-
Δε θα σας παω κοντρα ρε παιδια.
Παντως με την πιο απλη λογικη να το παρεις, οταν με οποιοδηποτε τροπο αυτοματοποιεις κατι το κανεις για να ριξεις κοστος.
Οπως και οι κατασκευαστες αυτοκινητων. Γραμμες παραγωγης κλπ.
Οσο πλησιαζει και η κατοικια προς το αυτοκινητο(πανω στο ζητημα της κατασκευης) το κοστος μειωνεται.
Αν γινεται κατι τετοιο και τωρα, καλο ειναι να επωφελειται και ο αγοραστης του σπιτιου. Οχι να το κερδισει ολο το ποσο ο αγοραστης, γιατι τη σημερον ημερα αυτο απλα δε γινεται, κανενα καθεστως δεν ειναι υπερ των πολιτων, αλλα να γλιτωσει κατι ρε παιδι μου. Ειναι κριμα να το πληρωσει σα να γινεται στο χερι και αυτο να ειναι αυτοματοποιημενο. Αλλιως γιατι να μην παρει κατι που ειναι στο χερι φτιαγμενο?
Να βρει ενα μηχανικο να του βγαλει μια αδεια και μετα να συμφωνησει μαζι του η να βρει μονος του συνεργεια για την κατασκευη...
Και αλλιως να το δουμε. Ποσος κοσμος θα δουλεψει σε μια απλη κατασκευη και ποσος στο ετοιμο.
Ξεκιναμε απο τους χειριστες που θα σκαψουν για τα θεμελια, καλουπατζιδες, σιδεραδες, κτιστηδες, σοβατζηδες, ηλεκτρολογοι, υδραυλικοι, πατωματζηδες, κατασκευαστες επιπλων κουζινας.
Στο ετοιμο ενω δουλευουν λιγοτεροι και ενω χρησιμοποιουνται φτηνα υλικα(μπετοφορμ και ελαφρομπετον?) ανεβαινει το κοστος.
Τι να πω, δεν ξερω.
Ισως εχω πληρη αγνοια της καταστασης, αλλα η απλη λογικη μου ετσι το βλεπει.
-
The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP