the ///Midbrain
Dimzan (26-01-11), nikos-Mpacket (04-02-11)
Οπως ειπανε πολλοι απο πανω,
Οδηγηση μετα απο ποτο, ΠΟΤΕ !
Τελος.
Δεν σηκωνει συζητηση. Οταν εισαι καπου με το αμαξι, "συγνωμη οδηγαω, δεν πινω". Ουτε μισο, ουτε σφηνακι, ουτε σταλια.
Δε φτανει που δεν ξερουμε να κυκλοφορουμε σαν ανθρωποι, το πιοτο μας λειπει...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
beliris (04-02-11), GEO316 (30-01-11), Jimmakos (26-01-11), nikos-Mpacket (04-02-11), Ptboul (26-01-11)
nikos1400 (26-01-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ισχύει... Αλλά μιλάμε για 1 άντε 2 ποτήρια
Το καλύτερο είναι μια κουταλιά της σούπας λαδάκι, ελαιόλαδο πρίν τα ποτά και γεμάτο στομάχι όχι νηστικό και άδειο, αααα και καλή ψυχολογία πάνω απο όλα γιατί αν είσαι χάλια και μισό ποτήρι μπύρα να πιείς θα γίνεις χάλια!![]()
RTFM
Ποτο + οδηγηση = θεος χωρεστον.....κριμα δεν μπορω να τα βλεπω αυτα.....με πιανει η καρδια μου.......
Παιδια συγγνώμη,αλλά εκνευρίστηκα και αηδίασα από δικαστες ντρεντ του φόρουμ με δηλώσεις,καταγγελίες και καταδικάστικές αποφάσεις για ένα παιδι που χάθηκε υπό την επήρεια μέθης.
Κατακριτέο εννοείται το ποτο-οδήγηση.
Όμως δηλώσεις του στυλ:Ε,αφου είχε πιει δεν συγχωρείται κλπ,ωραιο τροπέτο(για μια κωλο Μ3),μου φέρνουν στο νου ολοκληρωτικές απόψεις και σκληρες ψυχες...
Και το λέω,παρόλο που είμαι συνηθισμένος,μιας και τυγχάνει να είμαι αναισθησιολόγος και να έχω δει εκατοντάδες τροχαία σε γενικές εφημερίες παλαιότερα.Απορώ με αυτες τις "κουλ δηλώσεις"
UP YOURS!
beliris (04-02-11), giannis_compact (30-01-11), joseph (30-01-11), Leonidas_E39 (30-01-11), Thomelef (30-01-11), Z4 DCT (30-01-11)