Αν δεν κανω λαθος η εναλλακτικη του 5-30 ειναι το 0-40 .Προσωπικα πιστευω πως ειναι κ καλυτερα...
Αν δεν κανω λαθος η εναλλακτικη του 5-30 ειναι το 0-40 .Προσωπικα πιστευω πως ειναι κ καλυτερα...
To 5-30 εβαζα στο smartακι που ηταν 700cc turbo και ο λογος ηταν να μην μενει λαδι στη τουρμπινα καθως το 5-30 ειναι πολυ ψιλο.Ρωταω για να ξερω σιγουρα καθως πλεον με 2 Μ54 μοτερ σκεφτομαι να παραγγειλω κανενα κιβωτιο γιατι εδω ζητανε 68ευρω το 4λιτρο της castrol.
Πάντως τόσο Μ54 όσο και Ν52 από ότι ακούω και βλέπω θέλουν συμπλήρωμα σε λάδι....
Μπορειτε να βρειτε και το γνησιο λαδι της bmw στο ιντερνετ πολυ φθηνα το οποιο στην ουσια ειναι castrοl.. Εγω αγορασα κουτα απο γερμανια με 10 λιτρα 5w30 ΟΕΜ λαδακι, 73 ευρω μεχρι τη πορτα μου..
ΧΙΟΣ-CHIOS
επειδη δεν εχω καμμια σχεση με αγορες απο ιντερνετ,παακαλω πολυ,αν καποιος απο θεσσαλονικη θα συμμετεχει η θα κανει καποια τετοια παραγγελια ας μου πει να συμμετεχω και εγω...
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
δεν ειναι και τοσο ευκολο να ξεριζωσεις μια νοοτροπια στεφ.
ο Μ54 τουλαχιστον ο δικος μου ακομα δε μου καει λαδι.χρησιμοποιω το 5-30 ΟΕΜ.
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Eγω βαζω το Μobil Super 3000 5w-40 full synthetic.
Τα λαδια αυτα τα εχω στη δουλεια και ετσι μου ερχονται τζαμπα!!!
Καθε 5.000χλμ που τα πεταω ισως να χρειαστει κανα 250αρι συμπληρωμα.
Να υπολογισετε και την χρηση του αυτοκινητου παρακαλω ομως!
Δοκιμασα να βαλω το Mobil 1 0w-40 και στις 5000χλμ χρειαστηκε κανα λιτρο!
Τα Castrol ποτε δεν τα συμπαθησα για λογους που δεν θελω να αναφερω εδω.
Παντως ενα σωστο λαδακι αν αλλαζεται καθε 5.000χλμ ειναι ευλογεια!
Θα μου πεις "Σιγα μην τα αλλαζω και καθε 3000χλμ..." χουγια ειναι αυτα....εγω καθε 5000χλμ αυστηρα και παντα μαζι με φιλτρο
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)