Τωρα ειδα το θεμα και εχω να σας πω την πικρη μου ιστορια.
Πριν απο τα Χριστουγεννα πηραμε με την γυναικα μου ενα λαχειο και το βαλαμε στο δεντρο,ειπαμε οτι ειναι του παιδιου και οτι και να γινει θα παραμεινει του παιδιου.
Περασαν οι γιορτες και την μερα που ξεστολιζαμε το δεντρο μου λεει "το λαχειο το κοιταξες;" της απηντησα οτι το ειχα ξεχασει και θα το δω στον υπολογιστη μολις τελειωσουμε με το δεντρο.
Αφου λοιπον πακεταραμε και κατεβασα τα πραγματα στην αποθηκη,λεω δεν κοιταω και αυτο το λαχειο μπας και αλλαξε η τυχη μας,μπαινω στην σελιδα των κρατικων λαχειων και βλεπω οτι το 1ο νουμερο ειναι το 77958 της 8ης σειρας και κερδιζει 7 εκ. και τα νουμερα 77956,77957,77959 και 77960 στην ιδια σειρα κερδιζουν απο 2 εκ.
Κοιταω λοιπον την σειρα και βλεπω οτι εχω λαχειο στην 8η που κερδιζει τα πολλα λεφτα,μολις ειδα το νουμερο νομιζα οτι εκανα λαθος,

το ξανακοιταξα και σκεφτηκα οτι δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο το πραγμα,ειναι αδικο δεν μπορει δηλαδη να μην αρχισω τα

.
Ο αριθμος του λαχειου μας ηταν 71960

,τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρια απο τα 2 εκ.
Τελικα την Παρασκευη που μας περασε πηραμε 8 ευρω απο τον ληγοντα και τα βαλαμε στον κουμπαρα της μικρης.
Τι θα εκανα με το 1,7 εκ που θα εμεναν καθαρα δεν το γνωριζω επακριβως,σιγουρα θα προσπαθουσα να εξασφαλισω το μελλον της Κωνσταντινας μου και σιγουρα θα της καναμε και
2-3 αδελφακια για να μην ειναι μονη της,οσο για αυτοκινητο οι πρωτες σκεψεις μου ειναι 2,Μ5 Ε60 και Χ6Μ για να κινειται το παιδι με μεγαλυτερη ασφαλεια αλλα και ο μπαμπας του με μεγαλυτερη χαρα.
Επισης σιγουρα θα βοηθουσα καποιους δικους μου ανθρωπους και τελος θα εκανα μια χορηγια στον αγαπητο γειτονα ΤΑΜΤΑΜ ετσι ωστε οι συναντησεις μας εκει να ηταν ακομα καλυτερες.
Αυτα.........