Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: Retrofit kit navigation X3 E83

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσένα Στέφανε δεν έχει κάποιου είδους αναμονή το ταμπλό για το χώρο του display unit, χρειάζεσαι άλλο ταμπλό δηλαδή για να το τοποθετήσεις? ( κάτι παρόμοιο και στην δική μου περίπτωση στη τοποθέτηση του HUD χρειάζομαι άλλο ταμπλό χαχαχαχα αλλά κάτι θα κάνουμε και γι'αυτο εν καιρώ) ου μπλέξεις...
    Υπάρχει ένας χώρος στο ταμπλώ, αλλά μάλλον για navi σε Χ3 θέλει άλλο ταμπλώ...
    Τι να σου πώ...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωχ ωχ ωχ ωχ ! Αντε πάλι ξηλώματα Ρε συ, θα το αφήσεις το αυτοκινητάκι να ηρεμήσει καθόλου ? Δε σε αντέχει άλλο !
    Χαχαχαχαχαχα γεια σου Πανούλη, σε δουλειά να βρισκόμαστε είμαι ανήσυχο πνεύμα Κάτσε να αντικαταστήσω τον εμπρόσθιο υαλοπίνακα σε πρώτη φάση (θα βάλω τον Climate comfort laminated glass part number 51 31 7 070 298 που υποστηρίζει και HUD) και εν καιρώ τα υπόλοιπα...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχει ένας χώρος στο ταμπλώ, αλλά μάλλον για navi σε Χ3 θέλει άλλο ταμπλώ...
    Τι να σου πώ...
    Αν μπεις στη διαδικασία να πάρεις νέο ταμπλώ, μίλα με κανά Παναγιωτίδη, Παπαδόπουλο που πουλάνε ανταλλακτικά τουλάχιστον να σου αφαιρέσουν κάτι από την τιμή του νέου για να μην σου μείνει αμανάτι το δικό σου.

3. The Following User Says Thank You to Apostolos For This Useful Post:

PANOS-E60 (14-01-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν μπεις στη διαδικασία να πάρεις νέο ταμπλώ, μίλα με κανά Παναγιωτίδη, Παπαδόπουλο που πουλάνε ανταλλακτικά τουλάχιστον να σου αφαιρέσουν κάτι από την τιμή του νέου για να μην σου μείνει αμανάτι το δικό σου.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, τους έχω υπόψην μου και τους 2, αλλά αν μπώ σε τέτοια διαδικασία δεν πρόκειται να το κάνω, απλά...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP