Σελίδα 9 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 131

Θέμα: Ferrari F430 F1

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    To ψιλο.....μη πω χοντρο ..υποψιαζομασταν εδω οτι δεν θα περνουσε το crash test by Alexis.....αλλα ειχαμε μια υποψια οτι πανω σε εναν ενθουσιασμο γινονται πολλα......αλλα τελος!!!!
    .....βουρ τωρα για την επομενη συναντηση Ε60 & bmwfans (κοπη πιτας) με την κορυφαια absolute machine sport sedan //M5!!!!
    Λογικο ρε συ περα του οτι δινει τα χρηματα του γιατι να μην ειναι το αυτοκινητο οπως το γουσταρει?

2. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

aristent (28-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ λέω να δώσεις 40 και να πάρεις ένα CSL
    Θα με θυμηθείς...

Ρώτα και τον chief

Rides
    1

Προεπιλογή

Ισως ειναι καλυτερα ετσι...
    Δυστυχως αν εχεις ενα αψογο αυτοκινητο καμια ανταλλαγη δε σε συμφερει. Μονο με καινουριο. Και οταν μιλαμε για το συγκεκριμενο Μ5(που εχει τυχει να θαυμασω απο κοντα σε μια συναντηση στην Πατρα) ακομα και για καινουριο πρεπει να σου δωσουν χρηματα. Οχι να δωσεις...

Ειμαι ιταλοφιλος. Θα επαιρνα με τα μπουνια ferrari αν μπορουσα να την συντηρησω.
    Ειναι παθος, οι αφισες της γεμιζαν το δωματιο μου οταν ημουν πιτσιρικας...
    Ομως το λεω εχοντας ενα 320.
    Αν ειχα ενα Μ5. Και ειδικα το συγκεκριμενο Μ5(με αυτο το σαλονι, αυτα τα φρενα, αυτες τις ζαντες, αυτον τον ηχο και αυτη την αψογη κατασταση φυσικα)... Ισως να σνομπαρα να κοιταξω τη σαυρα που στρεβλωνει το πλαισιο της στην καθε λακουβα, τριζει και σου σπαει μεση και τυμπανα για να μπει με 5 παραπανω χιλιομετρα στη στροφη...

Ειμαι σιγουρος οτι ηταν η σωστη αποφαση! Και ειμαι σιγουρος οτι ενα τετοιο αυτοκινητο σαν το Μ5 στην Ελλαδα μπορεις να το χαρεις περισσοτερο και καλυτερα απο ενα ferrari, κακα τα ψεμματα!

5. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

aristent (28-12-10), m-power_01 (29-12-10), NickE60 (28-12-10), PANOS-E60 (28-12-10)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γιά όποιον δεν το είχε καταλάβει ως τώρα, αυτός είναι ο Αλέξης ! Τελεία και παύλα.
    Πανο +3 ευρω οι κοπιτσες,οχι οτι ειχαν τιποτα οι αλλες, αλλα.......

Παντως ειχα αρχισει να το βλεπω στο παρκινκ και δεν βλεπω να μακροημερευει στα χερια μου το Μ5......

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πανο +3 ευρω οι κοπιτσες,οχι οτι ειχαν τιποτα οι αλλες, αλλα.......

Παντως ειχα αρχισει να το βλεπω στο παρκινκ και δεν βλεπω να μακροημερευει στα χερια μου το Μ5......
    Αλέξη την ξέρω την ψυχολογία του "ξεσηκωμού". Κατάλαβα κάτω από ποιο motivation μπήκες σε αυτό το trip (και έβαλες και μας μέσα !). Οπως είπε και ο Αρης, ήμασταν ψιλοσίγουροι γιά την κατάληξη του "crash test".

Με τη κοινή λογική είμαι (εγώ και άλλο εδώ μέσα) υποχρεωμένος να σου πω πως έχεις υπερ-γαμάτο-τζιτζί αυτοκίνητο θεριό και μην αφήνεις κανέναν κάτοχο Ferrari να το στραβοκοιτάει ! Νομίζει ότι έχει κάτι καλύτερο στα χέρια του ... ας δοκιμάσει τη γλύκα καλύτερα ...

Με το συναίσθημα ... και εγώ Ferrari θέλω

8. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

alexm (28-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είχα την υποψία ...για να μη πω τη βεβαιότητα πως κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Αλέξη και μου είχε αναφέρει πως έχει αλλαχτεί πόρτα. Του είχα πει πως έχει 50% πιθανότητες να έχει επισκευαστεί το μαρσπιέ ή κάποια κολώνα.. δυστυχώς ήταν έτσι.. αλλά και πάλι ίσως να μην έχει πρόβλημα το πλαίσιο όσον αφορά στα "μέτρα" του ..όμως ένα καρφωτό πλαίσιο αλουμινίου, υπάρχει πιθανότητα.. να έχει επισκευαστεί 100% σωστά μόνον όταν αντικατασταθούν ολόκληρα τα προβληματικά κομμάτια ..κάτι που θα ανέβαζε το κόστος ανταλλακτικών αλλά πιο πολύ τα εργατικά στα ύψη.

