_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
να συμπληρωσω κ εγω με τη σειρα μου οτι το εχω διαπιστωσει πολλες φορες αυτο με το μπετονακι.. πολυ ελειμα κ μαλιστα κλεψιμο πανω απο 10-15λεπτα το λιτρο..
επισης ποτε δεν ειδα βενζιναδικο να κλεινει.. μαλλον ειναι πολυ επικερδης επιχειρηση
στο τει μαλιστα μαε ελεγαν πως τετοια επιχειρηση συντηρει τουλαχιστον 3 οικογενιες..
επισης αν θυμαμαι καλα απο εφημεριδα ειχαμε στατιστικα τα χειροτερα καυσιμα σε ολη την ευρωπη, ειδιος στο πετρελαιο!
Το θέμα μας δεν είναι να εποφθαλμιούμε τις κερδοφόρες επιχειρήσεις, καλά κάνουν και βγάζουν όσα βγάζουν και μακάρι να έβγαζαν και 20 φορές όσα βγάζουν ΑΛΛΑ με νόμιμο και θεμιτό τρόπο.-
Στο κρυφό μενού του άσσου (το οποίο είναι το ίδιο αν δεν κάνω λάθος με του Ε90) έχει κάπου το υπόλοιπο καυσίμου σε λίτρα, μάλιστα έχει τρεις ενδείξεις 2 μερικές και μια ολική, το άθροισμα των άλλων 2, λογικά το τεπόζιτο είναι χωρισμένο σε 2 τμήματα και οι ενδείξεις είναι του κάθε κομματιού.
ναι...ισχυει!!!
ακουστε και ενα αλλο που μου ειπαν με την βενζινη(δεν ξερω αν ισχυει)......
λεει οτι το καλοκαιρι καλο ειναι να βαζουμε η αργα το βραδυ η νωρις το πρωι,γιατι τις μεσιμεριανες ωρες θερμαινονται οι δεξαμενες και φουσκωνει η βενζινη με αποτελεσμα να βαζουμε λιγοτερο απο οτι πληρωνουμε.....
επεισης καποιοι εχουν μονιμα θερμαντικα σωματα στις δεξαμενες τους!!!
(μου τα ειπε παλικαρι που ο πατερας του κανει συντηρησεις σε δεξαμενες,αλλα ξανα λεω δεν ξερω αν ισχυει).
Οι ληστες ζητουν η τα λεφτα η την ζωη σου....οι γυναικες απαιτουν και τα δυο........
Οι πρατηριουχοι τοσα χρονια οταν οι βενζινη επαιζε στο 1 ευρω ηταν ολοι χαρουμενοι.Εσπαγε οι πελατεια και κερδιζαν ολοι και οι νομιμοι και οι κλεφτες.Τωρα που νομιμοι δεν μπορουν να εχουν καλες τιμες με αποτελεσμα ο κοσμος να πηγαινει στους κλεφτες θυμηθηκαν να τους καταγγειλουν.Ειναι σαν τους βαρωνους τις νυχτας που λυνουν μονοι τους τις διαφορες τους και καθαριζει ο τοπος χωρις να επεμβαινει η αστυνομια.Και τωρα οι βαρωνοι της βενζινης αποφασισαν να λυσουν μονοι τους το προβλημα.Εκκκαθαριση εκ των εσω.
A8hnaios (29-12-10)