Ναι Θωμα,καταφερα και ξεκολλησα αν και εχω κανει παρεες απο το παιχνιδι αλλα εχω και τον κολλητο μου που παιζει ακομα.
Καλα ειναι αλλα μετα απο καποιο καιρο αρχιζει και γινετε κουραστικο,αντιθετα με το Gran Tourismo που δεν με κουρασε ποτε.
Λοιπον ξεκινησα και εκπαιδευω και οδηγο και κατι παιδια απο την δουλεια μου ειπαν οτι υπαρχει μια σελιδα που σου λεει σε καθε αγωνα ποιο αμαξι κερδιζεις αλλα δεν την συγκρατησα,θα τους ρωτησω αυριο να μου πουν.
Βασιλη και Θωμα σας εχω κανει αιτημα φιλιας στο PS3,για δειτε το.
Thomelef (14-01-11)
εγώ το κωλοπαίχνιδο το έπαιζα απο το 2004 που βγήκε, μέχρι πέρυσι...
πείρα και το κάτακλισμ, αλλά ακόμα δεν έχω παίξει...απο τους πολύ
παλιούς παίχτες...πρίν απο αυτό έπαιζα λάιν έιτζ και περιμέναμε με άλλους
2 καμένους πότε θα βγεί το γουοου...
sympether with chiefτης
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Ισως η καλυτερη διαφημιση για το Gran Turismo 5 (λες και τη χρειαζοταν!) η… πραγματικοτητα!
Ιδου, λοιπον, ενα απιθανο βιντεακι, “επισημο” από τη “Sony”, που συγκρινει ενα “γυρο” στην πιστα, οπως αυτη ειναι στην πραγματικοτητα και οπως εχει αναπλαστει στο παιχνιδι.
https://www.youtube.com/watch?v=-Mi_...ayer_embedded#!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
εφτασα σημερα level 30 μεσο b spec mode..........και ξεκλειδωσα την vettel challenge στα special events...πολυ δυσκολο και σχεδον ακατορθωτο με το χειριστηριο.....στο a spec ειμαι level 29 χωρις να εχω παιξει παρα πολλα event(amatuer kai pano) παρα μονο κερδιζοντας xpence απο seasonal events.....ο αγωνας για το level 40 b spec συνεχιζεται.......
εγώ τα έχω βροντήξει πάντως...
ρε παιδιά, πείρε κανείς το m3 e46 gtr???
αν το έχει πάρει κανείς ας το στείλει σας παρακαλώ, και θα το ξαναστείλω πίσω...ευχαριστώ.
sympether with chiefτης