Σελίδα 10 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 276

Θέμα: Κερδισατε το λαχειο τι αγοραζετε!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jimdros Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ανοιγα μαντρα αυτοκινητων..
    Σωστος ο Τζιμ!!!
    Απλα θα ηθελα να συμπληρωσω ,οτι εγω θα ανοιγα μια μαντρα υπερπολυτελων/σπορ αυτοκινητων,οσο για το πως θα πηγαιναν οι πωλησεις????.....στα......παλια μου τα παπουτσια!!!!.....αλητες, τι νομιζατε οτι θα εγραφα?.....

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

jimdros (24-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ!!!!!!

τι κανεις?????ετσι ρε παιδια να ονειρευτουμε λιγο...να χαμογελαμε λιγο με τα ονειρα μας γιατι πλεον ουτε ονειρα δεν κανουμε...
    λοιπον......περναω εξω απο το προποτζιδικο και βλεπω οτι ο πρωτος τυχερος ειμαι εγω....
    2 εκατομμυρια......
    βγαλε φορους κλπ 1,5 εκατομμυριο...
    ευθυς μπαινω μεσα στo bmw και πηγαινω απνω στην Ολγας που εχει ενα hummer H2(το τεραστιο..)το κλεινω για τον μπαμπα..δε λεω κουβεντα.
    την αλλ μερα το πρωι ειδοποιω το γραφειο και λεω οτι θα αργησω και πηγαινω να βαλω το λαχειο σε θυριδα.
    εξακολουθω να μη μιλαω...
    οταν γινει η εξαργυρωση θα παρω το hummer και θα παω στο πατρικο.θα κλεισω με καποιο τροπο το αυτοκινητο του μπαμπα και θα θα επιδιωξω να τον σηκωσω ωστε να παμε καπου...θα περιμενουμε κανενα δεκαλεπτο(καπου τοσο τον παιρνει μεχρι να χρειαστουν 4 για να τον κρατησουν)μετα με πολυ ηρεμο τροπο θα βγαλω τα κλειδια,θα το ξεκλειδωσω,θα του τα δωσω και θα του πω απλα...κερδισα το λαχειο...ΑΝ γλυτωσει απο το εγκεφαλικο θα με παει βολτα.ΑΝ οχι θα τσιριζω για ασθενοφορο!!!!
    ενα πετρινο σπιτι στο χωριο που τοσο ονειρευονται,το hummer και χρηματα ωστε να κανουν τα ταξιδια τους,να απομονωθουν στο χωριο και να περασουν επιτελυος ξεγνοιαστα σαν ζευγαρι!
    σειρα εχει ενα petrof με ουρα(πιανο ειναι!!!)οπως και μια σειρ ααπο κιθαρες που μου εχουν γινει βραχνας.......
    ταυτοχρονα θελω να δω την εκφραση του κολλητου μου οταν του δινω τη mustang(τι να τον κανω...ειναι φαν του νεου κιττ)
    οταν εχω γινει κομματια πλεον απο το μηνα της απολυτης κρεπαλης θα συμμαζευτω και θα αρχισω επιτελους να γραφω τις μουσικες μου ιδεες χωρις να σκεφτομαι το ρευμα που καιει το κλιματιστικο η το πως θα παω στο καταραμενο μαγαζι ωστε να βαλω βενζινη....θα κατσω και οτι εμπνευση εχω θα τη γραφω...και επειδη πολλοι απο εσας θα αναρωτιεστε(χεστηκατε δηλαδη αλλα εστω οτι αναρωτιεστε) τι ειδος μουσικης θα γραφω....κλασσικη μουσικη κυριοι...δεν θα εχω αναγκη να γραφω "σφυριξα και εληξες"ωστε να κονομησω...θα ειμαι ηδη κονομημενος!!!
    και επειδη ειμαστε σε φορουμ bmw το 328 θα φαει μια τρελη περιποιηση και θα κλειστει στο γκαραζ..τη θεση του θα παρει ενα ωραιο 320 coupe οπου θα με συντροφευει καθημερινα...
    ας μη μιλησουμε για πραξεις φιλανθρωπιας διοτι επειδη δεν εμπιστευομαι κανεναν πλεον,θα παρω ενα κοντεινερ γαλα,ενα κοντεινερ ρυζι,ενα κοντεινερ αλευρι και θα τα παω εγω στην αφρικη ωστε να τροφιμα να πανε στα στομαχακια των μικρων παιδιων...
    σας αφηνω...παιρνω τηλεφωνο τη βλαχας γιατ ο κοντεινερ!!!!!11
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

4. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

black_beauty (22-08-11), Ptboul (26-01-11), z3 2.2 (26-01-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σας αφηνω...παιρνω τηλεφωνο τη βλαχας γιατ ο κοντεινερ!!!!!11
    Βρε μήπως ξέρεις τίποτα κ δε μιλάς; Aν ναι, θυμήσου κ εμένα στην βασιλεία σου.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

6. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

GEORGE316 (26-01-11)

Rides
    5

Προεπιλογή

Παιδιά κάποιο κληρωνει 25 εκ. Συγκρατησε κανενας ποιό;

Rides
    0

Προεπιλογή ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ!!!!!!

