Σελίδα 36 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 263435363738 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 351 έως 360 από 383

Θέμα: Τέλη Κυκλοφορίας 2011

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολοκληρώθηκε, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, η εκτύπωση και η αποστολή όλων των ειδοποιητηρίων τελών κυκλοφορίας του 2011 από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Συνολικά, από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου, εκτυπώθηκαν και έχουν αποσταλεί 6.877.296 ειδοποιητήρια. Η τελευταία παρτίδα περιλάμβανε τα ειδοποιητήρια αριθμών κυκλοφορίας που λήγουν σε 9 ή 0.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για την προμήθεια του σήματος λήγει την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου. Οι υπόχρεοι θα πρέπει να προμηθευτούν εγκαίρως τα σήματα, μια και φέτος δεν θα δοθεί καμία παράταση.

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=224597&cid=4

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν κηρύττεις πτώχευση το χρέος το ξεχνάς (και βέβαια το ξεχνάνε και οι πιστωτές σου για πάντα...) βέβαια έχεις άλλα θέματα να αντιμετωπίσεις (ως αναξιόπιστο κράτος) Πάντως έχεις ξεχρεώσει και αρχίζεις από το μηδέν εκμεταλλευόμενος εσύ ο ίδιος (ως Ελλάδα) ότι καλό και άξιο διαθέτεις ...πχ φθηνή γεωργική παραγωγή, φθηνό τουρισμό, άλλου είδους εγχώρια παραγωγή και αυξημένες εξαγωγές, πολύ συμφέρουσες πλέον επενδύσεις για να τραβήξεις κεφάλαια ..και κάνεις πραγματική ανάπτυξη ..κι όχι ανάπτυξη της συμφοράς για τους πολλούς και της "κονόμας" για τους λίγους* όπως τώρα...

*που δεν θέλουν με τίποτα να βγούμε από το ευρώ γιατί θα χάσουν τα πάντα..

...θα το πω αλλιώς.. Τι είναι προτιμότερο? Να έχουμε μισθούς δραχμής (που θα έχουμε, θέλουμε - δεν θέλουμε) με νόμισμα Ευρώ, ή μισθούς δραχμής με νόμισμα δραχμή? Πως μας συμφέρει να γίνει η νέα αρχή?
    ...συνέχεια της παρούσας κατάστασης δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο σε μια μόνιμη κατάσταση φτώχειας και μιζέριας για αρκετές δεκαετίες και φυσικά χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα, απλά γιατί τα χρέη που μας έχουν φορτώσει δεν γίνεται να εξοφληθούν με κανένα τρόπο!!
    Θα δουλεύουμε και θα φορολογούμαστε σκληρά για να πληρώνονται οι συνεχώς αυξανόμενοι τόκοι των χρεών/δανείων και το χρέος θα παραμένει χρέος....... αυτό δεν θα το αντέξει ο κόσμος για πολύ...

Σκεψου ομως οτι αν χρεοκοπήσουμε καποιοι συνανθρωποι μας δεν θα παρουν συνταξη για μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε καλυτερα να πληρωσουμε τα τελη κυκλοφοριας παρα να δουμε γεροντακια να πεθαινουν χωρις φαρμακα..

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σκεψου ομως οτι αν χρεοκοπήσουμε καποιοι συνανθρωποι μας δεν θα παρουν συνταξη για μεγαλο χρονικο διαστημα οποτε καλυτερα να πληρωσουμε τα τελη κυκλοφοριας παρα να δουμε γεροντακια να πεθαινουν χωρις φαρμακα..
    οκ μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν ΔΝΤ και να μας περισσέψουν για να ζήσουν καλά αυτοί και οι "συνεργάτες" τους, να επιβιώσουν τα γεροντάκια (που έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτά που τραβάμε σήμερα εμείς, μην το ξεχνάμε αυτό..) να επιβιώσουμε εμείς ..και το βασικότερο τα παιδιά μας.. Αν υπάρχει πιθανότητα να συμβούν όλα αυτά και να διορθωθεί η κατάσταση μέσα στα επόμενα 10 -15 χρόνια ...πάω πάσο

...δυστυχώς όμως δεν υπάρχει...

Rides
    0

Προεπιλογή

Φυσικα και δεν υπαρχει αλλα ενταξει επειδη φταινε οι παλιοι τι να κανουμε δηλαδη..να τους αφησουμε να πεθανουμε??

Και εμεις οι νεοτερες γενιες κανα με λαθη μην βγαζουμε την ουρα μας απο εξω..

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυριο καταθετω.....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μαλεκια κανεις.
    Ελα παρε το 46 μεχρι να μεγαλωσει το παιδι και ασε μου το ζ3 μεχρι να κανω εγω παιδια (@ρχιδια δλδ ποτε)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

punto sporting 1.2 και τα μυαλα στα καγκελα.
    υπομονη θα κανω και παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μου θα ναι

Rides
    0

Προεπιλογή

Ααα τοση χαρα σε περιμενει.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aσε σου λεω.Οικονομικα δε θα μπορουσε να με παει πιο στραβα...στον πατο!!!
    Ολα αναποδα μου εχουν παει τον τελευταιο καιρο....μα ολα!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPOWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξερεις τι μου θυμιζεις?
    Ολοι λενε γιατι τους ψιφησαμε..Εν το μεταξυ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν του ψιφησε απο τι λεν ΟΛΙ τωρα..Αρα βγηκαν ΜΟΝΟΙ τους..

Καπως ετσι λενε και για την βουλη..ολι θελουν να μπουκαρουν μεσα αλλα κανεις δεν παει γιατι μενει μακρια και ποιος πληρωνει διοδια..
    εγω πραγματικα δεν εχω προβλημα αλλα θελω ΄καλυψη΄ μονη δεν γινεται να παω θα με πεταξουν εξω με τις κλοτσιες!!!!!αχχααχχα κ εγω προσωπικα δεν ψηφισα κανεναν κερατα!!!!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Σελίδα 36 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 263435363738 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP