Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 79

Θέμα: Eλαστικά Χ3

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο asot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ!
    Πάρε μια γεύση (ebay.de)
    Χειμερινα ΖΑΝΤΟ-ΛΑΣΤΙΧΑ για BMW X3

Μενει να δεις το κόστος αποστολής στην Ελλάδα (κανα 200αρι σε παλέτα είναι, μπορεί και λιγότερα)
    υχ,
    εχω κοιτάξει και στο ebay, αλλά για Αθηνα και καμιά 2-3 βόλτες για χιόνια δεν ξέρω αν αξίζει το 2ο σετ ελαστικών.
    Από τις κριτικές πάλι (τα χειμερινά υπερτερουν σχεδόν σε όλους τους τομείς/ακόμα και στον θόρυβο δεν τα παν και άσχημα) - αρχίζω να σκέφτομαι να βάλω χειμερινά καιΕ να τα έχω και το καλοκαίρι - ετσι και αλλιώς δεν πιστεύω να φθαρούν υπερβολικά σε 3 χρονια που είναι και η συνιστώμενη διάρκεια τους.

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JordanX3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    υχ,
    εχω κοιτάξει και στο ebay, αλλά για Αθηνα και καμιά 2-3 βόλτες για χιόνια δεν ξέρω αν αξίζει το 2ο σετ ελαστικών.
    Από τις κριτικές πάλι (τα χειμερινά υπερτερουν σχεδόν σε όλους τους τομείς/ακόμα και στον θόρυβο δεν τα παν και άσχημα) - αρχίζω να σκέφτομαι να βάλω χειμερινά καιΕ να τα έχω και το καλοκαίρι - ετσι και αλλιώς δεν πιστεύω να φθαρούν υπερβολικά σε 3 χρονια που είναι και η συνιστώμενη διάρκεια τους.
    Αν κυκλοφορείς στοιχειωδώς σε χειμερινές συνθήκες, αξίζει!!
    Αν μάλιστα είσαι και επισκέπτης χιονοδρομικών, εκεί δεν το συζητάμε!!!!!

Η συνιστώμενη διάρκεια είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πέντε χρόνια (δες σε site οποιας εταιρίας θές... το 3 χρονια δεν υπάρχει γραμμένο πουθενά...)
    Τα δικά μου χειμερινά είναι 6 χρόνων, αλλα επειδή τα συντηρώ σωστά το καλοκαίρι, δεν έχουν κανένα σημάδι "κόπωσης"...
    ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο asot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κυκλοφορείς στοιχειωδώς σε χειμερινές συνθήκες, αξίζει!!
    Αν μάλιστα είσαι και επισκέπτης χιονοδρομικών, εκεί δεν το συζητάμε!!!!!

Η συνιστώμενη διάρκεια είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πέντε χρόνια (δες σε site οποιας εταιρίας θές... το 3 χρονια δεν υπάρχει γραμμένο πουθενά...)
    Τα δικά μου χειμερινά είναι 6 χρόνων, αλλα επειδή τα συντηρώ σωστά το καλοκαίρι, δεν έχουν κανένα σημάδι "κόπωσης"...
    Τα συντηρείς?? - κυκλοφορείς με αυτά αλλά χωρίς υπερβολές - (γκαζια/στροφές κλπ) καταλαβαίνω.
    Τώρα για τη διάρκεια ζωής - από συζητήσεις/μελέτη - έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι γενικά για τα φαρδιά ελαστικά παίζει ρόλο πολύ περισσότερο η φθορά και όχι η ηλικία. Ετσι όπως λές, για τα δικά σου χειμερινά που είναι 6 χρόνων αλλά δεν εχουν ιδιαίτερη φορά -δε βλέπω λόγο αλλαγής - είναι και μαλακά από τη φύση τους..

Επομένως θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά!

Επίσης έχει κανένας εντύπωση από TOYO PROXES ST? διάβασα πολυ καλές κριτικές από την άλλη πλευρά του ατλαντικού (για VOLVO XC60 - Ranger Rover)- και βγαίνουν σε διαστάσεις που βολεύουν.

Rides
    1

Προεπιλογή

Μιά άλλη γνώμη : αν αλλάξω λάστιχα και βάλω αντι 235/50 ->235/60 μπροστά και αντί 255/45-> 255/55 που φορά το Χ5 και είναι ευκολότερα να βρώ, θα υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα?

Ευχ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP