Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Porsche vs Ferrari

Ψήφισαν
72. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Porsche

33 45,83%
  • Ferrari

39 54,17%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Θέμα: Porsche vs Ferrari

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ferrari...
    +
    1)Εκπληκτικη εμφανιση...
    2)απιθανος ηχος...
    3)κοφτερη οδικη συμπεριφορα,με εξαισιο turn in...
    -
    1)παρα πολυ ακριβη συντηρηση
    2)Ευπαθεια σε ποιοτητα κατασκευης/αξιοπιστια...
    3)Εκει που πας ταπα με μια 430 σε ενα στριφτερο κομματι...εμφανιζεται ενα 911 τουρμπο και σε καταπινει...

Πορσε...
    +
    1)ιδανικος συνδυασμος σπορ αυτοκινητου με καθημερινη ευκολια χρησης...
    2)Αξιοπιστια γερμανικου επιπεδου,στα καλυτερα του...
    3)Λογικο κοστος χρησης/συντηρησης...
    4)Με εναν καλο οδηγο,μια 911 τουρμπο ειναι ΠΑΝΤΑ πιο γρηγορη απο οποιαδηποτε Φερραρι,σε ολες τις διαδρομες...
    5)Τετρακινηση...(ουτε απο σταση δεν ελπιζουν οι Φερραρι με πλαστικα/αλουμινενια αμαξωματα...)

-
    1)Δεν εχει την υπεροχη εμφανιση μιας Φερραρι...(για εμενα παντα η 355 ηταν οτι πιο ομορφο..)
    2)Δεν εχει τρομερο ηχο (η τουρμπο)
    3)Στις γυναικες αρεσουν παντα πιο πολυ οι Φερραρι...
    4)Παντα θα βρεθει καποιος που χωρις να εχει ιδεα απο Φερραρι η Πορσε,θα πει οτι η Φερραρι ειναι καλυτερες....(πιο ομορφες ειναι...οχι καλυτερες...)
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

2. The Following 7 Users Say Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

aristent (22-12-10), Kostas_1 (22-12-10), pilot (28-12-10), S8N (21-12-10), Thomelef (21-12-10), turbodog (21-12-10), z3outofmind (21-12-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ στα μειονεκτήματα της 911 θα έβαζα πρώτα την αίσθηση του τιμονιού. Η C4 συγγενικού μου προσώπου δε με ενθουσιάζει στα πολλά km με το ελάφρωμα μπροστά, ο ίδιος όμως λέει πως είναι θέμα συνήθειας.

Όσο για τη αξιοπιστία, πιστεύω πως δε διαφέρει πολύ από τους άλλους Γερμανούς κατασκευαστές κύρους. Οι πρώτοι υδρόψυκτοι 3.4 φαίνεται πάντως να έχουν ημερομηνία λήξης ενώ ακόμη κι αρκετές 996 3.6 που έχουν πατήσει τα 120.000km δηλώνουν στο mobile νέο ή ανακατασκευασμένο μοτέρ. Πολύ καλός μου φίλος με Boxster S (986) άλλαξε κινητήρα στα 92.000km (Stef, ξέρεις σε ποιον αναφέρομαι) ενώ γνωρίζω ακόμη και την περίπτωση 996T που αντιμετώπησε σοβαρό πρόβλημα (αλλά ο Δημήτρης δεν είναι κι ελαφροπόδαρος, έτσι Στέφανε?).

Εν πάσει περιπτώσει, δεν είμαι μέσα στη δουλειά και δε γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Προς το παρόν ο συγγενής μου και ο κουμπάρος του (996 C4 και 996 C4S Cabrio) έχουν μόνο το γνωστό πρόβλημα με τη διαρροή από το RMS. Θα μου πεις, οι Ferrari είναι χειρότερες!

Rides
    0

Προεπιλογή

Με σκοπο να δικαιολογησω το λεγομενο μου περι γερμανικης αξιοπιστιας στα καλυτερα της,αρκει να αναφερω τα διαφορα προβληματα/ανακλησεις των Ε46 Μ3...Που σιγουρα ειναι εξαιρετικα αυτοκινητα...Για να μην μιλησω για SMG...Τα πορσε εχουν θεματα κινητηρα στα μπλοκ των ατμοσφαιρικων,και οχι στο Mezger μοτερ που εφοδιαζει τις τουρμπο και gt2,gt3...Το προβλημα εστιαζεται στην εδραση του δευτερευοντος αξονα,η οποια δεν ειναι οτι καλυτερο και αστοχουν τα ρουλεμαν της,με αποτελεσμα την ολικη καταστροφη του μοτερ...Αυτο συνανταται κυριως σε μοτερ με ελλειπη συντηρηση,οπου τα μεσοδιαστηματα αλλαγης λαδιων ανα 7500χλμ οπως οριζει η πορσε δεν εχουν τηρηθει...Στην μεχρι τωρα εμπειρια μου δεν μου εχει τυχει κανενα μοτερ προβληματικο σε ιδιοκτητη που με ακουει και αλλαζει λαδια σε αυτην την συχνοτητα...Οσο για τα μοτερ της τουρμπο,εχουν σπασει μονο 3 στην Ελλαδα...το ενα ειχε κοφτη στις 8200 απο 6750,το αλλο ειχε παρα πολλα αλογα και ελιωσε ενα πιστονι στο δυναμομετρο και το τριτο απλα δεν ειχε λαδι γιατι ο ιδιοκτητης δεν εδινε σημασια στην ενδειξη add oil...To 996TT που αναφερεσαι φιλε μου,εκοψε καδενα χρονισμου σε πολυ βιαιο κατεβασμα απο 2α σε πρωτη...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

5. The Following User Says Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

S8N (22-12-10)

Rides
    1

Smile

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ.....ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΝΤΑΤΣΟΥΝ....

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ferrari...
    +
    1)Εκπληκτικη εμφανιση...
    2)απιθανος ηχος...
    3)κοφτερη οδικη συμπεριφορα,με εξαισιο turn in...
    -
    1)παρα πολυ ακριβη συντηρηση
    2)Ευπαθεια σε ποιοτητα κατασκευης/αξιοπιστια...
    3)Εκει που πας ταπα με μια 430 σε ενα στριφτερο κομματι...εμφανιζεται ενα 911 τουρμπο και σε καταπινει...

Πορσε...
    +
    1)ιδανικος συνδυασμος σπορ αυτοκινητου με καθημερινη ευκολια χρησης...
    2)Αξιοπιστια γερμανικου επιπεδου,στα καλυτερα του...
    3)Λογικο κοστος χρησης/συντηρησης...
    4)Με εναν καλο οδηγο,μια 911 τουρμπο ειναι ΠΑΝΤΑ πιο γρηγορη απο οποιαδηποτε Φερραρι,σε ολες τις διαδρομες...
    5)Τετρακινηση...(ουτε απο σταση δεν ελπιζουν οι Φερραρι με πλαστικα/αλουμινενια αμαξωματα...)

-
    1)Δεν εχει την υπεροχη εμφανιση μιας Φερραρι...(για εμενα παντα η 355 ηταν οτι πιο ομορφο..)
    2)Δεν εχει τρομερο ηχο (η τουρμπο)
    3)Στις γυναικες αρεσουν παντα πιο πολυ οι Φερραρι...
    4)Παντα θα βρεθει καποιος που χωρις να εχει ιδεα απο Φερραρι η Πορσε,θα πει οτι η Φερραρι ειναι καλυτερες....(πιο ομορφες ειναι...οχι καλυτερες...)
    Aυτα ειναι Σκανδαλη!!!
    ....ελεγα αφου εχουμε ανθρωπο με Πορσε(και οχι οτι κι οτι!!!)στο φορουμ!!!δε θα απαντησει?και τελικα απαντησε αντικειμενικα!!!

Ακριβως οπως τα λες ειναι τα πραγματα,υπαρχουν + και - σε ολα.
    Τιποτε δεν ειναι απολυτο,η καθε εταιρεια διαλεγει το δρομο της και ο καταναλωτης αποφασιζει τι θελει.

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

skandalis447 (22-12-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP