εγω πιστευω οποιο κομα κ να βγει τα ιδια σκατα θα κανει!
εγω πιστευω οποιο κομα κ να βγει τα ιδια σκατα θα κανει!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
Ναι, και με αυτή τη λογική αντί να πάμε ομαδικά στις δημοτικές-νομαρχιακές εκλογές να μαυρίσουμε αυτούς που μας έστειλαν σε 1 χρονο 3 δεκαετίες πίσω απο άποψη εισοδήματος, προτιμήσαμε να καθήσουμε σπίτια μας και να αφήσουμε το 40% να τους εκλέξει. Ωραία αντίδραση!
Μωρέ καλά μας κάνουν....
Ξερεις τι μου θυμιζεις?
Ολοι λενε γιατι τους ψιφησαμε..Εν το μεταξυ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν του ψιφησε απο τι λεν ΟΛΙ τωρα..Αρα βγηκαν ΜΟΝΟΙ τους..
Καπως ετσι λενε και για την βουλη..ολι θελουν να μπουκαρουν μεσα αλλα κανεις δεν παει γιατι μενει μακρια και ποιος πληρωνει διοδια..![]()
Vasilis (20-12-10)
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται αν δε πληρώσω τα τέλη, ούτε καταθέσω πινακίδες?
Βγάζω απέξω τη τροχαία, εννοώ αν σε βρίσκει η εφορία κτλ...
Ξέρω οτι δε μπορείς να το μεταβιβάσεις κτλ αλλα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
Κοίταξε το να ΜΗΝ πας να ψηφίσεις ΙΣΟΥΤΑΙ (δεν είναι κάτι το υποκειμενικό) με παραίτηση του δικαιώματος, οπότε μετά ΟΤΙ και να γίνει ΟΤΙ και να λέει αυτός που δεν ψήφισε είναι τσάμπα μαγκιά.
Η δύναμη της ψήφου είναι 1 στα 10.000.000. Το θέμα είναι ότι όταν ΔΕΝ ψηφίζεις παραιτήσε ΑΚΟΜΑ και από αυτό το δικαίωμα.-
Το θέμα με τους αλλοδαπούς είναι ότι ΠΑΛΙ εμείς φταίμε, γιατί δεν τους έχουμε χρησιμοποιήσει προς όφελός μας. Ή νομίζεις ότι η Γερμανία από πεδιάδα στον ΒΠΠ μετατράπηκε σε οικονομική δύναμη ΜΟΝΟ λόγω των ντόπιων Γερμανών;
ως παλιος κατοικος αθηνων..τα χαρτια μου παραμενουν εκει! στις τελευταιες εκλογες...επραξα το καθηκον μου...μαζι με τις φιλους μας τους..πακιστανους-μπαγκλαντιανους...που αποτελουσαν την πλειοψηφια των ενεργων ψηφοφορων στο εκλογικο κεντρο που ανηκω...(42 λυκειο αθηνων, μιχαηλ βοδα)! στις επομενες εκλογες μπορουν ,...να εκλεξουν πανηγυρικα...δημαρχο αθηναιων πακιστανο..ευτυχως που ειναι λιγο τα ζωα μου αργα..και δεν το καταλαβαν ...αλλιως θα εβγαιναν απο τωρα...