Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 90

Θέμα: Μετατροπής απορίες

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι ακριβως ετσι! το μοτερακι που θα βαλει...δεν ξερει ακριβως σε τι κατασταση ειναι και τι πιθανον, θα του ζητησει! ας παρουμε ομως την περιπτωση που το μοτερακι..ειναι αστερι και ας πουμε 3λιτρο με 230 αλογακια! για αυτην την μετατροπη θα πληρωσει 5 εως 6 χιλιαρικα ..θα δινει 1000 ευρω για τελη και 300 ευρω παραπανω σε ασφαλειες τον χρονο, απο το 1800..! ας δουμε και την αλλη επιλογη...τουρμπισμα εως το επιπεδο των 230 ιππων...5χιλ..συν φρενα παμε στα 5.5χιλ..,τελη ανα ετος 270 ευρω...ασφαλειες 600...κανε τον υπολογισμο σου για μια τριετια ..και δες τι σε συμφερει! αν λοιπον το τουρμπισμα γινει με γνωση...υπομονη ,μερακι και σωστες επιλογες...δεν ειναι και τοσο ασχημη επιλογη
    Αν ψαξει σωστα θα βρει σωστο μοτερ οπως εχουν βρει πολλα παιδια ειτε απο εδω ειτε απο αλλα φορουμ.
    Προσωπικα πιστευω οτι τουρμπο μετατροπη χωρις προβληματα απλα δεν υπαρχει αν μιλουσαμε για κομπρεσορα θα ελεγα ΝΑΙ!
    το ειχα ψαξει πολυ παιλαιτερα να τουρμπισο το vti αλλα με συμβουλεψε σωστος ανθρωπος και δεν ασχοληθηκα καν.

Η Διαφορες σε τιμες ειναι μεγαλες οπως ανεφερες αλλα ενταξει και το τουρμπισμα εκτος τις βλαβουλες εχει και αυτο την καταναλωση του και επειδη εγω ειμαι τι αποψης οτι οτιδηποτε τουρμπιζεται ειναι σαν το γαλα με ημερομηνια ληξης λεω οτι προτιμο ΜΙΑ και καλη μοτερ παρα τουρμπο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SuperSonic : 07-01-11 στις 20:20

Rides
    0

Προεπιλογή

Μα και ο κομπρέσσορας δεν κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά? Απλά δεν παίρνει κίνηση απο τα καυσαέρια αλλά με ιμάντα απο τον στρόφαλο (για αυτό ίσως είναι και πιο "γλυκιά" η απόκρισή του σε σχέση με τις τουρμπίνες)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ψαξει σωστα θα βρει σωστο μοτερ οπως εχουν βρει πολλα παιδια ειτε απο εδω ειτε απο αλλα φορουμ.
    Προσωπικα πιστευω οτι τουρμπο μετατροπη χωρις προβληματα απλα δεν υπαρχει αν μιλουσαμε για κομπρεσορα θα ελεγα ΝΑΙ!
    το ειχα ψαξει πολυ παιλαιτερα να τουρμπισο το vti αλλα με συμβουλεψε σωστος ανθρωπος και δεν ασχοληθηκα καν.

Η Διαφορες σε τιμες ειναι μεγαλες οπως ανεφερες αλλα ενταξει και το τουρμπισμα εκτος τις βλαβουλες εχει και αυτο την καταναλωση του και επειδη εγω ειμαι τι αποψης οτι οτιδηποτε τουρμπιζεται ειναι σαν το γαλα με ημερομηνια ληξης λεω οτι προτιμο ΜΙΑ και καλη μοτερ παρα τουρμπο.
    συμφωνω οτι με το τουρμπο...εμφανιζει προβληματακια...αλλα δημιουργουνται κυριως απο λαθος εφαρμογη και χρηση! αν γινει σωστη μελετη και ευλαβικη χρηση...πχ..σωστο ζεσταμα-κρυωμα κινητηρα,, οχι κυνηγι τελικης...αποφυγη παρατεταμενης λειτουργιας με 900αρες, στο πυρομετρο,,και σερβις πριν τα καθορισμενα..δεν τιθεται κανενα θεμα!
    οσο για το vti μοτερακι...ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο μοτερ...και βεβαια τουρμπιζεται μηχανολογικα( τα ιδια θελει οπως και τα αλλα μοτερ)...αλλα λογω vtec ,ο προγραμματισμος του ειναι γλωσσοδετης για τους περισσοτερους στην ελλαδα! ενας επιπλεον λογος για να μην τουρμπισεις το συγκεκριμενο μοτερ...ειναι η κεφαλη του...που για σωστο πλανισμα-δεσιμο..πρεπει να σταλθει στο εξωτερικο! στην προκειμενη περιπτωση του bmw 1,8..μιλαμε για ενα πολυ απλο μοτερ...αρκετα αξιοπιστο , χωρις ιδιαιτερα πολυπλοκο συστημα διαχειρησης...και με αφθονο χωρο για τα παρελκομενα!

4. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

Jimmakos (09-01-11), Panos 316T (10-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

συμφωνω οτι με το τουρμπο...εμφανιζει προβληματακια...αλλα δημιουργουνται κυριως απο λαθος εφαρμογη και χρηση! αν γινει σωστη μελετη και ευλαβικη χρηση...πχ..σωστο ζεσταμα-κρυωμα κινητηρα,, οχι κυνηγι τελικης...αποφυγη παρατεταμενης λειτουργιας με 900αρες, στο πυρομετρο,,και σερβις πριν τα καθορισμενα..δεν τιθεται κανενα θεμα!
    οσο για το vti μοτερακι...ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο μοτερ...και βεβαια τουρμπιζεται μηχανολογικα( τα ιδια θελει οπως και τα αλλα μοτερ)...αλλα λογω vtec ,ο προγραμματισμος του ειναι γλωσσοδετης για τους περισσοτερους στην ελλαδα! ενας επιπλεον λογος για να μην τουρμπισεις το συγκεκριμενο μοτερ...ειναι η κεφαλη του...που για σωστο πλανισμα-δεσιμο..πρεπει να σταλθει στο εξωτερικο! στην προκειμενη περιπτωση του bmw 1,8..μιλαμε για ενα πολυ απλο μοτερ...αρκετα αξιοπιστο , χωρις ιδιαιτερα πολυπλοκο συστημα διαχειρησης...και με αφθονο χωρο για τα παρελκομενα!

Βαλε και ενα tourbotimer..

Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι κανενας δεν λειτουγει το τουρμπο οπως ανεφερε μιας και οι περισοτεροι το κανουν και το σκιζουν.
    Το οτι μπορουν να γινουν καλες και ΣΩΣΤΕΣ μετατροπες συμφωνων και εγω απλα την εκδοχη του μοτερ την βαζω σαν ποιο αξιοπιστη λυση 100%.

Για το Vti ας το μεγαλο θεμα και μεγαλη συζητηση,μονο στην Αμερικη ξερουν να τουρμπιζουν σωστα vti που εχουν διαθεσει πολυ χρονο και χρημα στα συγκεκριμενα μοτερ.

6. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

Jimmakos (09-01-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαλε και ενα tourbotimer..

Δεν ξερω αλλα πιστευω οτι κανενας δεν λειτουγει το τουρμπο οπως ανεφερε μιας και οι περισοτεροι το κανουν και το σκιζουν.
    Το οτι μπορουν να γινουν καλες και ΣΩΣΤΕΣ μετατροπες συμφωνων και εγω απλα την εκδοχη του μοτερ την βαζω σαν ποιο αξιοπιστη λυση 100%.

Για το Vti ας το μεγαλο θεμα και μεγαλη συζητηση,μονο στην Αμερικη ξερουν να τουρμπιζουν σωστα vti που εχουν διαθεσει πολυ χρονο και χρημα στα συγκεκριμενα μοτερ.
    σιγουρα η τοποθετηση ενος μεγαλυτερου μοτερ...εγκυμονει λιγοτερους θεωρητικα κινδυνους...δυστηχως στις μερες μας , η κατοχη ενος τριλιτρου(γιατι για μενα ,μονο με τριλιτρο θα ειναι ικανοποιημενος)....ισοδυναμ ι με φορολογικο αδικημα! οποτε ψαχνουμε ...εναλλακτικες...λιγοτερο επωδυνες στην τσεπη!

8. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

Jimmakos (09-01-11), Lambros46 (09-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

σιγουρα η τοποθετηση ενος μεγαλυτερου μοτερ...εγκυμονει λιγοτερους θεωρητικα κινδυνους...δυστηχως στις μερες μας , η κατοχη ενος τριλιτρου(γιατι για μενα ,μονο με τριλιτρο θα ειναι ικανοποιημενος)....ισοδυναμ ι με φορολογικο αδικημα! οποτε ψαχνουμε ...εναλλακτικες...λιγοτερο επωδυνες στην τσεπη!
    Ακριβώς, έλεγα να του έβαζα και ένα μοτέρ απο E36 M3 (τότε ναι θα ήμουν ευχαριστημένος αν δεν έβρησκα το Μ5 3800cc, Πολλά τα λεφτά φίλε θα μου πείς, συμφωνώ αλλά όταν βάζεις σωστούς στόχους κατά 99.9% τα καταφέρνεις )
    Και σου λέω δεν το δηλώνεις, αλλά πέφτεις σε έναν δύστροπο και σου ανοίγει το καπώ, μετά τι του λές.....? Άντε αυτό γίνεται μέσα στον μήνα οκ δεν πρόλαβα, αν περάσει καιρός όμως??
    Και δεν είμαστε στις εποχές που είχες ascona 1200 στην άδεια και μοτέρ απο manta 2500 υπερκυβισμένο......
    Επίσης κάτι άκουσα σήμερα οτι πάλι σε τραβάνε για παραποίηση αυτοκινήτου ακόμα και με τουρμπίνα! Δηλαδή αν είναι αλήθεια θα σηκωθώ να σύρω τον χορό!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβώς, έλεγα να του έβαζα και ένα μοτέρ απο E36 M3 (τότε ναι θα ήμουν ευχαριστημένος αν δεν έβρησκα το Μ5 3800cc, Πολλά τα λεφτά φίλε θα μου πείς, συμφωνώ αλλά όταν βάζεις σωστούς στόχους κατά 99.9% τα καταφέρνεις )
    Και σου λέω δεν το δηλώνεις, αλλά πέφτεις σε έναν δύστροπο και σου ανοίγει το καπώ, μετά τι του λές.....? Άντε αυτό γίνεται μέσα στον μήνα οκ δεν πρόλαβα, αν περάσει καιρός όμως??
    Και δεν είμαστε στις εποχές που είχες ascona 1200 στην άδεια και μοτέρ απο manta 2500 υπερκυβισμένο......
    Επίσης κάτι άκουσα σήμερα οτι πάλι σε τραβάνε για παραποίηση αυτοκινήτου ακόμα και με τουρμπίνα! Δηλαδή αν είναι αλήθεια θα σηκωθώ να σύρω τον χορό!
    με ενα μοτερ απο M...πας εντελως αλλου σε θεμα κοστους συντηρησης!
    οσο για την παραποιηση μοτερ..με τουρμπινα ..δεν νομιζω να ισχυει, τουλαχιστον στην πραξη...μιας και εχω περασει κτεο με 206 τουρμπισμενο, κανονικοτατα...

11. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Panos 316T (10-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ακριβώς ξεφέυγει το θέμα στην συντήρηση.....
    Τα μοτέρ ///Μ "ζητάνε" κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια.....

Ούτε εγώ νομίζω να ισχύει αυτό το πράγμα απλά χτές μου το είπανε και μου φάνηκε πολύ "κουλό"!

Rides
    0

Προεπιλογή

Ισχυει.
    Στο εδαφιο της αυξησης ιπποδυναμης.
    Αλλα δεν το κοιταει κανεις.

14. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Jimmakos (10-01-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισχυει.
    Στο εδαφιο της αυξησης ιπποδυναμης.
    Αλλα δεν το κοιταει κανεις.
    σωστος...αλλα ανεφερα οτι πρακτικα δεν ισχυει! οποτε , μενουμε στο θεμα.. οτι εφοσον δεν το τιμωρουνε ακομα,..επιτρεπεται!

16. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Jimmakos (10-01-11)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP