Εγω σήμερα κατέθεσα τις πινακίδες απο το 36αρι μου .
Αυτα που χρειάζονται είναι :
1) Φυσικά οι πινακίδες του αυτοκινητου.
2) Αδεια κυκλοφορίας.
3) 2 υπευθυνες δηλώσεις που τις βρίσκετε στην εφορια οι οποίες στην ουσία ειναι για να δηλώσει καποιος σε ποια διευθυνση θα ειναι παρκαρισμενο το αυτοκινητο το οποιο πρεπει να βρισκεται σε καποιο παρκινγκ και ΟΧΙ στον δρομο.
4) Ταυτοτητα ιδιοκτητη ή εξουσιοδοτηση .
5) Σε περίπτωση συνιδιοκτησιας οι υπευθυνες δηλώσεις γίνονται εις διπλούν και αν δεν μπορουν να παρευρισκονται και οι δυο θα χρειαστείτε εξουσιοδοτηση του 2ου συνιδιοκτητη.
6) Τα τέλη κυκλοφορίας του 2010 πρεπει να είναι πληρωμένα αλλιώς δεν μπορουμε να καταθεσουμε τις πινακίδες στην περιπτωση αυτη αν τα τέλη μας ηταν περσυ 450 Ευρω προσθεστε αλλα 450 το προστιμο.
7) Το καλύτερο το κρατησα για το τελος . Οι πινακίδες πρέπει να ειναι σε διαφανές ναυλον και οχι σε καποια σακουλα του Super market για να ειναι ευδιάκριτες απο τους υπαλλήλους της εφορίας. Φυσικά και θα βρήτε να το αγορασετε 20 λεπτα απο το κυλικειο της εκαστοτε ΔΟΥ.
Πιστευω να βοηθησα για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε με να σας την λύσω.
Να πούμε και το καλό οτι παρότι με 60 ατομα μπροστά μου τελείωσα σε 45 λεπτάκια χαρις σε εναν υπάλληλο που εκανε το ολο παιχνιδι μοιραζοντας τον κοσμο στα διαφορα γραφεία για να εξυπηρετηθε ι(Ζ' ΔΟΥ Θεσ/νικης)