Δεν πειράζει Αλέξη!!! Θα βρεθεί άλλο ..όποιος ψάχνει βρίσκει...
    Σ' ευχαριστούμε για το ταξιδάκι που μας πήγες, έστω και νοερά... Είσαι τύπος original!!!

10. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

alexm (28-12-10), aristent (28-12-10), KalpasM3 (22-12-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χριστοφορε παντως καλο θα ηταν να βγαλεις φωτογραφιες για να εχεις αποδειξεις για το συγκεκριμενο αμαξι και το λεω αυτο γιατι δεν ειναι καποιο συνηθησμενο αυτοκινητο ειναι αμαξι με συλεκτικη αξια το οποιο αυριο μεθαυριο αν θες να το πουλησεις ισως να δυσκολευτεις λογο της ιδιαιτεροτητας του και λιγο του οτι εχει βαφτει ολοκληρο!!!!! ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω\11βγαλε 5-10 φωτογραφιες να εισαι πιο ησυχος!!!
    Πάναγιωτη, δεν εχω σκοπό να το πουλησω. Το ερωτευτικα! Το αμαξι οσα χρονια και να περασουν θα με ξεκουραζει και θα μου εξαφανιζει τα προβληματα της καθημερηνοτητας. Το παραξενο με το αμαξι αυτο ειναι οτι με τον καιρο αντι να το βαρίεσαι , το πεθυμας ολο και πιο πολύ.
    Το αμαξι ειναι αλλου...
    Τωρα αν το φερει η ζωη και εχω τοση αναγκη να το δωσω, θα το δωσω οσα οσα.
    Ασε που μεχρι τοτε ο αγοραστης συλλεκτικου csl θα το θελει να λάμπει μην πω οτι ολοι οι ιδιοκτητες csl θα τα εχουν ξαναβαψει μεχρι τοτε!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ λέω να δώσεις 40 και να πάρεις ένα CSL
    Θα με θυμηθείς...

Ρώτα και τον chief
    απαντησα και σε ενα ποστ που εγραψα πριν 2-3 μερες αναφερα οτι οδηγησα πριν λιγες μερες ενα 360 Challenge Stradale (δεν ηταν η πρωτη φορα ) το οποιο ειναι Φεραρι με @@ και με ολη τη σημασια της λεξης αλλα και παλι με το CSL δεν θα το ανταλαζα αν και ειχα την προταση.
    Αμα μπορει ο Alex ας παρει CSL και δεν θα το μετανιωσει.

χεχεχε

Rides
    0

Προεπιλογή

Καμια φορα αν ειναι ΝΑ μην το παρεις ενα αυτοκινητο δεν το παιρνεις..

Λογικο ο Alexm να ειναι ξεσηκωμενος και ποιος δεν θα ηταν οταν μιλαμε για Ferrari.

13. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

alexm (28-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...
    Μιλαω για ολα μα ολα τα Ιταλικα αυτοκινητα...

Θελετε να μαθετε τι γινεται σε αυτα τα δωματια.......?
    Σε αυτα τα κρυφα δωματια εμφυσαται η ΨΥΧΗ που εχουν ΟΛΑ τα Ιταλικα αυτοκινητα.......................

Οποιος εχει οδηγησει εστω και Fiat Uno 1.000 θα καταλαβει τα λεγομενα μου....
    Κατ αρχην Συμφωνω. Απολυτως.

Αλλα....
    προκειται για τις ψυχες των προηγουμενων ιδιοκτητων που τους τις εχουν βγαλει απο τα προβληματα...
    η δικη μου σιγουρα παντως...πολυ-παθων Fiat, lancia, alfa, αστα φιλε...καλη η κα@λα αλλα ολο μες τα προβληματα ηταν.

Και στο θεμα μας. Δεν πειραζει Αλεξ. Το καλοκαιρι περασα και γω απο μια αντιστοιχη φαση. Αν το βαλεις στοχο σιγουρα θα βρεθει η καταλληλη
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 28-12-10 στις 19:27

15. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

alexm (28-12-10), Stamatis (31-12-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

πολλοι κρυφο-φερραρακηδες μαζευτηκαν εδω μεσα...

17. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexm (28-12-10), KalpasM3 (22-12-12), PANOS-E60 (28-12-10)

Σελίδα 9 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP