ε ναι ηταν κ ειναι ντραιβερονι τρελο!!!κ επισης ειχαν μαζευτει 18 bmw εξω απο την εκκλησια ολων των ειδων οι μπεμπες!!!στολισμενες με ασπρη κορδελα ολες!ηταν κουκλες!!!![]()
![]()
ε ναι ηταν κ ειναι ντραιβερονι τρελο!!!κ επισης ειχαν μαζευτει 18 bmw εξω απο την εκκλησια ολων των ειδων οι μπεμπες!!!στολισμενες με ασπρη κορδελα ολες!ηταν κουκλες!!!![]()
![]()
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
aristent (19-01-11)
Παντως παιδια, εαν θελει κανεις τοσο πολυ να παντρευτει η να παντρεψει το παιδι του και γουσταρει να παει στην εκκλησια με ΛΕΥΚΟ.....(ενταξει μη φωναζετε)...λουκ!!!....//Μ5 !!!, ειμαι εδω!!!! διαθεσιμος και εντελως ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΥΣ.εαν παλι θελετε αλλο χρωμα, εχει η παρεα των Ε60αριδων!!!καποιον θα ψησουμε!!!![]()
Ελα ρε που θα πληρωνουμε για να πηγαινουμε στην εκκλησια...
Ολο και καποιος φιλος εχει "καλο" αμαξι καταλληλο.
Και εγω με συγγενικο 330 καμπριο πηγα !
Τωρα αμα θελετε κατι οπως το παρακατω....παω πασσο....
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
aristent (19-01-11)
Ωραίος ο τύπος..., εντάξει ρε παιδια, μην τον κράζετε τον άνθρωπο, χρειάζονται κ αυτά μερικές φορές!!
Πάντως πραγματικά δεν βλέπω που είναι η καγκουριά? Επειδή έχει 2-3 αυτοκολλητάκια πάνω στο αμάξι...? Δεν παύει να είναι ένα λευκό πανέμορφο Μ5!
Άρη, στον γάμο μου βλέπω να σε προτιμάω.......εδώ, στην πόλη που το βλέπουμε το αυτοκίνητό σου με την δικιά μου και μου λέει συνέχεια ότι το δικό σου είναι πιο όμορφο!
Προσπαθεί βέβαια να με παρηγορήσει ότι εγώ διαθέτω πιο πολλά άλογα!!![]()
aristent (19-01-11)
Ptboul (19-01-11)
aristent (19-01-11)
oxi den einai kagkouria , eimai sxedon sigouros oti to xrisimopoiei kathimerina gia tin party tou kai ama tou katsei bgazei kai kanena xartziliki kai bgazei kai apo tin eforia os exoda epixeiriseis ta service ,lastixa benzines , mia xara kinisi einai
afou mporei na to kanei bravo tou
live free and drive hard
Jimmakos (19-01-11), Nick bmwlover (19-01-11), nikos1400 (19-01-11)
....χμμμμμμ.... επαγγελματικο Μ5 ε?...με βαλατε σε σκεψεις....λες να ....αλλα μπα...κατσε να ρωτησω τον λογιστη μου....![]()
Πάλι καλά που δεν έχει μαύρο Ε61 Μ5, γιατί με τέτοιο επιχειρηματικό δαιμόνιο...
Kostas_1 (19-01-11)