το εθνικό είναι.αλλα είναι συνολικό πόσο που θα μοιράσει σε όλους τους νικητές .!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rides
    0

Προεπιλογή

ρε πιτ μπουλ...θα σε μνηστιτι μου οταν ελθεις εν τη βασιλεια σου...αλλα που ειναι το ρημαδι???και το ωραιο ξερετε ποιο ειναι??οτι δεν παιζω καθολου τυχερα παιχνιδια!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

10. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Ptboul (26-01-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο ρε Γιωργακη.Πολυ καλο κειμενο!
    Ας κανουμε ονειρα.
    Ειναι δωρεαν.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ας κανουμε ονειρα.
    Ειναι δωρεαν.
    Αμ δε κάνω κ άλλη δουλειά ρε Μήτσο,

αν το ήξερε ο Παπακωνσταντίνου θα με φορολογούσε για 10 γενεές.

Γιώργο, αν έχεις πολλές υποχρεώσεις, θα σου στείλω μόνο μια λίστα με oem πραγματάκια (navi, pdc, xenon και κάτι ψιλά).

Αν δεν έχεις, ένα σπιτάκι στο μαγευτικό Κορωπί μου κάνει.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ πάντως θα πουλούσα πολύ τρέλα...
    για αρχή, θα έβγαινα απο το σπίτι με σώβρακο - φανέλα - σαγιονάρα...
    θα πείγαινα στο πιο ακριβό κατάστημα να πάρω εσώρουχα...μετά στο
    πιο ακριβό κατάσημανα παρω ρούχα, παπούτσια κτλ κτλ...θα έκανα
    μανικιούρ - πεντικιούρ - μασάζ - περμανάντ - σολάριουμ, κτλ κτλ, για
    να είμαι έτοιμος να πάω να αγοράσω το αμάξι μου μετά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (08-02-11), Χρίστος (27-01-11)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τωρα ειδα το θεμα και εχω να σας πω την πικρη μου ιστορια.

Πριν απο τα Χριστουγεννα πηραμε με την γυναικα μου ενα λαχειο και το βαλαμε στο δεντρο,ειπαμε οτι ειναι του παιδιου και οτι και να γινει θα παραμεινει του παιδιου.
    Περασαν οι γιορτες και την μερα που ξεστολιζαμε το δεντρο μου λεει "το λαχειο το κοιταξες;" της απηντησα οτι το ειχα ξεχασει και θα το δω στον υπολογιστη μολις τελειωσουμε με το δεντρο.
    Αφου λοιπον πακεταραμε και κατεβασα τα πραγματα στην αποθηκη,λεω δεν κοιταω και αυτο το λαχειο μπας και αλλαξε η τυχη μας,μπαινω στην σελιδα των κρατικων λαχειων και βλεπω οτι το 1ο νουμερο ειναι το 77958 της 8ης σειρας και κερδιζει 7 εκ. και τα νουμερα 77956,77957,77959 και 77960 στην ιδια σειρα κερδιζουν απο 2 εκ.
    Κοιταω λοιπον την σειρα και βλεπω οτι εχω λαχειο στην 8η που κερδιζει τα πολλα λεφτα,μολις ειδα το νουμερο νομιζα οτι εκανα λαθος,το ξανακοιταξα και σκεφτηκα οτι δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο το πραγμα,ειναι αδικο δεν μπορει δηλαδη να μην αρχισω τα .

Ο αριθμος του λαχειου μας ηταν 71960 ,τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρια απο τα 2 εκ.

Τελικα την Παρασκευη που μας περασε πηραμε 8 ευρω απο τον ληγοντα και τα βαλαμε στον κουμπαρα της μικρης.

Τι θα εκανα με το 1,7 εκ που θα εμεναν καθαρα δεν το γνωριζω επακριβως,σιγουρα θα προσπαθουσα να εξασφαλισω το μελλον της Κωνσταντινας μου και σιγουρα θα της καναμε και 2-3 αδελφακια για να μην ειναι μονη της,οσο για αυτοκινητο οι πρωτες σκεψεις μου ειναι 2,Μ5 Ε60 και Χ6Μ για να κινειται το παιδι με μεγαλυτερη ασφαλεια αλλα και ο μπαμπας του με μεγαλυτερη χαρα.

Επισης σιγουρα θα βοηθουσα καποιους δικους μου ανθρωπους και τελος θα εκανα μια χορηγια στον αγαπητο γειτονα ΤΑΜΤΑΜ ετσι ωστε οι συναντησεις μας εκει να ηταν ακομα καλυτερες.

Αυτα.........

16. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

Ptboul (27-01-11)

Σελίδα 10 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP