Σελίδα 6 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 505

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 3

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Stefane...

βαλε οτι πρωταρχικος στοχος του φορουμ εχει γινει να αλληλοεξυπηρετουνται τα μελη του (οπως κ οσο μπορει ο καθενας)...

βαλε κ τους δυσκολους καιρους που ΘΑ διανυσουμε...κ ο Ελληνας ''μονιαζει'' κ τον πιανει το φιλοτιμο κ η αλληλεγγυη...

ε...ολα αυτα συντελουν στο να μπορεσει ο καθενας μας απο δω μεσα με τον τροπο του να βοηθησει...παλιους αλλα κ νεους φιλους!
    +1000000000
    Οπως τα λεει ο Βασιλης και η υπογραφη μου()
    Αυτη η περιοδο της ζωης μας που διανυουμε ειναι ισως η καταλληλοτερη για αλληλοβοηθεια.

Το καλο που κανεις το βρισκεις μπροστα σου στη ζωη.
    Το κακο σ ακολουθει και στην επομενη...

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Vasilis (12-01-11)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κρατας πατημενο το πληκτρο "shift" στο πληκτρολογιο και πατας "restore" στο itunes
    σου ανοιγει παραθυρο που πας και επιλεγεις το ispw που κατεβασες πριν στην επιφανεια.
    κανει τα κολπα του το itunes
    και τελος.
    Αν κατάλαβα καλά αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να βάλω το update
    Εαν πατήσω το restore μήπως χάσω τίποτα αρχεία....?????
    Αφού πατήσω το restore με shift μαζί , μετά που ανοίγει το παράθυρο δεν συνεχίζω να έχω πατημένο το shift, σωστά...?

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

παιδια συννενοηθειτε απο το τηλ καλυτερα

μη κανεις καμμια πατατα ετσι...χεχε
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακόμη δεν κάνω τίποτα μην αγχώνεσαι...

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμη δεν κάνω τίποτα μην αγχώνεσαι...
    Ένας σοφός (stamatis) είπε...
    Ότι δουλεύει δεν το πειραζουμε
    Εγώ έχω μείνει στη 4.0 και είναι στιγμές που λέω καλύτερα να είχα μείνει στη 3.2

7. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Samaro (12-01-11), Vasilis (12-01-11)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κατάλαβα καλά αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να βάλω το update
    Εαν πατήσω το restore μήπως χάσω τίποτα αρχεία....?????
    Αφού πατήσω το restore με shift μαζί , μετά που ανοίγει το παράθυρο δεν συνεχίζω να έχω πατημένο το shift, σωστά...?
    το αφηνεις μετα!!
    Απλα στη μια περιπτωση το κατεβαζεις απο την apple kαι στην αλλη απο server αλλουνου.

Μετα το restore οταν τελειωσουν ολα θα σου πει
    set up as:
    -new
    -"stef iphone" ή οπως τελωσ παντων το εχεις ονομασει.
    αν εχεις παρει πριν κανεις το restore καλο back up με οτι χρειαζεσαι, μετα επιλεγεις το δευτερο (stef iphone) και στο ξανασυγχρονιζει συμφωνα με οτι ειχε κρατησει απο το τελεφταιο σου back up.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω μείνει στη 4.0 και είναι στιγμές που λέω καλύτερα να είχα μείνει στη 3.2
    γκουχ γκουχ....3.2 βγηκε μονο για ipad νινεεε....3.1.2 ηταν για σενα...γκουχ γκουχ!!!

Οσο για τον σοφο συμφωνω με 1000 αν και στο gs θα περναγα 4.1.Δουλευει καλα.Το g ειναι που δε κανει δουλεια με ios4

9. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Nino (12-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ Γιάννη !!! Εγω εχω ακόμα την 4.0.1. !!!!

ΑΣΧΕΤΟ !!!

Ακούτε μουσική και θέλετε να μάθετε ποιό τραγούδι παίζει ;;;

Το SoundHound προσφέρει πλέον απεριόριστα Music IDs και στην δωρεάν έκδοση!

Το SoundHound, το αντίπαλο δέος του Shazzam και κατά πολλούς η κορυφαία εφαρμογή αναγνώρισης τραγουδιών (sic), κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα σε 2 εκδόσεις: Μία έκδοση με απεριόριστα Music IDs δλδ αναγνωρίσεις τραγουδιών (3,99¤) και μία δωρέαν έκδοση με περιορισμό στα 5 IDs ανά μήνα.

Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν με την τελευταία αναβάθμιση καθώς πλέον και η δωρεάν έκδοση του SoundHound προσφέρει απεριόριστα IDs! Το μοναδικό χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τις 2 εκδόσεις είναι η ύπαρξη διαφημίσεων στην δωρέαν έκδοση… δοκιμάστε το λοιπόν!

Χαρακτηριστικά του SoundHound:

♪ The worldΆs fastest music recognition: name tunes playing from a speaker in as little as four seconds – now unlimited
    ♪ The worldΆs only viable singing and humming recognition
    ♪ Instant lyrics and artist info for your iPod songs
    ♪ Split-second Say search: just speak a title or band name to check it out
    ♪ An included iPad app with beautiful, full-size lyrics and YouTube pages
    ♪ NEW: Unlimited IDs – get SoundHound ∞ for an ad-free experience and more features

[iTunes link - Τιμή: Δωρεάν]
    By Ananiadis Vasilis
    Posted on Wednesday December 29th, 2010 / 14:01
    www.iphonehellas.gr

11. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Vasilis (12-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή iOS 4.3 και υποστήριξη αναβαθμισμένης Μονάδας Επεξεργασίας Γραφικών (GPU)

iOS 4.3 και υποστήριξη αναβαθμισμένης Μονάδας Επεξεργασίας Γραφικών (GPU)

Οι developers συνεχίζουν να επεξεργάζονται το iOS 4.3 beta 1 με σκοπό να εντοπίσουν στοιχεία που αποκαλύπτουν τα μελλοντικά σχέδια της Apple, και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν μιά χαρά με νέα ευρήματα να εντοπίζονται κάθε μέρα!

Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά από το macrumors, θέλουν το νέο λειτουργικό του iPhone να περιέχει drivers για το νέο GPU της Imagination Technologies, το POWERVR SGX543! To iPhone 4, όπως και το iPhone 3GS πρωτύτερα, έκαναν χρήση του POWERVR SGX535.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενό μας δημοσίευμα, το επόμενης γενιάς iPhone αναμένεται με μεγάλες αναβαθμίσεις στο επίπεδο του hardware (βλ. iPhone 5, iPad 2 και νέο μοντέλο iPhone 4 CDMA εντοπίζονται στο iOS 4.3).

Ποιές είναι διαφορές μεταξύ του SGX543 και του SGX535; Το macrumors έχει την απάντηση:

The SGX543 is said to deliver performance of 35 million polygons per second and a filtrate of 1 billion pixels per second when running at 200 MHz, compared to 28 million polygons per second and a filtrate of 500 million pixels for the SGX535 running at the same clock speed.

In addition, the SGX543 offers support for the Apple-backed OpenCL specification that allows applications to harness untapped potential of both CPUs and GPUs for processing purposes.

Finally, the SGX543 support multi-core configurations allowing for even greater performance.

πηγή :www.iphonehellas.gr
    By Ananiadis Vasilis
    Posted on Saturday January 15th, 2011 / 20:36

13. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

///M3L (16-01-11), Vasilis (16-01-11)

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αλλη μια εφαρμογη του iphone για αυτοκινητα ερχεται απο τη denso αυτη τη φορα.

Η Denso παρουσίασε μια πρωτότυπη ιδέα για το iPhone σαν άμεσο οδηγό.

Everyone owns a smartphone so why not integrate it into your future car? Many automobile companies are already integrating them because it could be the next big thing. Skip the built-in GPS screen, plug in your iOS device and do more! Denso is showing a futuristic dashboard, with an iPhone embedded in the center of the steering wheel. Sounds distracting and dangerous but it controls the infotainment system and a small, circular LCD above with some widgets you can flick & bounce with a touch from the iPhone. It also communicates with traffic lights to inform you what speed to drive in order to meet them when theyΆre all green. Weird I know, but the idea is to save fuel (and money) by not stopping and starting all the time.
    https://www.viddler.c...et/videos/2376/
    One other important feature the dash can do is detect when youΆre about to fall asleep at the wheel. How it works: one of the widgets is a coffee cup that ΅virtuallyΆ empties as youΆre dozing off; a web cam on top of the dash tracks your face and eyes to check your alertness. The dash starts blinking red when your eyes close for too long and your head begins to drop. Sounds a little too freaky but I guess it could keep you awake. Maybe they should also install a built-in Espresso machine to help with your lazy driving.

το συστημα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα..περιμενουμε να δουμε αν καποια αυτοκινητοβιομηχανια το ενσωματωση στα αυτοκινητα της...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Samaro (17-01-11), Vasilis (17-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλη μια εφαρμογη του iphone για αυτοκινητα ερχεται απο τη denso αυτη τη φορα.
    .........................................
    το συστημα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα..περιμενουμε να δουμε αν καποια αυτοκινητοβιομηχανια το ενσωματωση στα αυτοκινητα της...
    Σε μιά τετοια περίπτωση, είμαι περίεργος που θα βάλουν τον αερόσακο !!!!

Σελίδα 6 από 51 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP