Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 106

Θέμα: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε60

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε απόδοση σε σχέση με τα bilstein Αποστόλη πως είναι?
    Επίσης σε μία εγκάρσια λακκούβα της ποσειδώνος έχει χτύπημα η είναι σχετικά μαλακή στην απόσβεση?
    Μιχάλη δυστυχώς από θέμα σύγκρισης δεν γνωρίζω να σου πω γιατί δεν γνωρίζω. Μίλησα με την αντιπροσωπεία στην Καλλιρρόης της ΚΟΝΙ και μου "άρεσαν" τα λόγια τους όσο αναφορά αυτά που προσφέρει. Ουσιαστικά απ'ότι μπόρεσα να κατανοήσω πρόκειται για ένα σύστημα - πατέντα εσωτερικών βαλβίδων (δεν ρυθμίζονται εξωτερικά) οι οποίες ανοιγοκλείνουν ανάλογα το στυλ της οδήγησής σου. Όταν το αυτοκίνητο δεν "πιέζεται" προσφέρει άνεση μιας και οι βαλβίδες παραμένουν ανοιχτές, ενώ όταν αρχίζεις να το "στραμπουλάς" το λάδι πλέον εσωτερικά περνάει από πιο μικρές οπές με αποτέλεσμα να προσφέρει καλύτερο κράτημα. Όλα αυτά με επιφύλαξη βέβαια γιατί δεν τα πολύ κατέχω τα τεχνικά θέματα χαχαχαχα

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιχάλη δυστυχώς από θέμα σύγκρισης δεν γνωρίζω να σου πω γιατί δεν γνωρίζω. Μίλησα με την αντιπροσωπεία στην Καλλιρρόης της ΚΟΝΙ και μου "άρεσαν" τα λόγια τους όσο αναφορά αυτά που προσφέρει. Ουσιαστικά απ'ότι μπόρεσα να κατανοήσω πρόκειται για ένα σύστημα - πατέντα εσωτερικών βαλβίδων (δεν ρυθμίζονται εξωτερικά) οι οποίες ανοιγοκλείνουν ανάλογα το στυλ της οδήγησής σου. Όταν το αυτοκίνητο δεν "πιέζεται" προσφέρει άνεση μιας και οι βαλβίδες παραμένουν ανοιχτές, ενώ όταν αρχίζεις να το "στραμπουλάς" το λάδι πλέον εσωτερικά περνάει από πιο μικρές οπές με αποτέλεσμα να προσφέρει καλύτερο κράτημα. Όλα αυτά με επιφύλαξη βέβαια γιατί δεν τα πολύ κατέχω τα τεχνικά θέματα χαχαχαχα
    Αποστόλη το σύστημα-πατέντα θα με ανησυχούσε λίγο όπως και το ότι -απ'όσο ξέρω-τα koni ρυθμίζονται εξωτερικά αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο μήπως υπάρχει δυνατότητα δοκιμής με ένα αμάξι δικό τους

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θέλω κι εγώ ανάρτηση ρε γμτ. Δεν έχει χαλάσει ακόμα η εργοστασιακή αλλά με τις 18άρες και τα RF είναι...

...soggier than a sponge soaked in soggy fluid (τάδε έφη Clarkson).

Δε θα με χάλαγε να το χαμήλωνα και κανα-δυο πόντους.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω κι εγώ ανάρτηση ρε γμτ. Δεν έχει χαλάσει ακόμα η εργοστασιακή αλλά με τις 18άρες και τα RF είναι...

...soggier than a sponge soaked in soggy fluid (τάδε έφη Clarkson).

Δε θα με χάλαγε να το χαμήλωνα και κανα-δυο πόντους.
    Εσένα σε τρώει ο αποτέτοιος σου !

5. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

S8N (21-12-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποστόλη το σύστημα-πατέντα θα με ανησυχούσε λίγο όπως και το ότι -απ'όσο ξέρω-τα koni ρυθμίζονται εξωτερικά αλλά θα τους πάρω τηλέφωνο μήπως υπάρχει δυνατότητα δοκιμής με ένα αμάξι δικό τους
    Καλημέρα Μιχάλη, η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις, είναι self adaptive αναλόγως συνθηκών. Βρήκα και το τηλ. της αντιπροσωπείας στην Καλλιρρόης αν θες να τους ρωτήσεις επιπλέον πληροφορίες και να κατατοπιστείς καλύτερα. Τηλ. 2109216010

Υ.Γ. Όσο για το θέμα με τα ονόματα μη σε νοιάζει... Ουφ τι μπέρδεμα κι αυτό βρε παιδάκι μου τελοσπάντων χαχαχα ...Αυτός ο Άρης ο μαρτυριάρης χαχαχα

7. The Following 2 Users Say Thank You to Apostolos For This Useful Post:

aristent (22-12-10), S8N (22-12-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Διάβασα πολύ καλά λόγια για την FSD στο διαδίκτυο. Κάποιοι τη φορούν με τα ελατήρια χαμηλώματος Eibach Pro Kit (3cm), με τα οποία φαίνεται να ταιριάζει πολύ καλά. Βέβαια, μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως σε μερικές χώρες πωλούνται σαν κιτ με αυτά τα ελατήρια ενώ η Koni αναφέρει πως η σειρά FSD δεν κάνει για χαμήλωμα. Η ίδια η εταιρεία δε δίνει άλλο κωδικό για ανάρτηση-σούπα σαν τη δική μου και για ανάρτηση Μ Packet (2cm χαμηλότερη). Θα πάρω αύριο να ρωτήσω.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP