Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Βοηθεια προβλημα με bmw e46 325i

Rides
    0

Arrow Βοηθεια προβλημα με bmw e46 325i

Γεια σας, εδω και δυο μηνες εχω ενα bmw e46 325i (2001) usa edition,σας παρακαλω πειτε μου ποιες ειναι οι διαφορες απο ενα europe, ειναι πολλες??? και γιατι? γιατι 184hp και οχι 192hp?,γιατι 215km κοφτη? μπορω να το κανω europe edition? και πως? που ειναι κομενο? γιατι δεν εχει καλωδιωση και φωτα ομιχλης πισω? εχει για φωτα πορειας τα φλας..... δεν εχει καλωδιωση εμπρος για τα φωτα ποριας μεσα στα φαναρια εχει ταπες.....ευχαριστω για τον χρονο σας.

Rides
    0

Προεπιλογή

Φίλε λογικά με επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου θα ανεβάσεις άλογα και τον κόφτη....

Εφόσον πίσω έχεις τάπες πίσω μπορείς άνετα σε έναν ηλεκτρολόγο να περάσεις τις καλωδιώσεις με τους διακόπτες (αν χρειάζονται)

Κοίτα συνήθως τα USA με τα Europe έχουν διαφορές σε τέτοια θέματα αλλά για περισσότερα ας πούν όσοι το κατέχουν καλά με τα αμερικάνικα!

Rides
    0

Προεπιλογή

οκ φιλε μου καλα τα λες , ετσι ειναι μακαρι οταν επαναπρογραμματιστει να ανεβει λιγο,,,,,αλλα στο club υπαρχουν παιδια που εχουν bmw usa θα μπορουσαν να μας βοηθησουν λιγο ευχαριστω........

Rides
    0

Προεπιλογή

Εφόσον δεν είναι μεγάλη η διαφορά για αυτό μου ήρθε αμέσως ο εγκέφαλος

Μην ανησυχείς και να μην έχει κάποιος USA Model θα ξέρει να σου απαντήσει σίγουρα, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω
    Να σαι καλά ότι χρειαστείς ρώτησε!

Rides
    0

Προεπιλογή

εισαι πολυ καλος ευχαριστω για τον χρονο σου.... παιδια καποιος που να ξερει????????????? usa vs europe

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε λογικά με επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου θα ανεβάσεις άλογα και τον κόφτη....

Εφόσον πίσω έχεις τάπες πίσω μπορείς άνετα σε έναν ηλεκτρολόγο να περάσεις τις καλωδιώσεις με τους διακόπτες (αν χρειάζονται)

Κοίτα συνήθως τα USA με τα Europe έχουν διαφορές σε τέτοια θέματα αλλά για περισσότερα ας πούν όσοι το κατέχουν καλά με τα αμερικάνικα!
    Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα Δημητρη.
    Θελει ψαξιμο να βρεθει αν υπαρχει διαφορετικο λογισμικο στην μοναδα διαχειρησης του κινητηρα.
    Ειναι κατι το οποιο δεν το γνωριζω.
    Οσο για τα φωτα και τις καλωδιωσεις και εκει θα χρειαστει ψαξιμο για ευρεση διαφορων στις καλωδιωσεις αλλα και στις ασφαλειοθηκες.

Στο φιναλε γιατι να το αλλαξεις το αυτοκινητο φιλε mabini?
    Οκ στο θεμα της ιπποδυναμης το καταλαβαινω,αλλα στα υπολοιπα...εμενα θα μου αρεσε η διαφορετικοτητα του!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

7. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Samaro (29-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτο το τελευταιο που ειπες μου αρεσε .........( η διαφορετικοτητα του) οπως και να εχει θελει ψαξιμο πολυ, το θεμα ειναι αν φτιαχνετε και αν αξιζει τον κοπο εχει παντος πολλες διαφορες στα ηλεκτρονικα................και ποιος ξερει να το κανει η να μας πει τι θελει?????????

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμένα η γνώμη να το αφήσεις όπως είναι έτσι κ αλλιώς δε θα καταλάβεις τα 8 άλογα διαφοράς το πολύ πολύ βάλε ένα πρόγραμμα after market κ μπορεί να πάρεις κ παρά πάνω

Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι φιλε ziaba καλα τα λες μονο το θεμα των ηλεκτρονικων με απαχολει τα φωτα ομιχλης πισω ...........ευχαριστω για τον χρονο σας

Rides
    0

Προεπιλογή

Και μήπως εχουμε και ομίχλη ;;;;;;
    Ας το οπως ειναι !!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •