Σελίδα 12 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 168

Θέμα: Καταθετω πινακιδες!!!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα... Η ουσία είναι ότι μας δούλεψαν, μας κορόιδεψαν. Το τι αυτοκίνητο έχει, ή μπορεί να αποκτήσει ο καθένας είναι γούστο του και καπέλο του εφόσον φυσικά έχει τη δυνατότητα να το πληρώσει, και είμαι σίγουρος πως ένα αυτοκίνητο αξίας 30 ή 40 χιλιάδων ευρώ, μπορεί να αποκτηθεί με εισοδήματα 1200 ή 1000 ευρώ, ακόμα και με λιγότερα, όταν δεν πληρώνεις ενοίκια και φαγητά ...εύκολα θα έλεγα ...σου μένουν πολλά και για να διασκεδάσεις αν θέλεις... υπό την προϋπόθεση ότι ζεις και εργάζεσαι σε μια χώρα με σταθερή και δίκαιη οικονομία.. όπως μας έλεγαν μόλις πριν 10 χρόνια....

Τι σχέση έχει η εικονική πραγματικότητα και το πάρτυ ευδαιμονίας που αναφέρεις, με έναν ιδιοκτήτη ενός καλού αυτοκινήτου που το πλήρωσε σαν κύριος με πανάκριβη ταξινόμηση και με τόκους νταβατζή και αμέσως μετά του έριξαν την αξία στο 1/3 και λίγο αργότερα του στέρησαν τη δουλειά του?

Επειδή κάποια λαμόγια που κυκλοφορούν ελεύθερα έκαναν την οικονομία της χώρας και τα λεφτά μας δική τους επιχείρηση..? με συγχωρείς, αλλά δεν φταίει αυτός που αγόρασε το ακριβό αυτοκίνητο γιατί έτσι γούσταρε και το πλήρωσε, ή μέχρι να χάσει τη δουλειά του το πλήρωνε κανονικά, φταίει αυτός που αποφάσισε πως τα κλεμμένα των λαμογιών θα τα πληρώσουν οι τακτικοί και οι νοικοκύρηδες....

μην το γυρίσουμε σε ...άλλου τύπου διαφορά, ότι και καλά δηλαδή ..άλλοι πρέπει κι άλλοι δεν πρέπει να έχουν αυτοκίνητο των 30-40-50Κ ευρώ.... ποιος μπορεί να κρίνει αυτό? ...γιατί θα σου πω πως τα μισά Cayenne που κυκλοφορούν έξω και δίνουν με έναν τρόπο έμμεσο κέρδος στους κατόχους τους, τα πληρώνουμε εγώ, εσύ, αυτοί που χάνουν τη δουλειά τους και αυτοί που πουλάνε σπίτια και αυτοκίνητα μισοτιμής σήμερα για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα και να μη μπουν στη φυλακή, επειδή πίστεψαν στις ικανότητές τους και επένδυσαν στο μέλλον τους ..μην ξεγελιέσαι με το τι κυκλοφορεί ο καθένας γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι ο καθένας, πως το απόκτησε (αν όντως το απόκτησε ποτέ) κι αν τελικά του αξίζει ή όχι να οδηγεί αυτό που οδηγεί γιατί ίσως τελικά να είσαι άδικος... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα....

Αν ήταν έτσι, όλες οι σοβαρές επιχειρήσεις που κλείνουν η μία μετά την άλλη, κλείνουν επειδή οι επιχειρηματίες έκαναν το λάθος να επενδύσουν στην ικανότητά τους και τις επιχειρήσεις τους ....άλλα είναι τα αίτια και είναι γνωστά σε όλους μας.

Οι ψεύτες και το κύκλωμα μας δούλεψαν.....
    oσο για αυτο που λες
    για το πως αγορασε ο καθενας το αμαξι του
    απλα σου λεω ενα μικρο παραδιγμα σε αυτο που γινεται τωρα
    το αμαξι μου τοεχω κλεισει μεσα για ενα και μοναδικο λογο...
    μικρη πολη η Ναουσα .... οποιος καταλαβε καταλαβε..
    ελευθερος επαγγελματιας ειμαι.δε θελω να χανω πελατες για το αμαξι που εχω..
    εχω παρει παραμασχαλα το polo και ολα καλα ..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΜ3 : 21-12-10 στις 23:44

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο φυσικα και συμφωνω στις ευθυνες των λαμογιων,το εγραψα.
    Αλλα βρε φιλαρακι καποτε να παραδεχτουμε οτι ολοι σχεδον χασαμε την μπαλα με το υπερκαταναλωτικο οργιο που ζησαμε (δεν εξαιρω τον εαυτο μου) .
    Το στερητικο απωθημενο που εγινε σε μερικους ζηλοφθονο συνδρομο οδηγησε στρατιες ανθρωπων σε δανεισμο για αποκτηση αγαθων που πολλες φορες ειναι και εντελως αχρηστα.
    Τελος παντων καλα να ειμαστε και να εχουμε ονειρα
    Αυτό ρε Γιώργο με τρελαίνει ...προσπαθούμε να βγάλουμε τους εαυτούς μας υπερβολικούς και σκάρτους επειδή στις πραγματικά καλές μέρες μας αγοράσαμε ένα κολοάμαξο.... αξίας μέχρι 10-15 εκατ. δεν μιλάω για υπερβολές. Με την ίδια λογική όποιος αγόρασε σπίτι έκανε λάθος ...γιατί όπως πάνε τα πράγματα σε 3-4 χρόνια θα έχουν τα μισά λεφτά ...προς τα μπρος κοιτάζουμε, για κάτι καλύτερο πάμε σ' αυτή τη ζωή (φυσικά στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας ο καθένας) δεν θεωρώ ότι όσα τραβάνε οι περισσότεροι Έλληνες σήμερα, τα τραβάνε επειδή αγόρασαν (αν αγόρασαν) ένα σπίτι, ένα καλό αυτοκίνητο, μια καλή τηλεόραση, πράγματα που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα είχαν πρόβλημα να τα αποκτήσουν/αποπληρώσουν. Πιστεύω πως η εξέλιξη ήταν απρόσμενη, ύπουλη, δεν μπορούσε κανένας ο οποίος ασχολείται με τη δουλειά του ...και όχι με τα οικονομικά της χώρας, να φανταστεί πως θα έρθουν έτσι τα πράγματα..

Τώρα το ότι διώχνει κάποιος το ακριβοπληρωμένο αυτοκίνητό του πρώτο και όσο-όσο ..είναι γιατί το επόμενο βήμα ίσως να είναι το σπίτι του ...και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό....

3. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Samaro (22-12-10), z3 2.2 (28-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για μια ακόμα χρονιά παρατηρείται το φαινόμενο της κατάθεσης πινακίδων από οδηγούς που αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη. Ο αριθμός πλησιάζει το περσινό ρεκόρ.

Χιλιάδες συμπολίτες μας για άλλη μια φορά αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στις εφορίες και να καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους.
    Οι πολίτες που επιλέγουν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους είναι κυρίως κάτοχοι αυτοκινήτων δεκαετίας και πάνω, τα οποία δεν μπορούν να τα πουλήσουν αφού η αξία τους είναι πολλές φορές μικρότερη από τα τέλη που πρέπει να πληρώσουν.
    Από την άλλη οι περικοπές και το ψαλίδι στα δώρα δεν τους επιτρέπουν να πληρώσουν τα τσουχτερά τέλη και η μόνη λύση είναι η κατάθεση πινακίδων.

https://news247.gr/oikonomia/forolog...wn.731700.html

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω σήμερα κατέθεσα τις πινακίδες απο το 36αρι μου .

Αυτα που χρειάζονται είναι :

1) Φυσικά οι πινακίδες του αυτοκινητου.
    2) Αδεια κυκλοφορίας.
    3) 2 υπευθυνες δηλώσεις που τις βρίσκετε στην εφορια οι οποίες στην ουσία ειναι για να δηλώσει καποιος σε ποια διευθυνση θα ειναι παρκαρισμενο το αυτοκινητο το οποιο πρεπει να βρισκεται σε καποιο παρκινγκ και ΟΧΙ στον δρομο.
    4) Ταυτοτητα ιδιοκτητη ή εξουσιοδοτηση .
    5) Σε περίπτωση συνιδιοκτησιας οι υπευθυνες δηλώσεις γίνονται εις διπλούν και αν δεν μπορουν να παρευρισκονται και οι δυο θα χρειαστείτε εξουσιοδοτηση του 2ου συνιδιοκτητη.
    6) Τα τέλη κυκλοφορίας του 2010 πρεπει να είναι πληρωμένα αλλιώς δεν μπορουμε να καταθεσουμε τις πινακίδες στην περιπτωση αυτη αν τα τέλη μας ηταν περσυ 450 Ευρω προσθεστε αλλα 450 το προστιμο.
    7) Το καλύτερο το κρατησα για το τελος . Οι πινακίδες πρέπει να ειναι σε διαφανές ναυλον και οχι σε καποια σακουλα του Super market για να ειναι ευδιάκριτες απο τους υπαλλήλους της εφορίας. Φυσικά και θα βρήτε να το αγορασετε 20 λεπτα απο το κυλικειο της εκαστοτε ΔΟΥ.

Πιστευω να βοηθησα για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε με να σας την λύσω.

Να πούμε και το καλό οτι παρότι με 60 ατομα μπροστά μου τελείωσα σε 45 λεπτάκια χαρις σε εναν υπάλληλο που εκανε το ολο παιχνιδι μοιραζοντας τον κοσμο στα διαφορα γραφεία για να εξυπηρετηθε ι(Ζ' ΔΟΥ Θεσ/νικης)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 28-12-10 στις 09:42

6. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

Vasilis (28-12-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

κ εχω τις ξηλωσα ηδη...

ετοιμαζομαι ψυχολογικα κ να τις καταθεσω...

Γ@μω το ΔΝΤ τους...!!!!

(Γιαννακο...σου πα θα το ελαφρυνω , αλλα εγω το παρακανα...)
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ εχω τις ξηλωσα ηδη...

Γ@μω το ΔΝΤ τους...!!!!

(Γιαννακο...σου πα θα το ελαφρυνω , αλλα εγω το παρακανα...)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

εκατσα και το διαβασα το θρεντακι παλι απο την αρχη.

Ψυχοπλακωθηκα πραγματικα σαν να εδινα τις δικες μου.

Τωρα καταλαβαινω γιατι κρυβονται τα παλιολαμογια και κυκλοφορουν με συνοδιες.Αντε τωρα να τους πετυχεις στο δρομο.....Τους αλλαζεις οδοντοστοιχια και τα μισα πλευρα ή οχι.....???

10. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

Vasilis (28-12-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κ εχω τις ξηλωσα ηδη...

Γ@μω το ΔΝΤ τους...!!!!

Wellcome to the club....
    ρεμαλια...θα μας δινει κανεις καμια βολτα το αυτοκινητο του να θυμομαστε πως ειναι ο Μ54????
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Wellcome to the club....
    ρεμαλια...θα μας δινει κανεις καμια βολτα το αυτοκινητο του να θυμομαστε πως ειναι ο Μ54????
    Δημητρη ..δεν εχω μ54...αλλα αν απλα θελεις να αισθανεσαι την ζετα...στην διαθεση σου..

13. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Vasilis (28-12-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημητρη ..δεν εχω μ54...αλλα αν απλα θελεις να αισθανεσαι την ζετα...στην διαθεση σου..
    τωωωρα με εκανες αλοιφη...ευχαριστω Λευτερακη!
    και μονο που το λες ειναι σα να μου το εχεις δωσει για ενα μηνα!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Σελίδα 12 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP