Εγω τις εχω κρατησει ολες σχεδον,κ δεν ειναι λιγες...![]()
Εγω τις εχω κρατησει ολες σχεδον,κ δεν ειναι λιγες...![]()
Ι donut understeer...
πουλάω αν θέλεις σταμάτη...
σου δίνω αποδείξεις αξίας 200 αυρά στην
προνομιακή τιμή των πεντακοσίων![]()
sympether with chiefτης
Στις 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 15:00 όλοι στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
halkida116mpack (04-01-11), NickE60 (04-01-11), scania124 (04-01-11)
https://www.skai.gr/news/greece/arti...kinitodromous/
Ορατό είναι για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να διακοπούν τα έργα στους αυτοκινητόδρομους που κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης.
Και αυτό γιατί ολοένα και περισσότερες τράπεζες διακόπτουν τη ροή της χρηματοδότησης, επικαλούμενες την αργή πρόοδο των έργων αλλά και την αυξανόμενη άρνηση των οδηγών να καταβάλουν διόδια, άρνηση που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει και το 20% των διελεύσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι τράπεζες (με τις οποίες οι παραχωρησιούχοι έχουν συνάψει μακροχρόνιες δανειακές συμβάσεις) άρχισαν πλέον να διακόπτουν την καταβολή της χρηματοδότησης, στην οποία βασίζεται η εξέλιξη των έργων.
Στην περίπτωση του Ε65 (του αυτοκινητόδρομου που θα ενώσει το Μαλιακό κόλπο με τα Ιωάννινα) η χρηματοδότηση έχει σταματήσει εδώ και 3 μήνες, ενώ εδώ και 2 μήνες δεν έχει καταβληθεί η αντίστοιχη δόση του δανείου για την εθνική οδό Μαλιακού - Κλειδιού.
Μάλιστα οι τράπεζες απειλούν ότι θα διακόψουν άμεσα τη χρηματοδότηση και για την εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών.
Από την πλευρά του το υπουργείο Υποδομών αναζητεί τρόπους να επιλύσει τις εκκρεμότητες του Δημοσίου -όπως η καταβολή του ΦΠΑ και η ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων- προκειμένου να μην χρειαστεί να καταβάλει δυσθεώρητες αποζημιώσεις στους εργολάβους και να διαχειριστεί ημιτελείς εθνικές οδούς.
οριστε τα βλεπετε για να μην πληρωνετε διοδια?
εσεις θα φταιτε που δεν θα προχωρησουν τα εργα...![]()
S8N (04-01-11)
Ωραιες οι τραπεζες, φανταζομαι τα παιδια των μεγαλων κεφαλιων θα περνουν με ελικοπτερο απο αυτα τα σημεια-σκοτωστρες. Πουσταραδες, σας ευχομαι μετωπικη (ή μαλλον σαντουιτς μπρος-πισω?) με νταλικα.
Και 100 χρονια να περασουν, ακομη θα περιμενουμε τετοιοι δρομοι - ντροπη για το 2011 - να φτιαχτουν.
Μιας και λεγαμε για την Ελβετια σε αλλο θεμα, θα περνουσε τετοιος εκβιασμος εκει? Ή πληρωνετε ή δεν σας φτιαχνουμε το δρομο, σκοτωθειτε μονοι σας?
![]()
Εγώ νομίζω ότι στην Πατρών Κορίνθου σε ένα από τα τούνελ πρέπει να δώσουν το όνομα μου ! 6 χρόνια τους στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις .
Θα στείλω το αίτημα μου αύριο στην αρμόδια υπηρεσία ... Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθώ νομικά εναντίον τους διεκδικώντας αυτό που μου ανήκει
spar@ (12-01-11)
Aκούγεται πάντως, πάρα πολύ έντονα, στην Πάτρα, ότι η Γαλλική εταιρία που έχει πάρει εργολαβία τα κατασκευαστικά της Πατρών - Κορίνθου, θα φύγει μόλις τελειώσει τα τούνελ, ενώ υποτίθεται ότι έχει συμβόλαιο για όλη την εθνική οδό.
Πάντως το τμήμα της εθνικής που είναι μέσα στα έργα και περιορίζεται από διάφορα κολωνάκια σε μία στενότατη λωρίδα ανά κατεύθυνση, είναι πραγματικά χάρος! Κάθε βδομάδα ακούμε και για ένα νέο σοβαρότατο θανατηφόρο τροχαίο. 2 Ιανουαρίου σκοτώθηκαν 3 άτομα. Αν δεν κάνω λάθος, στις 28 σκοτώθηκαν 4 και στις 25 πάλι 3 άτομα αν δεν απατώμαι.
Η χάραξη είναι επικίνδυνη. Η σήμανση στην καλύτερη ελλειπής. Τα ατυχήματα άπειρα, αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.
Και το θέμα είναι ότι ζητούν διόδια για αυτή την καρμανιόλα. Είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Προσωπικά αρνούμαι να πληρώσω για να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή μου. Και δωρεάν να ήταν, πάλι από την Παλιά εθνική θα πήγαινα.
Πάντως παραμονή πρωτοχρονιάς που ταξίδεψα για Αθήνα, πήγα από την παλιά μέχρι την έξοδο της εθνικής για Καλάβρυτα. Δεν πήγα κάτω από 60 χλμ/ώρα και αρκετά συχνά πήγαινα με 80 έως και 100! Και η διαδρομή είναι φανταστική και σίγουρα πιο ασφαλης...
NickE60 (04-01-11)