Σελίδα 42 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 324041424344 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 411 έως 420 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φιλε, αναβει.. Τα δοκιμασα ολα..
    Αυτο ειπα και γω.. Δε γ@μ***** Αντε γιατι κουραστικα..!!
    Ωστοσο, δεν εγινε τιποτα και με την αλλαγη στα channel 2 & 3...
    Ή το sub δεν επαιζε.. ή γενικα επαιζε χωρις ενταση.. Επισης αμα αλλαξα τα jumpers δεν επαιζε καλα, ειτε στο main channel & 2, ειτε στο channel 2 & 3..
    Εκανα απειρες δοκιμες, ολους τους συνδυασμους..
    Αυτη τη στιγμη εχω τον επεξεργαστη λιγο πριν τη μεση (απο του min τη μερια) και τον ενισχυτη στη μεση και παιζει οπως το γουσταρω..
    Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι με το remote απο τη πηγη συνδεδεμενο στον ενισχυτη, κανει λιγοτερο (εως ελαχιστο) θορυβο απο τα ηχεια οταν κλεινω το r/cd..
    Οποτε ή το αφηνω οπως ειναι ή βγαζω εκτος τον επεξεργαστη και παιζω μονο με τον ενισχυτη (δοκιμη)...
    αν βγαλεις εκτος τον επεξεργαστη λογικα δεν θα παιξει ο ενισχυτης μιας και δεν θα εχεις την μετατροπη απο high σε low του σηματος οποτε χρειαζεται να υπαρχει!!!!το νταπ ντουπ σε τετοιες δουλειες δυστυχως δεν το γλυτωνεις αλλα αφου περιοριστηκε κατι ειναι και αυτο!! δοκιμασ ενα κατεβασεις κι αλλο το lc6 και ανεβασε το gain απ τον ενισχυτη μηπως και εξαληφθει το κουσουρι αυτο!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

m-power_01 (10-01-11), zaharias (09-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν βγαλεις εκτος τον επεξεργαστη λογικα δεν θα παιξει ο ενισχυτης μιας και δεν θα εχεις την μετατροπη απο high σε low του σηματος οποτε χρειαζεται να υπαρχει!!!!το νταπ ντουπ σε τετοιες δουλειες δυστυχως δεν το γλυτωνεις αλλα αφου περιοριστηκε κατι ειναι και αυτο!! δοκιμασ ενα κατεβασεις κι αλλο το lc6 και ανεβασε το gain απ τον ενισχυτη μηπως και εξαληφθει το κουσουρι αυτο!!!
    Ο συγκεκριμενος ενισχυτης που εχω μπορει να παιξει..
    Το θεμα ειναι πως θα συνδεσω τα input.. Γιατι εχω 8 καλωδια απο τα ηχεια και 2 απο το sub.. και στο input του ενισχυτη εχω 6 εισοδους.. Βυσματα εχω, πως θα τα συνδεσω δεν ξερω για να κανω δοκιμη..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

δεν γινεται να κανεισ δοκιμη ρε ζαχο απο την εξοδο των ηχειων απευθειας στις εισοδους του ενισχυτη!!!! πρεπει το σημα σου να πεσει σε volt αλλιως θα καψεις τις εισοδους!!!! γι αυτο μπαινει αυτος ο converter πριν για να κατεβασει το σημα που δινεις εσυ σε σημα καταλληλο για τις εισοδους του ενισχυτη!!!μην κανεις κανενα τετοιο πειραμα!

ΥΓ καποτε υπηρχαν (δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα) ενισχυτες που ειχαν πανω τους αυτο το μηχανηματακι,δλδ ειχαν εισοδο high και μπορουσες να συνδεσεις κατευθειαν τα καλωδια πανω του σαν εισοδο!!

5. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

m-power_01 (10-01-11), zaharias (09-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν γινεται να κανεισ δοκιμη ρε ζαχο απο την εξοδο των ηχειων απευθειας στις εισοδους του ενισχυτη!!!! πρεπει το σημα σου να πεσει σε volt αλλιως θα καψεις τις εισοδους!!!! γι αυτο μπαινει αυτος ο converter πριν για να κατεβασει το σημα που δινεις εσυ σε σημα καταλληλο για τις εισοδους του ενισχυτη!!!μην κανεις κανενα τετοιο πειραμα!

ΥΓ καποτε υπηρχαν (δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα) ενισχυτες που ειχαν πανω τους αυτο το μηχανηματακι,δλδ ειχαν εισοδο high και μπορουσες να συνδεσεις κατευθειαν τα καλωδια πανω του σαν εισοδο!!
    Καταλαβα.. Ευχαριστω Πανο!!
    Καλυτερα να σου πω..
    Λιγοτερη φασαρια..
    Θα τ'αφησω ως εχει..
    Με βοηθησατε παρα πολυ και ως εδω που εφτασα και αυτο που πετυχα ειμαι πολυ ευχαριστημενος..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    1

Προεπιλογή

ρε μη λες χαζα σιγα το πραγμα!! αν ησουν εδω κοντα θα το βλεπαμε αλλιως το θεμα αλλα τι να κανουμε οσο μπορουμε τα λεμε απο δω μεσα

8. The Following User Says Thank You to gyiama For This Useful Post:

zaharias (09-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το sub με ποιο τροπο να το στερεωσω και που..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάρε αυτοκόλλητο "σκράτς", κόλλησέ το κάτω απο την κούτα και μετά όπου ακουμπήσει δεν πρόκειται να φύγει...
    Βάλτο να κοιτάει προς τα έξω δηλαδή η πλάτη της κούτας να ακουμπάει στις πλάτες των πίσω καθισμάτων....

11. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

zaharias (10-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάρε αυτοκόλλητο "σκράτς", κόλλησέ το κάτω απο την κούτα και μετά όπου ακουμπήσει δεν πρόκειται να φύγει...
    Βάλτο να κοιτάει προς τα έξω δηλαδή η πλάτη της κούτας να ακουμπάει στις πλάτες των πίσω καθισμάτων....
    με τα φρεναρισματα δε θα κανει βολτες;

αδρανεια μαζας;

13. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

zaharias (10-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα........ Αν φοβάστε βάλτε και λίγο στην πλάτη αλλά και πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα....

15. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

zaharias (10-01-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

αν εχεις καρφωτικο (αυτο που καρφωνει καρφακια σαν συραπτικο) καρφωσε το velkro κατω απ την κουτα γιατι με τον καιρο ξεκολλαει!εγω στο δικο μου εδω και πολλα χρονια ετσι το εχω και δεν παει πουθενα

17. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

Jimmakos (10-01-11), zaharias (10-01-11)

Σελίδα 42 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 324041424344 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP