Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 60

Θέμα: Παράνομες αντλίες καυσίμων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ασχετο:
    εθεαθη ο Τζεφρυ προσφατα με τη συζηγο και την κορη σε "καλο" κομμωτηριο των Αθηνων. Και οι τρεις τους το συνολον, 700 ευρω !!

Του λεει μια κυρια που ητανε εκει, "δε ντρεπεστε να ξοδευετε ενα μισθο ιδ. υπαλληλου στο κομμωτηριο? δε φοβαστε τι θα πει ο κοσμος?"
    της λεει αυτος τα κλασσικα "μπλα μπλα, και εσεις κυρια μου το ιδιο μπλα μπλα"

του απανταει "εγω προεδρε ειμαι επειχιρηματιας, ο συζυγος μου επισης. οπου γουσταρω τα δινω. εσεις ποιανου τα λεφτα ξοδευετε ??"

κοινως "εδω ο κοσμος πειναει, και το Μ@ΥΝΙ χτενιζεται"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 28-12-10 στις 13:08
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

2. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Snoo (28-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο:
    εθεαθη ο Τζεφρυ προσφατα με τη συζηγο και την κορη σε "καλο" κομμωτηριο των Αθηνων. Και οι τρεις τους το συνολον, 700 ευρω !!

Του λεει μια κυρια που ητανε εκει, "δε ντρεπεστε να ξοδευετε ενα μισθο ιδ. υπαλληλου στο κομμωτηριο? δε φοβαστε τι θα πει ο κοσμος?"

του απανταει "εγω προεδρε ειμαι επειχιρηματιας, ο συζυγος μου επισης. οπου γουσταρω τα δινω. εσεις ποιανου τα λεφτα ξοδευετε ??"

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο:

ο γιωργος τι πηγε να κουρεψει...δεν πηγαινε στον monsta για κανα γυαλισμα κερωμα?

5. The Following 4 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

A8hnaios (28-12-10), joseph (28-12-10), katsaraios (29-12-10), Kostas_1 (28-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP