δύο λεπτα είναι πολά ρε γιώργο για να έρθουν στα ίσια τους πάλι τα φρένα...για την ακρίβεια
είναι πάρα πολύς χρόνος...τα φρένα των ///Μ στα αλεπάληλα δυνατά πατήματα στριφτερής
διαδρομής θα παραδώσουν πνεύμα...πάντως και εμένα το θέμα φρένο μου κάνει μεγάλη
εντύπωση στο συγκεκριμένο συγκριτικό...
ότι και να γινόταν πάντως εγώ το καρεράκι θα έπαιρνα...πολύ καλύτερο αυτοκίνητο...
και μόνο που είναι εξακύλινδρο και ουρλιάζει, τέλος...
sympether with chiefτης
οταν ομως βγηκε ο περιοριστης, τα ενιωθα να "μασανε" απο το πρωτο φρεναρισμα...
ετσι μπηκαν τα πορσε και ησυχασα.
με την ευκαιρια, χθες 12 και τεταρτο ημουν στη Ε.Ο. σε ολη τη διαδρομη μεχρι τον προορισμο μου συναντησα ενα αυτοκινητο. ετσι αποφασισα να πατησω λιγο. αποτελεσμα 331 κοντερισια, το αυτοκινητο βραχος, καμια σχεση με πορσε...
στα 331 λοιπον απενεργοποιηθηκε αυτοματα το dsc! δεν ειχε ξανατυχει να πατησω μεχρι εκει με το dsc on, συνηθως παταω το Μ button αλλα αυτη τη φορα πατησα μονο το power...
στα 331 λοιπον αναψε μια ενδειξη "να" στο hud και περασαν 1-2 δευτερολεπτα μεχρι να καταλαβω τι ηταν... δεν αφησα μπας και δω 2-3 χαω παραπανω, αλλα μετα λιγα δευτερολεπτα χτυπησε το τηλεφωνο (που συνδεεται με bt) και αναγκαστηκα να κοψω για να απαντησω! ηταν η μανα μου με πηρε για την καλη χρονια!
ετσι μπηκε δυναμικα ο νεος χρονος! μαθαμε και κατι καινουργιο, στα 331 απενεργοποιειται το dsc!![]()
sympether with chiefτης
με 331 χιλιόμετρα, το μόνο σίγουρο...
με 330 δεν ξέρω αν θα μπορούσε...
sympether with chiefτης