Αρχικό μήνυμα απο
m-power_01
Αν είναι προκάτ κάνω θυσία σε επιλογές ! Δεν έχω ευελιξία σωστά ; Διαλεγω από μια συγκεκριμένη γκάμα ... Είναι σαν να παίρνω μτχ αυτοκίνητο ... Δεν έχω ελευθερία κινήσεων βασιζομαι στο γούστο κάποιου αλλού ( του προηγούμενου αγοραστή ) εκεί όμως καταπιεζομαι γιατί έχω μεγάλο οικονομικό ωφελος. Στο σπίτι μου το οποίο δεν θα το κρατησω 5 χρόνια αλλά 60 γιατί να περιοριστω ; Αφού όπως λέτε το καλό προκάτ πληρώνεται ...
Αν λοιπόν είναι να φτάσουν τα ίδια λεφτά ποια είναι τα ωφέλη ; Ο χρόνος παράδοσης ; Αυτοκίνητο παραγγελνετε και περιμένετε 6 μήνες ... Στο σπίτι δεν μπορείτε να περιμένετε 12; Για να μην πούμε ότι το θέμα δεν είναι ο χρόνος κατασκευής , αλλά ο χρόνος εύρεσης των κεφαλαίων ! Αν εχεις τα λεφτά στην άκρη κασερι όλα παν ρολόι !
Άρα λοιπόν ποιο είναι το ωφελος ; Το άγχος ; Αν δεν θες να εχεις άγχος βγαλε την κακιά συνήθεια του να τα ξέρεις όλα , δώσε το εργολαβία σε έναν σοβαρό επαγγελματία μηχανικό και έχε το κεφάλι σου ήρεμο !
Και καλά θα μου πείτε τα προκάτ δεν έχουν πλεονεκτειματα δηλαδή ;
Και θα πω εγώ ... Ναι έχουν αλλά σε άλλες περιπτώσεις !
Η αν κερδίζεις χρήματα σε ίδια ποιότητα κατασκευής ή αν θες να άμεσα να σηκώσεις μια τουριστική μονάδα με ενοικιαζόμενα μπανγκαλοους ( όπου το σχέδιο είναι επαναλαμβανόμενο) . Ή αν κάποιος μεγιστάνες θέλει να κάνει δωρεά ( ξέπλυμα χρημάτων ) και τώρα το θέλω τώρα θα γίνει , σηκώσει ένα μικρό χωριό ! Ή αν έχουμε 9 μήνες τον χρόνο χιονόπτωση και δεν μπορούμε να κάνουμε εργασίες βάλε ένα προκάτ να τελειωνεις κλπ!
Απλά να δώσω μια άλλη οπτική