Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Θέμα: turbo timer 320d

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

oldcarskickass μολις μαθω ακριβως τιμη για το μοτερ και τι αλλο θα χρειαστω οπως λαδια παραφλου λαδι σαζμαν και δεν ξερω και εγω τι αλλο να δω τι θα περισσεψει και θα πραξω αναλογως. οποτε αν δεν το βιαζεσαι θα σου στειλω πμ να κανουμε group buy

Στρατο το θελω γιατι πολλες φορες νομιζω οτι ειμαι ο flash gordon...0-250 τερμα την ευθεια δεξια στροφη με ντριφτ φτανω στο προορισμο κατεβαινω απο το αμαξι και μετα τρεχω με τα ποδια...χαχα κανω κατι χρονους απιστευτους...μιλαμε να μετραω δευτερολεπτα στην κυριολεξια...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    η μονη δυσκολια ειναι στα αμαξια σας που δεν ξερω καθολου να λυσεις τα πλαστικα πισω απ το τιμονι για να βρεις την διακοπτη της μιζας !
    \

εγω δεν θα εχω προβλημα..ο δικος μου δουλευει με bluetooth..

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωχ οχι Λευτερη τα μπερδεψα...απο το ραδιο μπορεις να παρεις on-off σημα γενικα για τα οργανακια να να αναβουν με την μιζα! Αλλα εσυ θες απο την μιζα για να κανει το delay! Δεν ξερω...αν δεν βρεις κατι στο νετ θα πρεπει να πασ σε η λεκτρολογο προκειμενου να μην μαδισεις ολη την πλεξουδα!!

*αστα φιλε σαν το Ε30 δεν ειναι τιποτα!! εγω στον ασσο δεν εχω αγγιξει τιποτα!

Σε ηλεκτρολόγο θα γίνει η δουλειά, απλά να διαβάσουμε και εμείς λίγο πρώτα!

Να λύσω την πλεξούδα... άσε μια φορά το έκανα και όταν το μάζεψα είχα όλο περισσέματα (στο Ε30 πάντα,δούλευαν τα πάντα όμως, οπότε είναι σαν να το ελαφρωσα...)

φιλε μου καθε νεα τεχνολογια εχει και τα αρνητικα της...βεβαια εχουμε φτασει σε σημειο να καιγεται μια ασφαλεια και να μενει το αμαξι..λοιπον το θεμα με το σταρτ μπουτον ειναι περιεργο...οπως προβλημα επισης αντιμετωπιζεις και με περιεργους συναγερμους, με το turbo timer!
    αν θες να το προσπαθησεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε, αν δεν εχεις συναγερμο και δν εχεις χρονο-διαθεση να ασχοληθεις μπορεις να βαλεις εναν συναγερμο με τουρμποταιμερ-εκκινητη!
    Για αλλαγή συναγερμού δεν είμαι ακόμα, ξέρω βγαίνουν κάτι συστηματάκια φοβερά, αλλά πέρισυ που τα κοίταγα, μου φαίνονταν ψιλοακριβά.

Αλήθεια καμιά σοβαρή εταιρεία για συναγερμό με αυτόματη εκκίνηση / delay στο κλείσιμο; Αν θες απάντα με πμ, μη χαλάμε το θέμα του φίλου.
    οτι μπαινει μπαινει παντως apexi σε σταρτ μπουτον...απλα στο αμαξι π εγινε η τοποθετηση αφου επαιρνε μπροστα με την καρτα αν δεν το εσβηνες δουλευε κανονικα και χωρις την καρτα...δλδ αν πηγαινα εγω καπου το αφηνα να δουλευει εβγαινα κλειδωνα και μετα το ξαναεπαιρνα δουλευε κανονικα, την καρτα την ζητουσε κατα την εκκινηση! ετσι γινεται και στα bmw?αν γινεται ετσι απ οτι καταλαβαινετε η καρτα δεν ειναι το προβλημα...
    Ναι και ΔΕΝ είναι bug.
    Δες εδώ.

και εγώ όταν το πρωτοέκανα έπαθα πλάκα, νόμιζα ότι με δουλεύαν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιττό είναι το turbo timer στην κυριολεξία. Απλά ρολαρεις σε χαμηλές στροφές και χωρίς φορτίο πριν φτάσεις σπίτι, κάθεσαι και 1-2 λεπτά να μαζέψεις κινητό, τσιγάρα και ότι άλλο έχεις και μετά σβηνεις. Είναι κάτι που δεν χρειάζεται και είναι περιττό έξοδο κιόλας

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Γιατί άχρηστο;(ρωτάω, δε το παίζω ξερόλας)

Δλδ μετά από πάτημα γερό, πόση ώρα κάνει να κρυώσει η τουρμπίνα τόσο ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με το σβήσιμο;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    oldcarskickass μολις μαθω ακριβως τιμη για το μοτερ και τι αλλο θα χρειαστω οπως λαδια παραφλου λαδι σαζμαν και δεν ξερω και εγω τι αλλο να δω τι θα περισσεψει και θα πραξω αναλογως. οποτε αν δεν το βιαζεσαι θα σου στειλω πμ να κανουμε group buy

Στρατο το θελω γιατι πολλες φορες νομιζω οτι ειμαι ο flash gordon...0-250 τερμα την ευθεια δεξια στροφη με ντριφτ φτανω στο προορισμο κατεβαινω απο το αμαξι και μετα τρεχω με τα ποδια...χαχα κανω κατι χρονους απιστευτους...μιλαμε να μετραω δευτερολεπτα στην κυριολεξια...
    Ωραία και εγώ δε το πολυβιάζομαι.

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

αυτο εδω λετε να ειναι ρεπλικα η γνησιο?? λεει οτι δεν εχει σειριακο αριθμο και με προβληματισε!!

https://cgi.ebay.co.uk/APEXI-TURBO-T...ht_2843wt_1139

Rides
    1

Προεπιλογή

Η απάντηση για την εκκίνηση το πρωι...

https://www.youtube.com/watch?v=AG_zTIRR3cI
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 320d : 16-12-10 στις 21:51

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

πολυ καλη η εφαρμογη και φυσικα δεν ξερω τι κοστος μπορει να εχει.δηλαδη ισως να αξιζει να βαλεις συναγερμο με εκκινηση.... ομως εμενα αλλου ειναι το θεμα μου και μαλλον αναποδα...να σβηνει οταν σταματαω μετα απο 2-3 λεπτα γιατι οπως προανεφερα κινουμαι με ακριβεια δευτερολεπτων!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP