Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 34

Θέμα: Carrera vs E92 M3

Περιοχή
    New Fila
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειμαι σιγουρος ρε Σταθη. Εχτες το απογευμα εκανα ενα δυνατο φρεναρισμα στη κατηφορα της περιφεριακης Υμηττου απο τα 250 μεχρι τα 140 για να παρω τη δεξια προς αεροδρομιο.. Μετα απο 2 λεπτα εκανα ενα φρεναρισμα απο τα 210 για να μη σκασω σε προπορευομενο ΑΤΟΣ και ειλικρινα τα χρειαστηκα...
    Πάντως δεν το πατάς καθόλου...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δύο λεπτα είναι πολά ρε γιώργο για να έρθουν στα ίσια τους πάλι τα φρένα...για την ακρίβεια
    είναι πάρα πολύς χρόνος...τα φρένα των ///Μ στα αλεπάληλα δυνατά πατήματα στριφτερής
    διαδρομής θα παραδώσουν πνεύμα...πάντως και εμένα το θέμα φρένο μου κάνει μεγάλη
    εντύπωση στο συγκεκριμένο συγκριτικό...
    ότι και να γινόταν πάντως εγώ το καρεράκι θα έπαιρνα...πολύ καλύτερο αυτοκίνητο...
    και μόνο που είναι εξακύλινδρο και ουρλιάζει, τέλος...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

gnx (01-01-11), manos///3 (01-01-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ειμαι σιγουρος ρε Σταθη. Εχτες το απογευμα εκανα ενα δυνατο φρεναρισμα στη κατηφορα της περιφεριακης Υμηττου απο τα 250 μεχρι τα 140 για να παρω τη δεξια προς αεροδρομιο.. Μετα απο 2 λεπτα εκανα ενα φρεναρισμα απο τα 210 για να μη σκασω σε προπορευομενο ΑΤΟΣ και ειλικρινα τα χρειαστηκα...
    ειναι κι αυτο ενα θεμα οντως...
    πριν βγαλω τον περιοριστη ταχυτητας, απο τα 260 κοντερισια ενιωθα οτι δεν ειχαν προβλημα τα φρενα μου εως αυτην την ταχυτητα.

οταν ομως βγηκε ο περιοριστης, τα ενιωθα να "μασανε" απο το πρωτο φρεναρισμα...
    ετσι μπηκαν τα πορσε και ησυχασα.

με την ευκαιρια, χθες 12 και τεταρτο ημουν στη Ε.Ο. σε ολη τη διαδρομη μεχρι τον προορισμο μου συναντησα ενα αυτοκινητο. ετσι αποφασισα να πατησω λιγο. αποτελεσμα 331 κοντερισια, το αυτοκινητο βραχος, καμια σχεση με πορσε...
    στα 331 λοιπον απενεργοποιηθηκε αυτοματα το dsc! δεν ειχε ξανατυχει να πατησω μεχρι εκει με το dsc on, συνηθως παταω το Μ button αλλα αυτη τη φορα πατησα μονο το power...
    στα 331 λοιπον αναψε μια ενδειξη "να" στο hud και περασαν 1-2 δευτερολεπτα μεχρι να καταλαβω τι ηταν... δεν αφησα μπας και δω 2-3 χαω παραπανω, αλλα μετα λιγα δευτερολεπτα χτυπησε το τηλεφωνο (που συνδεεται με bt) και αναγκαστηκα να κοψω για να απαντησω! ηταν η μανα μου με πηρε για την καλη χρονια!

ετσι μπηκε δυναμικα ο νεος χρονος! μαθαμε και κατι καινουργιο, στα 331 απενεργοποιειται το dsc!

5. The Following 9 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (01-01-11), alexm (01-01-11), atha (02-01-11), bill_m3 (02-01-11), GM6 (03-01-11), gnx (01-01-11), NickE60 (02-01-11), PATSIMINI (02-01-11), Specialized (02-01-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι κι αυτο ενα θεμα οντως...
    πριν βγαλω τον περιοριστη ταχυτητας, απο τα 260 κοντερισια ενιωθα οτι δεν ειχαν προβλημα στα φρενα μου εως αυτην την ταχυτητα.

οταν ομως βγηκε ο περιοριστης, τα ενιωθα να "μασανε" απο το πρωτο φρεναρισμα...
    ετσι μπηκαν τα πορσε και ησυχασα.

με την ευκαιρια, χθες 12 και τεταρτο ημουν στη Ε.Ο. σε ολη τη διαδρομη μεχρι τον προορισμο μου συναντησα ενα αυτοκινητο. ετσι αποφασισα να πατησω λιγο. αποτελεσμα 331 κοντερισια, το αυτοκινητο βραχος, καμια σχεση με πορσε...
    στα 331 λοιπον απενεργοποιηθηκε αυτοματα το dsc! δεν ειχε ξανατυχει να πατησω μεχρι εκει με το dsc on, συνηθως παταω το Μ button αλλα αυτη τη φορα πατησα μονο το power...
    στα 331 λοιπον αναψε μια ενδειξη "να" στο hud και περασαν 1-2 δευτερολεπτα μεχρι να καταλαβω τι ηταν... δεν αφησα μπας και δω 2-3 χαω παραπανω, αλλα μετα λιγα δευτερολεπτα χτυπησε το τηλεφωνο (που συνδεεται με bt) και αναγκαστηκα να κοψω για να απαντησω! ηταν η μανα μου με πηρε για την καλη χρονια!

ετσι μπηκε δυναμικα ο νεος χρονος! μαθαμε και κατι καινουργιο, στα 331 απενεργοποιειται το dsc!
    331!!!!!πολύ χέσιμο όμως μιλάμε...δεν μπορώ. τις μεγάλες ταχύτητες τις φοβάμαι πολύ...
    μέχρι και τα 280 280κάτι οκ...μετά αρχίζω και νοιώθω τα @@ να γίνονται πινέζες.
    sympether with chiefτης

/

Rides
    0

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    331!!!!!πολύ χέσιμο όμως μιλάμε...δεν μπορώ. τις μεγάλες ταχύτητες τις φοβάμαι πολύ...
    μέχρι και τα 280 280κάτι οκ...μετά αρχίζω και νοιώθω τα @@ να γίνονται πινέζες.
    δε χρειαζεται να ανησυχεις δεν ειναι κατι παθολογικο . Ειναι νευρικο!!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    στα 331 απενεργοποιειται το dsc!
    ???????

Α τώρα κατάλαβα. Three therty one is your take off speed. DSC has to be in the 'OFF' position. Σωστά ?

9. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

manos///3 (01-01-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

αν ειχε φτερα θα πεταγε κωστα... με σιγουρια...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

με 331 χιλιόμετρα, το μόνο σίγουρο...
    με 330 δεν ξέρω αν θα μπορούσε...
    sympether with chiefτης

/

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αχ ρε Στάθη και να σε πετύχαινε κανένα 850 CSI και να σε πέρναγε σαν σταματημένο....

13. The Following User Says Thank You to stratos For This Useful Post:

Ptboul (03-01-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αχ ρε Στάθη και να σε πετύχαινε κανένα 850 CSI και να σε πέρναγε σαν σταματημένο....
    καινούριο φόρουμ θα'πρεπε να κάνουμε μετά ρε στράτο...
    sympether with chiefτης

/

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP