Πόσο έχει από αντιπροσωπεία το OEM του CSL???
Πόσο έχει από αντιπροσωπεία το OEM του CSL???
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
κάνα 2.5άρι και θές και αριθμό πλαισίου...
εμένα πάντως την άλλη εβδομάδα έρχεται ο προφυλακτήρας. περιμένω και το ντιφιούζερ,
και να δώ πότε θα τα δώσω για βάψιμο...το πορτ μπαγκάζ το έχω απο τότε που πείρα
το αμάξι...3 μήνες μετά. φυσικά και είναι το πιο ωραίο μπάξιμο που μπορεί να κάνει κανείς...
sympether with chiefτης
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
sympether with chiefτης
παιδια πηρα απο τον zefka τυπου csl πορτ παγκαζ,μιλαμε μακραν οτι χειροτερο εχω δει..οτι νανε καθεται το πορτ παγκαζ,εξεχει σε πολλα σημεια και ειναι θεοστραβο,οχι μονο στους αρμους αλλα και ολοκληρο το πορτ παγκαζ ειναι για κλαματα.το πηγα απο το πρωι σε δυο φανοποιους και μηπως μπορουμε να κανουμε κατι να ισιωσει αλλα και οι δυο μου ειπαν πετα το..πηρα τηλεφωνο zefka και μου ειπε να περασω να το δει,μετα να το δει και ο φανοποιος του να σωμφωνησει οτι φταιει το καλουπι να μου παραγγηλει αλλο και μετα παλι τα ιδια..εγω θα προδπαθησω να παρω τα λεφτα μου πισω.οταν το πηρα μου ειπε πιστο αντιγραφο του csl και λαλακιες..ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=pVK5kyQV5AQ must see!!!
τι να σου κανω οποιος βαζετε αδεφε μου... τωρα ειδα το θεμα...
τουλαχιστον αυτα που φεραμε εμεις καθοντε σα το μαμα!!! + το οτι ειναι carbon..
2.5 κιλα το βαρος του..
ξεχασα να αναφερω σε περιπτωση που δεν θα ηταν καλο το πραμα επιστροφη και αντικατασταση με καινουργιο οπως εγινε
με το καπο μου..
αυτα με αγαπη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 13-01-11 στις 17:20
και εγώ τον προφυλακτήρα απο τον ζέφκα τον πείρα...
α να δούμε...αν και οι δικοί μου μου είπαν πως πρόχειρα
που το δοκίμασαν σε μία μούρη που έχουν, μου είπαν για
τους θόλους, αλλά τπτ που να μην φτιάχνεται. γενικά
μου λένε πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. όλα θα
κάτσουν μια χαρά...λογικά σε κάνα 20ήμερο θα το βάλω
για να το τελειώσω...
sympether with chiefτης