Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Porsche vs Ferrari

Ψήφισαν
72. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Porsche

33 45,83%
  • Ferrari

39 54,17%
Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 87

Θέμα: Porsche vs Ferrari

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πες στον γιο σου να σε πάρει από το χέρι και να σε πάει στα "Jumbo" να διαλέξεις και χρώμα!!!
    Εχουμε παρει ηδη!!!!!!απο το νεο ,διπλα απο το ΙΚΕΑ....

ΥΣ.ψηφιστε ενας ακομη φερραρι να ερθουμε ισοπαλια στο δημοψηφισμα!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 19-12-10 στις 11:00

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το 'κανα εγώ μόλις Αρη
    Και ο λόγος είναι απλός, έχω κάνει βόλτα με κάμποσα Πόρσε, 911 φυσικά, τα υπόλοιπα μοντέλα της δεν ... Η πόρσε, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να είναι και το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει κάποιος στην κατοχή του, η φερράρι αποκλείεται να παίξει όλους τους ρόλους. Αρα η φερράρι είναι κάτι πιό καθαρόαιμα σπορ και παραμένει ονειρική γιά μένα μιας και δεν έτυχε βόλτα ως τώρα. Οπως είπαν και άλλοι νωρίτερα, τη συνολική σύγκριση ανάμεσα στις δύο φίρμες τη βρίσκω ψιλοάκυρη.

3. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (19-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κολησα ΠΟΛΥ με το συγκεκριμενο βιντεο..παρατηρηστε πως ζωγραφιζουν τα λαστιχα στην ασφαλτο!

5. The Following 2 Users Say Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

Gregory_///M (19-12-10), Κωνσταντίνος (22-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3outofmind Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν τα καλα""ferrari περνουν μπροστα τα πορσε μπαινουν σε safe mode.....
    o εγκεφαλος νιωθει τους εσθητηρες μια ανασα απο τις 9ΑΡΕΣ(+++++++++)
    του φεραρι και εκει ακριβως αναβουν τα τσεκ!!!!!
    πορσε θα επερνα για να βαζω κοντρες και φερραρι θα επερνα για να το καιω μονος μου.......................
    Υ.Γ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Μ3 ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΥ Γ@ΑΜ@ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ
    ΜΟΥ...........

https://www.youtube.com/watch?v=UYY9...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=Lx_d...eature=related
    porche αγαπαω αλλα ειμαι ερωτευμενος με μια φερραρι...
    ειναι αλλο πραμα μανα μουυυυυυυυυυυ

7. The Following User Says Thank You to z3outofmind For This Useful Post:

Gregory_///M (19-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Κάτι μου λέει ότι έβαλες το βίντεο αυτό επίτηδες επειδή η FXX περνάει τα πόρσε λες και είναι σε slow motion...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτι μου λέει ότι έβαλες το βίντεο αυτό επίτηδες επειδή η FXX περνάει τα πόρσε λες και είναι σε slow motion...
    εισαι μεγαλος παλια ανθρωπος
    Για να μην λες.....

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το βιντεο με την FXX ειναι στη Rijeka. Πιστα οπου μεχρι τον εμφυλιο της Γιουγκοσλαβιας, γινονταν παγκοσμιο πρωταθλημα Moto. Τοτε ετρεχαν 500αρια διχρονα = ο Χαρος βγηκε παγανια. Στο τερμα της ευθειας εκκινησης, ακολουθει τυφλη δεξια κατηφορικη που καπακι γινεται πεταλο αριστερο. Την επισκεφτηκα πριν 4 χρονια, με μοτο, οπου καταληξαμε Βενετια και πισω. Μπηκα μεσα με Aprilia Tuono φαιριγκατο, που τα εδινε το εργοστασιο για δοκιμη σε αναβατες, αφου μολις ειχε βγει στην παραγωγη.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

11. The Following 3 Users Say Thank You to nfot For This Useful Post:

aristent (20-12-10), S8N (21-12-10), z3outofmind (21-12-10)

Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

η συγκριση ειναι ακυρη ,δεν υπαρχει επαφη,και επειδη τα ονειρα ειναι τζαμπα, ferrari θα διαλεγα,οταν τα πραγματα "σοβαρευουν" η ιταλια ειναι μονοδρομος.

Rides
    0

Προεπιλογή

βασικα δεν θα παρω ποτε τιποτα απο τα δυο γιατι ποτε δεν θα εχω τοσα λεφτα!!
    ακομα και αν τα αποκτησω θα δυσκολευτω να αποκτησω κατι ,αφου θα θελω και τα δυο.
    η Porsche ειναι ενα καθημερινο supercar,που θα το παρεις το πρωι για να πας στο γραφειο,το μεσημερι θα παρεις το μοντελο και θα πας για φαγητο στο κεντρο και το βραδυ θα το λιωσεις σε κανενα στεκι.
    ολοι θα σε κοιταν,ολοι θα σε ζηλευουν και εσυ θα εχεις το υφος του οδηγαω ενα ακριβο αυτοκινητο...
    ferrari....σπανια τη βλεπει το ματι σου.πιο απολυτο supercar...δε νομιζω καποιος να μπορεσει να κανει 10 χιλιομετρα μεσα στη πολη και να μην εχει αγχος για το αν πεσει πανω σε κανενα η αν θα πεσει καποιος αλλος πανω του...
    δεν θα μπω σε διαδικασια να πω πιο ειναι πιο γρηγορο σε επιδοσεις και τεχνικες λεπτομερειες.και τα δυο ειναι θηρια....
    ισως κατι οτι τα porsche τα εχουμε βαρεθει...λιγω ισως οτι πλεον με 20 χιναρια μπορεις να παρεις ενα βοχτερ....
    το φεραρι....ειναι σπανιο..
    εχω βρεθει μεσα σε βοχτερ και σε cayman.
    δεν εχω βρεθει μεσα σε φεραρι...θυμαμαι οταν επινα καφε στη παραλια καλοκαιρι μεσημερι κυριακης που η θεσσαλονικη ηταν αδεια και καθησα ακριβως διπλα στο δρομο για να απολαυσω τη θαλασσα...περασε ενα τεσταροσα..(παλιο μοπντελο)ρολαριστο γιατι ηθελα μαλλον να παρκαρει....εκεινος ο ηχος....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

14. The Following 2 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

alexm (21-12-10), S8N (21-12-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ ψήφισα Ferrari αν και πριν από 1,5 δεκαετία δεν ήθελα ν΄ακούω για ο,τιδήποτε πέραν της φίρμας από τη Στουργάρδη. Δε μπορούσα τότε να καταλάβω γιατί ο Clarkson έτρεφε τόσο μίσος για τις Porsche και τόση αγάπη για τις Ferrari. Τώρα όμως μπορώ.

H Ferrari παρέμεινε πιστή και ανόθευτη όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Εξέλιξε τεχνολογία μέσα από τη F1 και την εφήρμοσε στα μοντέλα παραγωγής. Σε κάθε αυτοκίνητο έβαζε και βάζει την ψυχή της, το δε design τους τιμά την ιταλική καταγωγή κατά 100%.

H Porsche που θέλω να θυμάμαι και που αγάπησα πέθανε με τα τελευταία αερόψυκτα 993. Η 996 παρέμεινε πισωμήχανη μάλλον για μαρκετινίστικους λόγους, ενώ πέρα από τη μείωση ρύπων και θορύβου λόγω υδρόψυξης καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν έγινε στους κινητήρες. Μέχρι πέρυσι η 911 έβγαινε είτε χειροκίνητη είτε με τα απαράδεκτα 5τάχυτα αυτόματα κιβώτια, αναμένοντας να προσαρμοστεί το DSG (PDK) στους δυνατούς κινητήρες της. Να υπενθυμίσω πως η Ferrari βγάζει μοντέλα με το κιβώτιο F1 από την εποχή της 355. Η γκάμα της Porsche μπασταρδεύτηκε εν συνεχεία με τζιπ, μικρά ρόουντστερ και τετράπορτα GT οχήματα αμφιλεγόμενης αισθητικής (Panamera) ενώ το πάρε-δώσε ανταλλακτικών και τεχνογνωσίας με το VAG επέφερε και αρκετές δυσάρεστες συνέπειες ως προς την αποκλειστικότητα των μοντέλων. Ακόμη και η θρυλική 911 Turbo μετατράπηκε σε αυτοκίνητο μεγάλου τουρισμού, όταν κάποτε για να οδηγήσεις την πρώτη 3λιτρη 911 Turbo έπρεπε να έχεις @@ ελέφαντα και τα χέρια του Ρερλ. Σήμερα μόνο οι εκδόσεις GT/GT2/GT3/RS/RSR απευθύνονται στους σκληροπυρηνικούς. Με τόσα χρήματα όμως παίρνεις αυτοκίνητο με σούζα τ' αλογάκι στο καπώ.

Τελειώνοντας, προσωπική μου άποψη είναι πως όταν αναφερόμαστε σε τέτοια ονόματα, αναφερόμαστε σε αυτοκίνητα ανόθευτης οδηγικής απόλαυσης. Η έννοια του everyday supercar είναι απατηλή και αυτοαναιρούμενη. Αν αγοράζεις 911 Τurbo S γιατί σου έκανε εντύπωση η φιλικότητά της στις συνθήκες καθημερινής οδηγικής τρέλλας, θα μπορούσες κάλλιστα να πας σε μια SL AMG, μια Aston ή μια M6. Η Ferrari δε στοχεύει στη φιλικότητα και την άνεση, ούτε έχει σκοπό να περνά απαρατήρητη. Κράζει από μακρυά αυτό που είναι: υπεραυτοκίνητο. Για τον λόγο αυτό την τοποθετώ πολύ πιο ψηλά ακόμη κι απ' τις σύγχρονες Lamborghini. Εκεί, ο μόνος που μπορεί να την απειλήσει είναι η Zonda. Και ειλικρινά χαίρομαι που -χάρη και στην πολιτική του εισαγωγέα- οι Ferrari δεν έχουν γίνει σούπα στη χώρα μας όπως οι 911. Δεν υπάρχουν everyday supercars, μόνο supercars.

16. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

alexm (21-12-10), aristent (21-12-10), ghost-rider (21-12-10), Kostas_1 (21-12-10), nfot (21-12-10), PANOS-E60 (21-12-10), z3outofmind (21-12-10)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP